AACSB Accredited

Informationssystem och företagsteknik har blivit strategiska punkter i en värld baserad på informationens makt och smidighet. Det är därför inte förvånande att de har blivit en arbetssektor som rör nya affärsmöjligheter och eftertrakas av företag och institutioner.

Enligt en nyartikel som publicerades i tidningen Expansión kommer cirka 860 000 arbetstillfällen inom sektorn inte att täckas i Europa på grund av bristen på kvalificerade yrkesverksamma. Detta förklarar varför 94% av IKT-personal nu har jobb, enligt en studie som utförts av Ideada.

Online-masteren i förvaltning av informationssystem och affärsteknik från IMF gruppen och universitetet i Nebrija tillåter de yrkesverksamma som vill bli IT-chef för att få en djup kunskap om förvaltning och administration av informationssystemavdelningen.

Läroplanen som utvecklats av specialister inom sektorn ger verktyg för framtida CIO att bli en innovationsmotor med förvaltningsverktygen och ger ett perspektiv på de nya tekniska trenderna, deras möjligheter som affärsgeneratorer och hur man använder dem för globalisering av företaget.

VARFÖR DETTA PROGRAM

Ge en djup kunskap om förvaltningen av informationssystemavdelningen, till proffs som vill bli IT-chef. Ge verktyg för framtida CIO för att bli en innovationsmotor med hanteringsverktyg, affärsapplikationer och nya tekniska trender. Förklara CIO: s nya roll i företaget, bli en bliv chef för tjänster som en affärsmotor i företaget, anpassa systemstrategin hela tiden med affärsstrategin. Ge en 360º-vy till företaget, se de grundläggande begreppen för varje avdelning som systemansvarig behöver för att förstå deras affärsbehov och hur systemavdelningarna kan hjälpa till att täcka dessa behov. En 360º vy över alla nya tekniska trender och hur dessa nya trender genererar affärer. Eftersom dessa nya tekniska trender har blivit nya affärstrender och hur man använder dem för globaliseringen av företaget.

MÅL FÖR Mästaren i informationssystemhantering: arkitektur, analys och tillämpningar

Lär dig att förvandla informationssystem till ett centralt verktyg för företaget när det gäller att förbättra sina företag.

Du lär dig också att:

 • Känn förvaltningen av informationssystemavdelningen.
 • Förklara CIO: s nya roll i företaget.
 • Känn de viktigaste tillämpningarna av analys och hantering av företaget.
 • Ge ett 360º perspektiv av företaget och känna till de grundläggande begreppen för varje avdelning som behöver systemansvarig.
 • Analysera och förstå alla nya tekniska trender och hur de genererar affärer.

Metodik och utvärdering

METODIK

Eleverna har en toppmodern teknisk plattform med kompletterande innehåll, tillgång till nyheter, intressanta artiklar, aktiviteter som föreslagits av handledare och forum i området. Via plattformen har de direkt och personlig kontakt med specialiserade handledare inom programmets olika områden, aktiva yrkesverksamma som bidrar med den praktiska visionen med sin erfarenhet inom sektorn.

IMF erbjuder alla sina elever en rad gratis, permanent och personligt samråd, både via telefon, via e-post eller via den virtuella campus interna brevlåda, med sin handledare. Dessutom kan du ordna personliga eller virtuella handledning för att lösa tvivel eller vägledning om kursen.

Från IMF satsar vi på onlineutbildning Allt innehåll i mastern kan laddas ned i PDF-format, även om vi också ger dig möjlighet att ha kursmaterial i bokformat. Studiehandböckerna är helt aktuella och har stor teknisk rigor, lättförståelig och med en tydlig praktisk kallelse.

UTVÄRDERING

Studenten kommer att kunna utföra självutvärderingsövningar i varje modul i träningsprogrammet i virtuella campus, för att självbedöma kunskapen om innehållet.

På samma sätt kommer erhållandet av magisterexamen av IMF Business School och magisterexamen vid universitetet i Nebrija att bli föremål för godkänd provning i någon av de erbjudna formerna.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

I slutet av vår mästare kommer du vara beredd att träna som:

 • Tekniker specialiserat på senaste tekniska trender
 • Styrelseledamöter för system eller CIO
 • Projektledare för affärsapplikationer
 • Projektledare för affärsarkitektur och säkerhet
 • Affärsapplikationskonsulter
 • Affärsapplikationer funktionella analytiker

Garanterad praxis i företag

IMF Business School , genom sin portal för sysselsättning och praktik, garanterar studenter av magisterexamen inom digital verksamhet och digital marknadsföring, praktik inom företag inom sektorn. Kontrollera villkor.

Bland de företag som IMF har utbildningsavtal för utbildning för jobb omfattar:

Partners128

Pris och stipendier

På IMF erbjuder vi våra elever stora betalningsfaciliteter:

 • Stipendium upp till 65%
 • Finansiering upp till 12 månader utan ränta eller bankintervention (se villkor)
 • Betalningssätt: Kontant (5% rabatt) / Räntefri avbetalning
Program undervisas på:
Spansk

Se 46 fler kurser från IMF Business School »

Senast uppdaterad June 9, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Pris
9,100 EUR
65% stipendium - 3.185 euro.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum