Läs den officiella beskrivningen

Denna mästare är speciellt utformad för yrkesverksamma som behöver kombinera arbete och studier .

Programmets internationella karaktär gör det möjligt för studenter och idrottsledare att få det bredaste möjliga perspektivet i alla befintliga sportledningsmodeller, inte bara i Spanien utan även utanför våra gränser tack vare deltagande av internationella professorer på hög nivå .

Under senare år har idrott blivit en disciplin som har sträckt sig utöver de tidigare definierade gränserna, vilket ökar behovet av specialiserade yrkesverksamma inom olika områden som är relaterade till idrott och idrott. Magisterexamen MBA i idrottsförvaltningen är 100% undervisad på spanska och erbjuder särskild träning inom sportledning.

Denna MBA består huvudsakligen av tio moduler om företagsledning, följt av en transversell modul om ledarskap.

Programmet innehåller ett segment som specialiserat sig på sport och fokuserar på marknadsföring, förvaltning och drift av sportanläggningar.

I detta mastersprogram ingår tre valfria resor:

 • Den första under programmets första vecka, för att träffa lärarna och andra studenter.
 • Den andra normalt i februari (i vit veckan), alltid föremål för bekräftelse, att träffas med direktörerna i klubben i Madrid.
 • Den tredje normalt före påsken. Det är en resa till New York som inkluderar besök och möten med amerikanska elitutövare.

I alla fall bärs resor och boendekostnader av studenten. Resan till New York har en extra kostnad på € 1 050.

MÅL

Målet med University MBA i Sports Entities Management är utbildningen av yrkesverksamma i idrottsvärlden

Vem är riktad?

Det är särskilt titeln att de vill fokusera sin yrkes karriär inom idrottshantering; yrkesverksamma inom idrottsområdet som vill uppdatera sin kunskap yrkesverksamma från andra kunskapsområden som vill komma in i en värld av sport eller professionella idrottare som efter att ha dragit sig ur tävlingen strävar efter att fortsätta på idrotten som chefer.

Viktiga aspekter

Under senare år har idrott blivit en disciplin som har sträckt sig utöver de tidigare definierade gränserna, vilket ökar behovet av specialiserade yrkesverksamma inom olika områden som är relaterade till idrott och idrott. Universitetsmästarens MBA i Sports Entities Management är 100% Online på spanska och erbjuder särskild utbildning inom sportledning.

Denna MBA består huvudsakligen av tio moduler om företagsledning, följt av en transversell modul om ledarskap.

Programmet innehåller ett segment som specialiserat sig på sport och fokuserar på marknadsföring, förvaltning och drift av sportanläggningar.

DIVERSE ASPEKTER AV MASTER:

 • Utbildningen är utformad för att täcka de verkliga behoven hos sportenheter
 • Det finns vistelser i London och New York för att känna till förvaltningen av olika idrottsanläggningar och enheter.
 • Fakulteten har några av branschens referenspersonal och med besök av direktörer för enheter som är relaterade till sportledning som gästlärare.
 • Den internationella visionen av graden förstärks av sameksistensen på campus med studenter med över 40 nationaliteter.
 • Slutförandet av minst 150 timmars obligatorisk yrkesutövning.

STUDENTPROFIL:

Mästarens mål är utbildningen av chefer i idrottsvärlden och är speciellt angiven för akademiker som vill orientera sin professionella karriär mot sportledning . Det är också riktat till yrkesverksamma inom sektorn som avser att uppdatera sin kunskap, yrkesverksamma från andra sektorer som vill ansluta sig till idrottsvärlden och professionella idrottare som strävar efter att fortsätta sin verksamhet inom idrotten som chefer

Studiealternativ:

Spanska Present / Engelska Närvaro / Online Spanska / Online Engelska

METODOLOGI OCH BESÖK:

Mästaren följer metodens metodik tillsammans med den teoretiska och praktiska utvecklingen av var och en av de ämnen som lärs ut.

Ämnena distribueras i tio moduler. Varje modul är strukturerad enligt följande:

 • 25% teoretisk initial (allmänna begrepp)
 • 50% teoretisk-praktisk utveckling
 • 25% praktiska fall

I magisterexamen MBA i förvaltning av idrottsgrenar, "Alfredo Di Stéfano" lärs under hela året, monografiska sessioner relaterade till följande områden:

 • Sport och hälsa (sjukhus, fitness, dopning)
 • Besök på faciliteterna i Olympiska spelen i London 2012
 • Asfaltsport (motorcykel, motorsport, cykling)
 • Organisation av större evenemang: O2 Arena, ATP World Tour Finals, Tennis Master Series och Wimbledon, bland andra
 • Amerikansk sport (NBA, NHL, NFL, MLS)
 • Sportsponsor och marknadsföringsföretag: IMG, Mindshare och Optagon, bland andra.

Under hela kursen finns också besök på sportevenemang så att studenten vet förståndet av hanteringen av denna typ av händelser.

Det kommer också att finnas två resor till London och New York som är avgörande för att berika och expandera visionen med olika ledningsmodeller.

Tillvägagångssättet med resan är utformat är i hög grad formativt och med kunskapsutbyggnad "in situ", med undervisningsseminarier och konferenser samt besök på idrottsplatser.

Det kommer att vara ett bra sätt att förstå olika tillvägagångssätt och lära sig metoder som flyttar till olika sporter eller miljöer. Det kommer också att vara ett bra sätt att göra viktiga internationella kontakter.

AKTIVITETER

Under magisterexamen utmärker sig tre aspekter speciellt för att hjälpa studenten i sin personliga och professionella utveckling. Det görs genom speciella sessioner varje månad.

 • entreprenörskap
 • coaching
 • Löpande talang (erfarenheter för att förbättra den professionella profilen och bättre ställning vid valet av talang).
 • Lärande genom att leva, överföra värderingar och kompetenser genom idrott.
 • Sportvolontärarbete

ADMISSION PROCESS

Inträdesprocessen för programmen för forskarskolan vid European University kan genomföras under hela året, även om inskrivningen i något av dess forskarutbildning är föremål för lediga platser.

För personlig rådgivning kan du kontakta någon av våra två universitets campus (La Moraleja eller Villaviciosa de Odón) eller kontakta oss via telefon 34 91 112 88 50 eller på följande e-post escuelauniversitariarealmadrid@universidadeuropea.es , där du kommer att få råd från Postgraduate Admissions team.

När kandidaten har rådgivats och har lämnat den nödvändiga dokumentationen, kommer programmet för kandidatexamen att ringa dig för att genomföra inträdesprov som motsvarar ditt intresseprogram och en personlig intervju med mästarens regissör eller med en medlem av Admissionsutskott.

Inträdesprocessen innebär ingen kostnad för kandidaten eller något åtagande tills bokningen är formaliserad.

Europeiska unionen förbehåller sig rätten att inte undervisa en doktorsexamen eller fördröja sin start om det lägsta antalet studenter som krävs för programmet inte uppnås, eller att ändra tidtabellen och / eller fakulteten om det behövs för organisatoriska behov. Likaså förbehåller sig sig rätten att göra variationer i plats och campus där den lärs. Mer information finns i forskarutbildningen.

BISTÅND

Vid European University of Madrid har vi ett komplett system för ekonomiskt stöd till ditt förfogande för att underlätta betalningen av din utbildning. Några exempel är:

 • Betalningsflexibilitet
 • Uppskjuten månadsbetalning
 • Stöd för snabb betalning
 • Stöd till fortsatta studier
 • Stöd för samtidighet av studier
 • Stöd för att ha en släkting i European University

FINANSIERING

Från European University har vi tecknat flera avtal med banker för att hjälpa dig att finansiera dina studier.

Program undervisas på:
Spanish (Spain)

Se 1 fler kurser från Real Madrid International School »

Senast uppdaterad June 11, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Okt. 2019
Mar. 2020
Duration
1 år
Heltid
Pris
9,500 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Juli 31, 2019
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juli 31, 2019

Mar. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum