Magisterexamen i utbildningsnivå med globalisering

Teach-Now

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen i utbildningsnivå med globalisering

Teach-Now

Handla om

Teach-Now Graduate School of Education har en unik undervisningsmodell - snarare än att skriva in i flera kurser i en termin, framsteg kandidater genom en serie intensiva, omfattande moduler av olika längder, i följd. Programmets projekt- / aktivitetsbaserade samarbetsmodell innebär att kandidatlärning sker synkront och asynkront, i veckovisa obligatoriska virtuella sessioner med 10-15 kandidater i inlärningscohorten och instruktören, såväl som utanför de schemalagda virtuella klasserna.

För personer som söker en magisterexamen i utbildningsexamen: 12-månadersprogrammet innehåller de första 6 modulerna i det nuvarande Teach-Now programmet, samt en 12-veckors modul på Globaliseringen av utbildning, en 4 veckors modul om läsning och läsning, en 4 veckors modul på utbildningsforskning och en 4-veckors modul på ett forskningsprojekt.

Varje modul är uppdelad i enheter där varje enhet är en vecka lång. Varje vecka kommer du att behöva slutföra 3 till 4 projekt eller kliniska aktiviteter som kan kräva var som helst mellan 15 och 25 timmar per vecka för att slutföra beroende på komplexiteten och samarbetskravet för de veckovisa aktiviteterna. Den tid som krävs för att förbereda aktiviteter för inlämning är vanligtvis större i modul 2 när du lär dig nya digitala verktyg. Lärandemålen för programmet säkerställer att du kommer att vara redo att hjälpa eleverna att lära sig när du slutar programmet.

Teach-Now plattformen erbjuder ett säkert ställe att öva vad du har lärt dig, eftersom instruktörer ger uppmuntran och stöd till kandidater, erbjuder kandidatfrågor att överväga, ge en bekräftelse på kandidatens svar eller begära kandidater att återge en aktivitet med hjälp av specifik feedback. Samverkan mellan kandidater är ett ytterligare sätt på vilket kandidater växer och får uppmuntran såväl som konstruktiv kritik.

Magisterprogrammet med fokus på globalisering

Magisterprogrammet om globalisering av utbildning består av följande 11 moduler som kan slutföras under 12 månader:

 1. Programorientering
 2. Skolans kultur
 3. Läraren
 4. Hantera lärmiljön
 5. Planera
 6. Studentbedömningar
 7. Läsning och läsning
 8. Globalisering av utbildningen
 9. International Mindedness
 10. Utbildning Forskning
 11. Masters forskningsprojekt
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad February 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
12 månader
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Washington, District of Columbia
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates