Master of Business Administration / hälsovården

University of Phoenix Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration / hälsovården

University of Phoenix Online

Master of Business Administration / Health Care Management programmet är utformat för att förbättra ledning färdigheter elever behöver för att fungera effektivt inom en vårdorganisation. Studenterna kommer att skapa och försvara sina lösningar på problem av krishantering, lönsamma tillväxtmöjligheter och ändra ledarskap. Under hela programmet, studenter får erfarenhet av destillering en situation till en väl definierat problem, tillämpa verktyg och begrepp för att analysera en mängd olika alternativa lösningar, och välja och försvara sina rekommenderade åtgärder.

Master of Business Administration på University of Phoenix använder problembaserat lärande där förfina sina problemlösning färdigheter tillsammans med sin kommunikation, kreativitet, information utnyttjande, och kritiskt tänkande. De bedöms på grundval av deras användning av problemlösning processen (som sysselsätter en allmän rubrik) samt deras kommunikation och kritiskt tänkande under sin presentation.

MBA / HCM specialisering är utformad för att ge eleverna de ledningskompetens verksamheten behövs för att hantera framgång i dagens sjukvården hälso-och sjukvårdssystem. MBA / HCM Programmet betonar identifiering, analys och lösning av komplexa problem vid hanteringen. Också tas upp är sjukvård begrepp och modeller beslut används av chefer i dagens vård miljö. MBA / HCM specialisering bygger på kurser i organisationer hälsovård, sjukvård infrastruktur och aktuella frågor inom hälso-lag och etik.

Lärande lag kommer att tillämpa principerna för benchmarking i hela programmet för forskning de mest kreativa lösningar till en vård problem. Detta kommer att berika de alternativ som eleverna anser att utvärdera möjliga lösningar på problemen.

MBA / HCM består av 48 timmar kredit och omfattar tre färdigheter kurser (MBA/501, MBA/502, MBA/503) som kan vara nöjda med grundutbildningen kurser. Eleverna får också avstå från ytterligare nio poäng med doktorandkurser och kan kvalificera sig för en 30-kredit timme uppehållstillstånd.


Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan