Läs den officiella beskrivningen

Det tar mer än traditionella arbetsmetoder för att leda en framgångsrik organisation, det tar de verktyg och förmågan att känna igen och förstå trender som hjälpa till att förutsäga framtida utmaningar och möjligheter.

Ledarskap i framkanten av förändring

Fatta tag din möjlighet att studera i framtiden i samband med organisatoriska beslutsfattandet genom School of Global Leadership & Entreprenörskapets Master of Arts i strategisk framsyn. Designad för såväl konsulter som förvaltare av strategi, HR / utbildning, FoU och marknadsföring, vår Läkare Utan Gränser grad kommer att finjustera din ledarskapsförmåga och hjälper dig att upptäcka hur man positionerar ditt ledarskap i framkanten av förändring.

Denna 33-terminen-timmars examen kan avläggas i 18 till 48 månader och innehåller centrala strategiska framsynthet delar av terminer teori, ledarskap, kreativitet, vision, social förändring, kritiskt tänkande, prognoser, utveckling av scenarier och strategisk planering.

Dessutom erbjuder Läkare Utan Gränsers bekvämlighet och flexibilitet av online kurser och självstudier metoder som passar nästan alla schema, så att du kan fortsätta heltid under hela programmet. I de flesta fall inte på universitetsområdet bosättning krävs.

Se 2 fler kurser från Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
18 månader
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019