Master arbetarskydd och riskhantering

Accra Institute Of Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master arbetarskydd och riskhantering

Accra Institute Of Technology

Detta Master of Occupational Safety and Health Risk Management (MOSHRM) program erbjuds på OUM är en deltid öppen och distansutbildning (ODL) forskarutbildning som erbjuder en examen som ger en god affär och teknisk grund för att stödja genomförandet av riskidentifiering, riskbedömning och kontrollåtgärder, och att övervaka deras verksamhet effektivitet. Denna kurs omfattar studier inom ledningssystem, riskhantering, arbetsmiljölagstiftning, sex sigma, arbetarskydd, hälsa och hygien, projektledning och säkerhetshantering. Hörnsten enhet för Masters är en arbetsrelaterad forskningsprojekt.

MOSHRM ger omfattande och verklig arbetsmiljö lärande erfarenheter till elever att framgångsrikt integrera arbetsmiljöfrågor i företagsledning. MOSHRM ger en unik blandning av akademisk kvalitet och relevanta för industrin att utveckla sunda, solida och yrkeskompetens i arbetsmiljö.

Occupational Safety and Health (OSH) Riskhantering är ett område av största vikt i förvaltningen av företag och andra arbetsplatser, vilket genererar en efterfrågan på kvalificerade arbetarskyddspersonal. Dessa program är utformade för att göra det möjligt för studenter att arbeta effektivt i en rad arbetsmiljöyrkesroller.

Karriär Resultat

Arbetsmiljö professionella utövare är i efterfrågan på grund av den ökande fokus på hantering av arbetsmiljöprocesser i enlighet med lagen och myndighetskrav. Akademiker i denna kurs har sannolikt ökat möjligheterna inom ett brett spektrum av yrken och branscher.

Behörighet

Kandidatexamen i Science, Engineering, Technology Management eller några andra områden med ett minimum CGPA av 2,50 eller motsvarande som godtas av senaten; ELLER Kandidatexamen i Science, Engineering, Technology Management eller några andra områden med CGPA mindre än 2,50, kan accepteras med minst 5 års yrkeserfarenhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
1,475 USD
Internationella studenter. Lokala studenter - $ 1275,00.
Information
Deadline
Locations
Ghana - Accra, Greater Accra Region
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Ghana - Accra, Greater Accra Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan