Hantera intressenter

Maybe International

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Hantera intressenter

Maybe International

Varför behöver du?

Som chefer kan vi känna oss bekväma för att påverka vår egen personal eftersom vi anser att vi har myndighet, ställning och makt. Men vi kan ofta känna en verklig känsla av obehag när vi måste förhandla med eller påverka människor över vilka vi inte har någon positionell makt - kamrater, andra ledande ledare, kunder och andra viktiga företagsaktörer.

Men sanningen är att vi inte behöver status eller positionskraft för att vara verkligt effektiva för att antingen förhandla eller påverka kritiska spelare i våra liv. Det finns ett mycket bättre och enklare sätt.

Översikt

Vår effektivitet som chefer och ledare beror inte längre på hur bra vi hanterar våra lag eller personer som arbetar för oss. Idag är det mesta av vad vi får gjort och behöver bli gjort bara händer i samarbete med många andra intressenter, över vilka vi har liten eller ingen direkt kontroll.

Att tillgodose detta behov kräver vad detta program erbjuder - ett helt nytt och mycket kraftfullt sätt att påverka och påverka andra. Det förvandlar den skrämmande utmaningen att få inköp och vinna andras engagemang för viktiga projekt och mål till en trevlig upplevelse och en som garanterar framgångsrika resultat för alla inblandade.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 31, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Duration
Varaktighet
24 - 32 veckor
Price
Pris
795 EUR
Information
Deadline
Locations
Dates