Varför?

Online Fashion Management-kursen syftar till att göra det möjligt för studenten att ta en bred titt på de viktigaste områdena som innebär att man driver ett modeföretag med speciell vägledning om kreativ ekonomi och småföretag.

För vem?

Professionella utexaminerad i mode, design eller marknadsföring, invånare eller inte i staden Rio de Janeiro, som söker specialisering eller uppdateringshantering på modeområdet.

Hur är det

Kursen är uppdelad i 03 moduler. Modul 01 görs på distans, med teoretiskt innehåll. Modulen 02 är presentativ och intensiv med 96 timmars klasser vid IED Rio: s huvudkontor. Modulen 03 är online igen med komplementär innehåll och utarbetande av slutprojektet.

Mode i den moderna världen

De senaste åren har fenomenet Fast Fashion väckt starka förändringar i den globala modeindustrins produktiva processer. Samtidigt fick Slow Fashion styrka genom att söka mer medveten och exklusiv konsumtion. Dessutom sätter ökande antal auktoritativa och oberoende stylister, nya former av kundkommunikation, ny produktiv teknik och nya, nu digitala försäljningskanaler nya paradigmer för dagens mode. Således uppstår innovativa affärsmöjligheter i den här nya tiden. Möjligheten att observera och förstå denna miljö, med ledningens utseende, öppnar Windows för entreprenörskap.

Varför ta IED Rio online mode kurs?

För det första syftar kursen till att utveckla elevernas förmåga att hantera ledarskap. Både i organisationen av en affärsmodell och i förståelsen av de olika områdena i ett företag. Dessutom ger möjligheten att innovera och kommunicera med marknaden och hantera människor eller team. Slutligen syftar kursen till att utöka kunskap som bestämmer villkoren för den här professionella, chefen, för att förstå och arbeta med det dynamiska och förändrade kontextet för modeföretag och den kreativa ekonomin, under de nuvarande tiderna.

Perfekt för alla som söker specialisering på mode, men ger inte tid för en säsong hemifrån. Oavsett om det är oförenligt med det dagliga arbetet eller den höga kostnaden för underhåll att delta i en professionell mästare personligen i en annan stad.

Lärande i praktiken

Master of Fashion Management Online är uppdelad i tre moduler, varav den andra sker i person vid IED Rio huvudkontor. Under denna period kommer projektet att ske i samarbete med FYI: ett modemärke som genomgår omstrukturering på marknaden. Denna omstrukturering kommer att överföras till klassen genom en sammanställning, som kommer att bli projekt för den modul som ska arbetas. Resultaten kommer att levereras till varumärket som kan välja att välja det bästa projektet för att vara en del av omstruktureringen. Detta projekt kommer att ligga till grund för eleverna att förbereda sina slutliga projekt som kommer att bestå av utveckling av en affärsplan.

För att hjälpa dig att uppnå dina professionella mål har studenten fortfarande mentorskap och har möjlighet att träffa marknaden utanför Brasilien, genom 40 timmar internationell modul på IED Italy eller IED Spain.

Om oss

Modul 01 | Grundläggande och uppdatering

  • historiska, socio-miljö, antropologiska och ekonomiska förhållningssätt.

Modul 02 | Entreprenörskap och ledning

  • nya affärsmodeller och ledning inom kreativ ekonomi.

Modul 03 | Slutprojekt

  • förslag om innovation i affärsmodell för modemarknaden.

Registrering och registrering

För att starta ansökan, fyll i detta formulär med all information och ladda upp ditt CV. Läroplanen kommer att granskas av vår personal och då kommer vi att kontakta instruktionerna för att markera intervjun (vid behov) och att göra inskrivningen.

Betalningsvillkor

  • Avbetalning upp till 24x via Intersector
  • Kontantrabatt
  • ** Särskilda villkor för alumni och affärspartner

För mer information, fyll i formuläret nedan och vårt team kommer att kontakta dig.

* Kursen kan skjutas upp eller avbrytas om den inte når det lägsta antalet studenter.

Program undervisas på:
Portugisiska
Portuguese (Brazil)
Senast uppdaterad June 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 19, 2019
Duration
8 månader
Heltid
Pris
2,000 BRL
Investeringar 8 x R $ 2,000.00
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 19, 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 19, 2019