Mapreduce Designmönster Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mapreduce Designmönster Certifieringsutbildning

Edureka

Skriv MapReduce-kod med hjälp av mönster, lär mig mönstersköljning, tillämplighet, analogier med Pig & SLQ, Performance Analysis etc.

MapReduce Design Patterns-kursen tar MapReduce-utvecklarna på vägen för att skriva MapReduce-kod som experter skulle använda, med hjälp av väletablerade designmönster. Begrepp som Shuffling Pattern, Description, Applicability, Structure (hur mappers, combiners & reducers används i detta mönster) Användningsfall, analogier till Pig & SLQ, Prestationsanalys och hur man applicerar MapReduce till verkliga världsändamål faller under kursen.

Kursens mål

Efter slutförandet av MapReduce Design Patterns kursen kommer du att kunna: 1. Förstå de vanliga designmönster i MapReduce 2. Lär dig scenarierna där du ska tillämpa dessa mönster i verkliga problem 3. Skriv modig kod med MapReduce 4. Lär dig de bästa metoderna för att använda MapReduce

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för personer som vill få expertis i sin förståelse av MapReduce-paradigmet.

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Förutsättningarna för denna kurs inkluderar praktisk erfarenhet i Hadoop Framework och en grundläggande förståelse för MapReduce.

Varför Lär dig MapReduce Design Patterns?

Designmönster är problemspecifika mallar utvecklare har perfekterat genom åren för att skriva korrekta och effektiva koder. Det kodar korrekta metoder för att lösa ett visst problem, så att en utvecklare inte behöver återuppfinna hjulet. MapReduce-programbuggar kan vara svåra att felsöka - med hjälp av väl etablerade designmönster kan lindra smärtan.

certifiering

I slutet av kursen kommer du att arbeta på en realtidsprojekt. Du kommer att få ett problem med en datasett till jobbet. När du lyckats med projektet (granskat av en expert) får du ett certifikat med prestationsbaserad betygsättning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
99 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan