Read the Official Description

AACSB Accredited

Informationssystem och affärs teknik har blivit en strategisk Poäng Baserat på den kraft och smidighet av informations världen. Så det är inte förvånande att de har blivit en arbetssektor värd nya affärsmöjligheter och är eftertraktade av företag och institutioner.

Enligt en artikel som publicerades i tidningen Expansion kommer cirka 860.000 jobb i sektorn inte täckas i Europa på grund av brist på kvalificerad personal. Detta förklarar att 94% av IT-proffs idag har ett jobb, enligt en studie av utarbetas.

The Online Master i Business Information Systems and Technology Group och IMF Universidad Camilo José Cela tillåter yrkesverksamma som vill bli en IT-chef, få en grundlig förståelse för förvaltning och administration av avdelningen av informationssystem.

Läroplanen utvecklas av branschspecialister tillhandahåller verktyg för framtiden CIO att bli en motor för innovationsledning verktyg och ger en översikt av de nya tekniska trender, deras potential som källa till affärer, och hur man använder dem globaliseringen av företaget.

DÄRFÖR DETTA PROGRAM

Ge fördjupade kunskaper i informationssystem för avdelning, på personer som vill bli en IT-chef. Ge verktyg till framtida CIO att bli en drivkraft för innovation med hanteringsverktyg, affärsprogram och nya tekniktrender. Förklara nya roll CIO i bolaget blir en ren service manager för att vara en drivande kraft i företagets verksamhet, anpassa strategisystemen på alla gånger med affärsstrategin. Ge en 360 graders utsikt över företaget, se grunderna i varje avdelning manager system måste förstå ditt företags behov och hur systemen avdelningar kan bidra till att uppfylla dessa behov. En 360 graders vy av alla de nya tekniska trender och hur du nya trender generera affärer. Hur mår du nya tekniska trender har blivit nya affärstrender och hur man använder dem för globaliseringen av företaget.

MÅL Mästare i Management Information Systems: arkitektur, analys och applikationer

Att lära sig att göra Information Systems ett viktigt verktyg för företaget att förbättra sin verksamhet. Du kommer också lära sig att:

 • Att veta informationssystem för avdelningen.
 • Förklara nya roll CIO i bolaget.
 • Vet de huvudsakliga användningsområdena för analys och förvaltning av bolaget.
 • Ger en 360 graders perspektiv av bolaget och känner till grunderna för varje avdelning som behöver system manager.
 • Analysera och förstå alla de nya tekniska trender och hur de genererar affärer.

Metodik och utvärdering

METODIK

Studenterna har en nästa generations teknologiplattform med kompletterande innehåll, tillgång till nyheter, artiklar av intresse, aktiviteter som föreslås av handledaren och area forum. Genom plattformen, har de direkt och personlig kontakt med lärare som är specialiserade på olika delar av programmet, yrkesverksamma som ger praktisk vision med sin erfarenhet inom sektorn.

IMF erbjuder alla sina elever en kostnadsfri konsultation linjen, permanent och personlig, både telefon, e-post eller via den interna brevlådan Virtual Campus, med sin handledare. Dessutom kan du ordna personliga eller virtuella tutorials för att lösa tvivel eller vägledning på banan.

Eftersom MFI är fast beslutna att online-lärande innehållet av befälhavaren kan laddas ner i pdf-format, men också ge dig möjlighet att få kursmaterialet i bokform. manualer studien fullt uppdaterad och har stor teknisk, lätt att förstå och med en tydlig praktisk kall stringens.

UTVÄRDERING

Studenter kan ta på den virtuella campus övningar självbedömning i varje modul av utbildningen, att självdeklarera kunskap om innehållet.

Dessutom erhålla titlar Master av MFI Business School och Master av University Camilo José Cela är föremål för att passera ett slutprov i någon av de tillgängliga metoder.

Karriärmöjligheter

I slutet av vår herre du kommer att vara redo att fungera som:

 • specialiserade tekniska senaste tekniska utvecklingen
 • CIO eller CIO
 • Projektledare Enterprise Application
 • Projektledare för Enterprise Architecture och säkerhet
 • Konsulter företagsapplikationer
 • funktionella analytiker Enterprise Applications

Garanterade praktikplatser i företag

IMF Business School, genom sin webbplats och anställningspraxis garanterar studenter i Master i Digital Business och digital marknadsföring, praxis i företag. Frågevillkor.

Bland de företag som IMF upprätthåller avtal utbildningssamarbete för utbildning i yrken, bland annat:

Partners128

Pris och stipendier

I MFI erbjuda våra studenter stora betalningsmöjligheter:

 • Bidrag på upp till 65%
 • Finansiering upp till 12 månader utan ränta eller bank ingripande (se villkor)
 • Betalning: Kontant (rabatt 5%) / avbetalning utan ränta
Program taught in:
Spansk

See 41 more programs offered by IMF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Pris
8,400 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum