Read the Official Description

lasalle

För närvarande den digitala marknadsföring har blivit för många företag ett lönsamt alternativ till dyra offline reklam, också erbjuda ett kommunikationsmedel i samtalet med elcliente / konsument / användare är viktigt.

I detta sammanhang, sociala nätverk blir också relevant, blir en ny kanal där innovation och förändring utvecklas snabbare, få förhastat en viktig plats i marknadsföringsstrategier av företag, blir en mittkanal, strategisk inte bara kommunikation, men också kommersiell forskning, PR, kundservice och varumärkespositionering.

Den Master i Digital Marketing (MMD) tåg yrkesverksamma att kunna köra Digital Marketing avdelningar, inte bara ur teknisk eller taktisk nivå som vanligen händer, men ur ett globalt perspektiv och strategisk ledning.

Ett innovativt program och uppdateras för att passa marknadens krav, att kombinera djup digital marknadsföring tekniker såsom SEO och SEM tekniker positionering och sociala medier, tekniker.

La Salle Campus Barcelona erbjuder möjligheten att studera Master inom digital marknadsföring också inför format.

 • Programmet fokuserar på att bli en chef för digital marknadsföring och sociala medier chef med en förvaltning komponent.
 • Du lär dig en marknadsföring 360, där du lär digitala begrepp från en offline företag (inte bara på nätet).
 • lärare yrkesutbildning tillhandahålls marknadsföring experter och sociala nätverk.
 • Har den globala och tvärgående vision om hur man ska agera i olika sociala kanaler, både fungerar territorier Brand, branding och engagemang i sociala nätverk såsom mätning och taktiska kampanjer för att göra det bästa av sociala kanaler.
 • Du hittar de senaste trenderna inom marknadsföring, kommunikation och mätning i sociala nätverk, en översikt av den komplexa värld av sociala plattformar.

Den metod som används i detta program utnyttjar potentialen i online-teknik för att anpassa sig till sättet att lära en professionell profil.

 • Strukturen av de olika ämnena har markerat mönster utförande att ta olika koncept och noggrant mentor.
 • Alla kurser program har en löptid på 3 veckor. Varje vecka ett ämne som består av olika sessioner utvecklas. Dessa innehåller resurser (dokument, artiklar, video lektioner, ..) som behövs för att lösa olika uppgifter som den föreslagna mentor och nå förstå begreppen diskuteras. Vid slutet av varje session har studenten en självtest för att kontrollera förståelsen av begrepp som tas upp.
 • I den metod uppmuntrar eleverna att utbyta idéer och utveckla för att ge olika perspektiv som berikar lärande. Dessa aktier ägs genom diskussionsforum.
 • Under veckan två videokonferenser med mentorn görs. I den första arbetsveckan (Hem) uppstår och den andra är avsedd att lösa frågor och problem (Dudas).

Vad tycker du förbereda?

 • Utbilda yrkesverksamma som är kapabla att leda en avdelning av digital marknadsföring som en strategisk affärsenhet inom företag.
 • Ge en djup och heltäckande bild av digital marknadsföring med fokus på sociala nätverk såsom Internet Business Accelerator.
 • Att utbilda studenter för att kunna göra en analys av marknadsinformation och företag en strategisk tillgång, för att utveckla en plan för digital marknadsföring och / eller obekväm Medieplan, och följaktligen för att upprätthålla konkurrenskraft och differentiering av bolaget.
 • En komplett och tvärgående vision av sociala nätverk för integration i en global marknadsföringsstrategi.
 • Att lära sig att strukturera en strategi, ett tal och en god kunskap om de möjligheter som sociala nätverk för att säkerställa att de nya utmaningar som marknadsföring.

Till den det berör?

 • Yrkesverksamma inom områdena marknadsföring, kommersiell, kommunikation, reklam och konsult vill köra en avdelning inom digital marknadsföring.
 • Specialister från andra områden som vill dirigera sin karriär mot ett nytt yrke med stor efterfrågan från företag.
 • Professionella tekniska områden som behöver expandera kunskaper i andra funktionella områden, med särskild tonvikt på digital marknadsföring och sociala nätverk som en Business Accelerator.
Program taught in:
Spansk

See 5 more programs offered by laSalle Barcelona Postgraduate »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum