Master i Management i olja, naturgas och petrokemiska

Allmänt

Programbeskrivning

Programmet Master i Management i olja, naturgas och petrokemi Den innehåller en läroplan syftar till att bygga kompetens och behärska ledningsprocesser inom industrin olja, naturgas och petrokemi, som är nödvändiga för ett framgångsrikt verkställande och ledande prestanda utexaminerade i det dynamiska och konkurrenskraftiga område av kolväten i alla dess faser.

I den första delen från en grundlig undersökning av alla aktiviteter i värdekedjan kolväte utforskning, utnyttjande, reservoarer, produktion, transport, behandling, bearbetning, distribution, raffinering och petrokemi utförs det.

Då de befogenheter som syftar till att leda verksamheten i begreppsteknik, grundläggande teknik, detaljkonstruktion projektering nivå inom process, mekanik, instrumentering, är el utvecklas, etc.

kunskaper och färdigheter för att utföra sina egna byggverksamhet, mekaniska, elektriska, instrumentering installation, driftsättning, driftsättning, uppstart HAZOP och vegetabilisk olja sedan utvecklas.

För omfattande utbildning betoning görs till ledningen, urval och genomförande av koder (AAHTO, ACI, AGA, AISC, ANSI, API, ASME, ASTM, AWS, BSI, DNV, EEMUA, IEC, IEEE, ISA, ISO, MSS, NACE, NEMA, NFPA, SAMA, TEMA och UCB) och internationella standarder med specifikt innehåll för världens ledande företag.

I den andra delen av Master i Management i olja, naturgas och petrokemi program börjar spela viktiga aspekter för att slutföra omfattande utbildning av deltagarna börjar med och integrerade ledningssystem inom säkerhet, kvalitet medel miljö.

Sedan aspekter av ekonomisk förvaltning, ekonomi, corporate finance, förvaltningsstrategier, policies och lednings aspekter av kolväten industrin i olika länder deltagarnas fördjupas.

färdigheter utvecklas också i den omfattande utvärdering av projekt och särskild riskanalys för detta spännande område för studien. Programmet presenterar de egenskaper som krävs för att utbilda personal omfattande och gedigen utbildning för att utföra framgångsrikt i detta område med de aktuella förändringarna samt utveckling av nya trender.

De är särskilt viktiga studier och kompetensutveckling i den rättsliga, juridiska och avtalsområde i kolväteindustrin, analysera rättsliga ramar mellan regioner och länder för att komplettera bedömningen av investeringsmöjligheter i nya projekt.

Slutligen fallstudier genomförs för att analysera de strategier och politik företag och länder för att bedöma de tekniska, ekonomiska, finansiella, säkerhet, miljöprestanda och företagets image som ansvarsfulla medborgare av planeten.

Vem är det för?

Mästaren i Management i olja, naturgas och petrokemi syftar till yrkesverksamma på grundnivå från olika områden och ämnen med anknytning eller applikation i olja, naturgas och petrokemisk önskar högspecialiserad arbete i förvaltningsområde i kolvätet industrin.

yrkesområde

Efter examen deltagarna Master in Management programmet i olja, kan Natural Gas and Petrochemicals fungera som:

 • General Managers, område och styrelseledamöter i rörelsedrivande bolag eller entreprenörer i oljeindustrin.
 • Administration och ekonomichefer.
 • Chefer eller chefer för verksamheten eller teknik.
 • Chefer eller projektledare eller tjänster.
 • Specialister på institutioner för kontroll och övervakning av oljebolagen.
 • IPC-projektet vakthundar investeringsprojekt.
 • Specialister inom olika områden av värdekedjan kolväten

Syften

Allmänt

Utbilda yrkesverksamma på masternivå med hög kompetens och omfattande kompetens inom områdena teknik, tekniska, administrativa, ekonomiska och ledning i all verksamhet inom värdekedjan av kolväten.

Specifik

 • Utbilda ledare inom förvaltning, ekonomi och finansbolag inom olje- och petrokemisk industri.
 • Generera hög kompetens inom projektledning och juridiska och kontrakts baser oljeprojekt kategori, naturgas och petrokemiska produkter.
 • Utbilda högt kvalificerade yrkesverksamma inom områdena management teknik: prospektering, utvinning, reservoar, produktion, transport, behandling, bearbetning, distribution, raffinering och fokusera på den petrokemiska industrin.
 • Generera kompetens och ge specialiserade verktyg i drift processer och IPC (Engineering, upphandling och byggande) projekt inom området av kolväten.

Competencies

Efter avslutad utbildningen måste deltagaren kunna:

 • Hantera optimering av tekniska processer kolväte värde i alla faser med betoning på den petrokemiska industrin.
 • Optimera och utveckla integrerade ledningssystem för att uppnå institutionella och företagets mål att skapa ett effektivt, konkurrenskraftigt och lönsamt organisationsstruktur.
 • Utveckla en effektiv hantering av den löpande verksamheten, projekt och strategisk planering av företagen inom kolväten.
 • Innovate processer med ny teknik och positiva effekter på miljön.
 • Hantera projekt teknik, inköp och konstruktion med hög teknisk utbildning och projektledning.
 • Utveckla projekt med baser optimering resurshantering, ständiga förbättringar och strategisk planering enligt nya internationella trender inom området.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

La Universidad Guglielmo Marconi es la primera universidad Italiana en línea que fue acreditada por el Ministerio Italiano de Educación y la primera y única universidad Italiana acreditada en Estados ... Läs mer

La Universidad Guglielmo Marconi es la primera universidad Italiana en línea que fue acreditada por el Ministerio Italiano de Educación y la primera y única universidad Italiana acreditada en Estados Unidos. Läs mindre