Read the Official Description

Nebrija University har mer än 20 års erfarenhet av professionella utbildning och språkundervisning.

För närvarande har det öppnat en bred debatt om att förbättra utbildningskvalitet, vilket innebär oro för kvaliteten på utbildningsinstitutioner och lärarutbildning, inte bara initialt karaktär, men också permanent. Av dessa skäl erbjuder Nebrija University hela skolvärlden magisterexamen i utbildningsprocessen undervisning och lärande, vars mål är att bidra till lärarutbildningen, vilket ger konkreta riktlinjer för att möta de nya utmaningar dagens samhälle, med det slutliga målet att underlätta omvandlingen av lärare riktiga experter på lärande.

Student profil

De kan få tillgång till masterprogrammet i utbildningsprocessen undervisning och lärande alla sökande som uppfyller de krav som ställs i lagstiftningen, att vara inkomstprofil av högskoleexamen eller motsvarande akademisk och disciplin för utbildningsvetenskap: lärare i primär utbildning eller barn, pedagogik och psykologi. Dessutom, med tanke på den tvärgående karaktär av programmet kan få tillgång till Master studenter som har avslutat master i lärarutbildningen.

Graduate profil

kunniga lärare i lärande och teoretiska och praktiska verktyg för att passa behoven i vårt samhälle förnyade resurser. En professionell som utöver att överföra kunskap, kan personifiera instruktion, agerar guide och möjliggör kontinuerlig förbättring av studenter genom en omprövning av sin roll och prestanda i klassrummet.

Grundläggande och allmänna kompetens

Enligt kungligt dekret 43/2015 och kungligt dekret 861/2010, genom en ändring av kungligt dekret 1393/2007 av den 29 oktober, om inrättande av organisationen av officiell universitetsutbildning och kungligt dekret 1027/2011, om godkännande av Spaniens referensram för kvalifikationer för högre utbildning (MECES), som läror Mästaren måste se till förvärvet av följande kärnkompetens:

  • CB6 kunskap och förståelse som ger underlag eller möjlighet till originalitet i att utveckla och / eller tillämpning av idéer, ofta i forskningssammanhang.
  • CB7 att eleverna kan tillämpa sina kunskaper och sin förmåga att lösa problem i nya eller okända miljöer inom bredare (eller tvärvetenskapliga) sammanhang relaterade till deras utbildningsområde.
  • CB8 att eleverna har möjlighet att integrera kunskap och hantera komplexitet och formulera bedömningar baserade på information som var ofullständig eller begränsad, innehåller reflektioner om sociala och etiska ansvar i samband med tillämpningen av sina kunskaper och bedömningar.
  • CB9 att eleverna kan kommunicera sina slutsatser och den kunskap och logiska grunden för specialister och icke-specialister på ett klart och entydigt sätt.
  • CB10 Studenterna måste ha de inlärningsförmåga som gör det möjligt för dem att fortsätta studera på ett sätt som kommer att vara i stort sett självstyrt eller självständigt.

karriärmöjligheter

Mästaren i Educational undervisning och Aprendizajedota yrkesverksamma utbildning och teoretiska och praktiska verktyg för att passa behoven i vårt samhälle förnyade resurser, vilket gör inlärnings experter. Professionals, bortom överföra kunskap, att kunna anpassa undervisningen, och möjliggör kontinuerlig förbättring av studenter genom en omprövning av sin roll och prestanda i klassrummet.

modalitet

Utbildningssystemet är fullt utvecklad genom Virtual Campus kan nås från Internet med hjälp av Blackboard IT-plattform som används vid universitetet.

I början av kursen kommer studenterna att levereras via nätet (e-post och nedladdningsbart material från webben), den allmänna dokumentation av master.

Tillsammans med den allmänna dokumentation och elektroniskt kommer studenten att ges en handledning för varje ämne, vilket inkluderar:

  • ämne detaljerat program och färdigheter eleverna nå sin slutsats.
  • Detaljerad uppsättning utbildningsverksamhet, jobb som skall levereras, utvärderingskriterier i vanliga och extraordinära samtal, bibliografi och rekommenderade länkar.
  • Plats och detaljerade mekanismer för tele-handledning med läraren
  • Test datum, datum leveransarbete
  • Annan information som är nödvändig vägledning för övervakning av ämnet.

Sådant material kommer att vara tillgänglig hela tiden genom Virtual Campus, vars hemsida listar alla ämnen där eleven är inskriven som organiseras av terminer.

Program taught in:
Spansk

See 5 more programs offered by Universidad Nebrija »

Denna kurs är Online
Startdatum
Mar. 2019
Duration
2 terminer
Deltid
Heltid
Pris
4,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum