Master of Business Administration (MBA)

Ubiquity University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration (MBA)

Ubiquity University

  • 8 grundläggande kurser
  • 7 valbara kurser med inriktning på social innovation
  • 3 Impact kurser plus en Impact Coach
  • 2 självbehärskning kurser plus en självkontroll Mentor
  • 4 professionella coach
  • Impact Project med vägen från idé till manifestation

MBA Krav: en grundexamen EMBA Krav: en grundexamen plus 5 års erfarenhet eller 27 år gammal Längd: 20 kurser plus din självbehärskning och Impact projekt.

Pris: US $ 12.000

Designad för Impact

Ubiquity MBA och EMBA program är utformade för att påskynda den professionella och personliga utveckling av våra studenter, för att ytterligare förbättra din positiv inverkan på triple bottom rader av människor, planet och vinst. Vår utbildning kommer att öka din förmåga att bli ett affärsmässigt och innovativt chef, kunna leda i alla miljöer. Programmet är utformat för att möta de behov som 1700 ledare och 3.600 studenter internationellt i IBM Global CEO Study för kreativitet, samarbete och komplex problemlösning.

Utrustad för Hyper-komplexitet

Vi strävar efter att utveckla ledare som bemyndigar, motiverar och inspirerar kollegor och samtidigt bygga och underhålla ett nätverk inom och utanför en organisation. Förutom att lära sig grundläggande färdigheter något bra företagsledare behöver, kommer du att utveckla kompetens som gör det möjligt för dig att känna igen och lösa komplexa problem i snabbt föränderliga driftssammanhang. Klimatförändringar, befolknings demografi och ekonomisk instabilitet, för att bara nämna några av de systemrisker som vi står inför, bidrar till betydande ledarskapsutmaningar. Kompetenser du utvecklar kommer att vara direkt tillämplig för din organisation, se till att dina studier inte fördröjer din karriär, men ökar det - medan ett arv du kan vara stolt över.

Du gör skillnad

Coaching för MBA-program ger stöd och vägledning för affärsmän som vill förbättra sin kompetens i sitt yrkesliv. Genom att gå till hela människan, är coaching process som syftar till att främja och uppmuntra specifika, avsedda resultat: ökad individuell medvetenhet och förståelse för hur personlighetsdrag och perspektiv påverkar ens förmåga att passa in i en större helhet. Som en del av MBA-programmet får du tillgång till 4 professionell coaching sessioner. Mer kan köpas på begäran.

Som med alla Ubiquity erfarenheter av lärande, är din akademiska studier i kombination med en självkontroll program för att stödja er i utvecklingen av de inre kvaliteter som krävs för att vara mycket effektiv i en alltmer turbulent och komplexa rörelse verklighet.

Ubiquity unika Impact Projects

Ubiquity har åtagit sig att stödja verklig förändring i världen. MBA är klar genom din framgångsrika engagemang i en "Impact Project". Detta innebär att du skapar ett socialt företag från idé-generationen genom att generera inkomster, i ett team av dina kamrater. I denna process kommer du att stödjas av din egen expert Impact Coach och en uppsättning av Impact resurser och kurser som gör att du kan slå för investeringar från Ubiquity Social Impact Fund - och ta din nya företag i hela världen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
17 - 20 månader
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Mill Valley, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Mill Valley, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan