Read the Official Description

Utveckla yrkeskompetens i en värld av snabb och global förändring med en Master of Arts i Organizational Management (MAOM). Din examen möjliggör utveckling av avancerade kunskaper i att hantera de komplexa problem organisationer och individer möter i dagens marknad.

Välj mellan två spår för att slutföra din MAOM. Välj den standard MAOM som är utformad för studenter som vill ha ett avancerat program betonar den mänskliga sidan av ledarskap. Eller välj MAOM med Global-Urban ledarskap koncentration för att förbereda dig att vara ledande i internationella och mångkulturella ledning.

Kurserna undervisas av examen-degreed fakultet med verkliga världen erfarenhet inom de områden de undervisar. Du kommer att kunna bygga en karriär eller en organisation från den värdefulla kunskap du förvärvar genom MAOM programmet. Du kommer att studera organisatoriska förändringar, marknadsföring, beslutsfattande, strategiskt tänkande och innovation odla landskapet för att bygga en organisationskultur som omfattar kvalitet och mångfald.


See 2 more programs offered by Ashford University Online »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
15,840 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum