Read the Official Description

MA i ledarskap i organisationer lär viktiga organisatoriska ledarskap element som etik, motivation, kreativitet, vision, strategisk planering, teamwork, grupp utveckling, teknik, kundservice och organisationsutveckling. I School of Global Leadership & Entreprenörskap, erkänner vi det växande behovet av ledarskap specialisering i de olika branscherna för framtiden främja organisationer. Därför erbjuder vi många olika koncentrationer som eleverna kan välja att fokusera sin ledarskapsutveckling.

Outstanding Leadership Curriculum

MA organisatoriskt ledarskap ger studenterna en läroplan av djupgående ledarskap och organisationsutveckling ämnen utveckling kombinerat med fokuserad koncentration i ett av flera områden följs av en avslutande projekt då eleverna forska eller göra en organisatorisk intervention som omfattar alla kursens innehåll av programmet.

Flexibel online-format

LMOL kurser finns 100% online. När det gäller högre utbildning, dagens upptagen yrkesverksamma kräver inte bara hög kvalitet på utbildningen, men också flexibla scheman kurs som passar deras liv. The Master of Arts i ledarskap i organisationer utformades för att uppfylla dessa krav genom att använda självstudier metoder och kommunikationsteknik. Programmets online-format ger flexibilitet och anpassningsförmåga som passar nästan alla plan och kräver ingen på universitetsområdet uppehållstillstånd. Även om bosättning inte behövs för MOL-programmet, erbjuder programmet eleverna möjlighet att delta i en frivillig tvådagars uppehållstillstånd.

Examensuppgifter


Även om alla elever att fullfölja MA organisatoriskt ledarskap (MOL) ska fylla 33 timmar kredit, det är demonstration av oberoende vetenskaplig förmåga på avancerad nivå, snarare än enbart ackumulering av poäng som krävs för att genomföra programmet. Programmet är strukturerat på följande sätt:

  • 21 timmar kredit krävs grundläggande coures
  • 9 timmar kredit koncentration valfria
  • 3 timmar kredit culimating erfarenhet

Heltidsstuderande kan slutföra Masters i Organizational Ledarskap i så lite som 12 månader. Regent universitet anser 9 timmar kredit att vara på heltid. Deltidsstuderande kan slutföra programmet i ca 16-36 månader. Den maximala tid som tillåts för att slutföra M. A. organisatoriskt ledarskap är fem (5) år. Ett läsår består av tre terminer: höst, vår och sommar. Varje termin är cirka 13 veckor lång.

Valfritt Residency

Även om bosättning inte behövs för MOL-programmet, erbjuder programmet eleverna möjlighet att delta i en frivillig tvådagars uppehållstillstånd.

Den valfria hemvist händelse ger en utmärkt möjlighet att nätverka med andra studenter, lära sig mer om Regent University och naturligtvis träffa personligen med lärare och personal inom skolan för Global Leadership & Entreprenörskap.

Residency bedrivs vid Founders Inn & Spa som är bekvämt beläget i anslutning till universitetet och ger exceptionell logi inklusive logi, konferenslokaler och trådlöst internet i hela fastigheten.

MOL studenter får delta i valfritt maj hemvist en gång utan att det kostar annat än personliga transporter. GLE kommer att täcka utrymme för torsdag och fredag ​​natt och måltider från torsdag kväll genom Lunch lördag. Studerande eller alumner som vill närvara vid ytterligare bostäder kommer att ha en avgift på $ 600 till att omfatta rum, måltider, högtalare avgifter.

See 2 more programs offered by Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019