Läs den officiella beskrivningen

MÅL

Yrkesverksamma inom finans och företaget och akademiker som vill engagera sig i corporate finance.

Hur kan mitt företag skapa värde? Hur kan jag uppnå en effektivare hantering av finansiella resurser? Vilken ekonomisk modell är rätt för mitt företag? Vilka verkliga tillgångar bör investera mitt företag?

I denna föränderliga värld, finansfunktionen i bolaget frågar mer än någonsin en stor förståelse och ekonomisk dominans av de globala marknaderna. Finans fokus på företagets framtid genom att studera värdet. De hjälper till att förhindra resultat, för att bättre förstå de finansiella aspekterna för beslutsfattande investerare, utgör ett förhållningssätt till verkligheten i företaget och tillhandahålla data för att förutsäga och kontroll av verksamheten.

Att stanna och växa, företag behöver för att maximera sina ekonomiska resurser. Det är viktigt att ha ett team av människor med särskilda yrkeskunskaper inom finans, kunna analysera, planera och genomföra de mest lämpliga finansiella resurser för att uppnå sina mål.

Den Master i Corporate Finance Det syftar till att utbilda specialister i och finansiell styrning av bolaget. Ditt program uppdateras och anpassas till den ekonomiska verkligheten för tillfället och gräver i aspekter av investeringsfinansiering, fusioner och förvärv, emission eller typer av värdepapperisering.

Regisserad av professor i ekonomisk teori vid universitetet i Barcelona, ​​har naturligtvis en lärare av högt värde, med stor erfarenhet och ansvar i olika delar av corporate finance, finansiell analys, kapitalmarknaden eller utbildning.

Om du är en professionell finansiell rådgivare eller företag och du vill specialisera sig inom corporate finance, det här är din herre.

akademiska ackreditering

Master i Corporate Finance från universitetet i Barcelona. egen bana designad enligt riktlinjerna för det europeiska området för högre utbildning och motsvarande 60 högskolepoäng.

Tre skäl att välja det

  1. Kvalificerar för ekonomisk förvaltning och företagsledning.
  2. Du får en uppdaterad och omfattande ekonomiska verkligheten på marknaden vision, eftersom den ges av ett multidisciplinärt team av specialister.
  3. Har prestige vid universitetet i Barcelona, ​​som anses universitets nummer 1 av den spanska staten i stora världsrankingen (CHE-Excellence, QS World University Rankings, TTHES, 4ICU, bland andra).
Program undervisas på:
Spansk

Se 2 fler kurser från School of Continuing Education – Universitat de Barcelona »

Denna kurs är Online
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Pris
5,570 EUR
I beloppet ingår administrativa avgifter vid universitetet i Barcelona.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Apr. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum