Master bim appliceras till byggnaden

Structuralia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master bim appliceras till byggnaden

Structuralia

Mästare erkänts av Professional Certification Agency, ACP, för att få tillgång till professionell certifiering som BIM chef

Master med egen grad av Isabel I Unviersidad

BIM definieras som en metod för gemensamt arbete för att hantera byggprojekt och anläggningsarbeten genom en digital modell av projektet, som i sin tur är en stor databas för alla intressenter från födseln idén objektet projekt fram till slutet av sin livslängd.

Men vad som verkligen är BIM?

BIM står för Building Information Modeling för att definiera detta nya samarbete arbetssätt kommer att använda alla de ord som bildar denna akronym.

B i "Building" inte bara hänvisa till den design eller konstruktion, men hela livscykeln. BIM går utöver projektfasen, som täcker hela utförande och förlänga lång livscykel byggnaden tillåter dess ledning och därmed minska driftskostnaderna.

M för "Modeling" eller modellering är att BIM är baserad på användning av datormodeller som representerar alla delar av ett projekt, från dess konstruktionsmaterial till sina kapslingssystem och därigenom skapa en virtuell modell av projektet all fysisk och funktionell, i en parametrisk modell 3D-funktioner.

I "Information". Denna digitala modellen är en pålitlig källa till information delas på ett utkast till beslutsfattandet under hela livscykeln. Alla dessa uppgifter vara sammankopplade så att varje förändring i en del påverkar kongruent hela modellen.

Därför är en BIM modell en virtuell prototyp som digitalt återger vad är att konstruera eller använda i verkligheten, är det ett ändamål databas som representerar tredimensionella konstruktionselement.

Vilka fördelar har användningen BIM metodik?

BIM metodik innebär en teknisk revolution inom management och utveckling av byggprojekt. Fördelarna med användning är betydande i alla faser i livscykeln av byggnaden, och förbättra kommunikationen mellan agenter, automatiserar processer, underlättar analys och beslutsfattande, för att analysera byggbar och / eller simulera byggnad olika lösningar även för relationsmodellen uppfyller all nödvändig information för användning och underhåll.

Användningen av BIM internationellt är mycket varierande:

Norden och anglosaxiska länderna är mer avancerade, men ändå inte vara en utbredd distribution. Storbritannien är ett av de banbrytande länder i genomförandet BIM eftersom det har lagstiftning om upprättande av kravet på att offentliga arbeten utvecklas i BIM miljön från 2016 bygger på en strategi för gradvis genomförande av BIM.

På europeisk nivå direktiv 2014/24 / EU offentlig upphandling (EUPPD) fastställs behovet av elektroniska system i upphandlingar för arbeten, tjänster och varor (med hänvisning till BIM). Som en följd av denna lagstiftning, har vissa länder aliserat en regering road väg för att successivt genomföra användningen av BIM.

När det gäller Spanien för genomförandet av denna metod en öppen kommission främjas av ministeriet för offentliga arbeten (www.esbim.es), som omfattar både den offentliga och den privata sektorn etablerades.

bonificable

I Structuralia bonusar hantera vi våra kunder utan extra kostnad genom statliga Stiftelsen för Employment Training (tidigare FUNDAE FTFE). I tillägg, eftersom vi är på FUNDAE Organizer, vi är involverade i den hela processen med att ta ansvar hantering av alla uppgifter som kräver samma:

 • Vi anmälde stiftelsen i tid och form, aktier, grupper, deltagare, kostnader ...
 • noggrant kontrollera tidsfristerna för att lämna in individuella meddelanden till FUNDAE.
 • Vi tillhandahåller den information som behövs för en korrekt tillämpning av återbäring.
 • Vi bestämmer, design och säkerställa en framgångsrik utveckling av utbildningen.
 • Vi bevakar all dokumentation som krävs FUNDAE.
 • Vi råder våra kunder.
 • Vi deltar i föreställningar övervakning och kontroll av de behöriga myndigheterna.
 • Vi studerar alla regler årligen FUNDAE publicerats för korrekt tillämpning.

Till vem det är riktat

 • Akademiker, media, helst högre kvalitet och vetenskaplig-teknisk profil.
 • Grader i samband med yrkesutbildningsprogram helst i vetenskapliga och tekniska områden.
 • Professionell gren av informationsteknik, telekommunikation och Industrial.

Metodik

Programmet utvecklar metodik ON LINE.

Den största fördelen med detta program är att det blir kompatibelt skaffa kunskap med utförandet av den vanliga aktiviteten av varje, som obestridliga insatser innebär att övervaka planen av kursen kan göra varje elev till timmar och dag som passar dig och i ditt eget hem, utan förluster antar ytterligare tid för resor till akademiska centra.

Metodiken är på linje gör det möjligt att vi skulle kunna ha för utveckling av innehåll med yrkesverksamma mest prestigefyllda av varje enskilt område på banan, alltså en överföring av kunskap på hög nivå sker är baserad.

Ämnena behandlas från flera perspektiv: fallstudier, studiedokumentations utskrivbara format, multimedia, videokonferenser, etc. Det underlättas på detta sätt, alla deltagare ta itu med kunskap och analytiska frågor alltid från en solid begreppsmässiga grunden inriktad på en förbättring av sådana kunskaper i det dagliga arbetet.

Under programmet en sann anda av samarbete och samarbete mellan deltagarna utvecklas. Studenterna kommer att ha ett forum där de interagerar med andra studenter och lärare. Diskuteras och föreslå frågor eller i samband med innehållet i kursen och studenterna kan höja oro. Det är ett verktyg för webbkonferenser, som kan spelas in och lagras på en plattform för ytterligare samråd med eleverna.

Under hela kursen kommer att ha en pedagogisk rådgivare, det är en siffra på Engineer chef Tutor smidigt kurs både ur ett tekniskt perspektiv och personlig för varje elev.

Under hela leveransen av varje kurs, kan eleverna rådfråga Academic Board.

Syften

Det övergripande målet är att ge särskild utbildning BIM tillämpas på byggnaden, som täcker hela livscykeln för en byggnad. Korrekt lärande bör baseras på tre pelare: teknik, människor och processer

Detta är hur det är uppbyggt detta mästare:

Specifikt, moduler, målen är:

 • Infördes i denna nya metodik och vet de grundläggande principerna för BIM genom att analysera situationen på nationell och internationell nivå. Analysera de viktigaste faktorerna för att implementera BIM i en organisation.
 • Lär successivt ledande modelleringsprogram, olika former av gemensamt arbete och förvaltning och utveckling av BIM-modeller.
 • Mastering Revit avancerad nivå: Parametriska familjer, generation avancerade mallar, datahantering, mass generation, etc.
 • En viktig del blir användningen och behärskning av rendering och visualiseringsverktyg samt VR, som Render i molnet, Lumion, Live, etc.
 • de grundläggande teoretiska principer försöker hantera information tillämpas byggsektorn; samt att ta itu med BIM som ett viktigt verktyg för att fokusera på att bygga en Lean sätt.
 • Modellering alla typer av struktur eller anläggning i samordning med de olika discipliner är nyckeln samt kompatibilitet med olika analysprogram. Vi analyserar olika samordning och validering programvara, som bland annat ger oss möjlighet att upptäcka störningar och kontrollregler och standarder.
 • Skapa och hantera framgångsrika familjer och bibliotek. Att veta vilken roll tillverkarens arbetsflöden och beprövade fördelar från de tidiga stadierna av livscykeln.
 • Att veta interoperabilitet mellan mätprogram och budgetar och planering med BIM-modeller är viktigt eftersom olika aktörer och delar av projektet är för närvarande olänkade och de utför med oberoende programuppdateringar som inte tillåter eller revidering av modellerna.
 • Analysera olika standarder, protokoll, utmärkelser, grader genomförandet och strategier både på europeisk och Sydamerika med hänvisning partikula Storbritannien och Spanien. Baserat på dessa föreskrifter ska studenten förstå vikten av begrepp som BEP, LOD, CDE, etc.
 • programvaran tillämpas predesign, design och korridor modellering och alternativ interoperabilitet och export av dessa modeller till IFC och dess möjligheter kommer att presenteras som standarderna är inte lika utvecklad som i byggnader.
 • Applicera BIM i genomförandefasen av ett verk. Analysera sina fördelar och vet förvaltning och planering programvara; Dess viktigaste funktioner och flöden interoperabilitet med traditionella planeringsprogram.
 • Införliva begreppen hållbarhet, underhåll, säkerhet och evakueringsutrymmen.
 • R & D. De nya utmaningar byggsektorn genererade behovet av att orientera verksamheten mot industrialiseringen och digitalisering för att vinna kvalitet, effektivitet och produktivitet. Du måste förstå, analysera och främja innovation och ny teknik drönare, mobila enheter, programmering, augmented reality och virtuell verklighet).

certifierad

International University Elizabeth I utfärdade egna masterexamensstuderande med en universitetsexamen som har klarat alla ämnen, inklusive praktikfall, on-line bedömningar, deltagande i forum, videokonferenser och slutprojekt.

De studenter med åtkomst till college (COU FP2 ...) kan välja lämplig "Certificate of Närvaro och Achievement" utfärdat av Structuralia.

Diplomet kursen levereras vid examensceremoni Academic (tillval) som årligen anordnar Structuralia i Madrid (Spanien).

Efter utbildningen får eleven en detaljerad utskrift för att hela tiden för att bevisa deras framställning. Du kan kommentera titeln eventuellt med ett extra belopp.

AVDELNING legaliserade INTERNATIONAL

I alla högre Structuralia program och magisterexamen, kan eleverna begära apostille legalisering eller motsvarande, genom vilken formaliserar titeln internationellt utfärdas. För studenter från länder som undertecknat den internationella konventionen för Haag Apostille legalisering underlättar behandlingen. Kostnader för bearbetning av apostille eller motsvarande internationella legalisering kommer att betalas av studenten ansöker om denna behandling.

Länder som undertecknar den internationella konventionen i Haag: Albanien, Andorra, Antigua och Barbuda, Argentina, Armenien, Australien, Österrike, Azerbajdzjan, Bahamas, Barbados, Vitryssland, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Botswana, Brunei, Bulgarien, Colombia , Cooköarna, Sydkorea, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Dominica, Dominikanska Republiken, Ecuador, El Salvador, Slovakien, Spanien, USA, Estland, Fiji, Finland, Frankrike, Georgia, Grekland, Granada, Honduras, Hong Kong, Ungern, Island, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kazakstan, Lettland, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malawi, Malta, Marshallöarna, Macao, Mauritius, Mexiko, Moldavien, Monaco, Montenegro, Namibia, Nya Zeeland, Niue, Norge, Nederländerna, Panama, Peru, Polen, Portugal, Storbritannien, Dominikanska republiken, Rumänien, Ryssland, Saint Kitts och Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent och Grenadinerna, Samoa, San Marino, Serbien, Sydafrika, S urinam, Swaziland, Sverige, Schweiz, fd jugoslaviska republiken Makedonien, Tonga, Trinidad och Tobago, Turkiet, Ukraina och Venezuela

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Heltid
Price
Pris
7,680 USD
Information
Deadline
Locations
Spanien - Spain Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Feb. 29, 2020
Dates
Sept. 2019
Spanien - Spain Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Feb. 29, 2020