Read the Official Description

Masterprogram i strategisk IT

&nbsp

Innovation är inte ett alternativ. Modern företagsledning som sker i ett globalt samhälle som domineras av Internet och ny teknik, efterfrågan företag, organisationer, institutioner och dagliga aktiviteter kopplade till det utrymme den nya tekniken för information och kommunikation (NTIC). Detta kommer att tillåta företag att äga organisatoriska innovationer, tekniska, kommersiella och finansiella, som kommer att säkerställa tillräckligt höga konkurrenskraft till globala miljöer och / eller sammankopplade i vilken de utvecklas.

&nbsp

I denna mening, IKT är en integrerad del av företagens strategier, och därför bör tas upp med en strategisk vision som gör att de behandlas som essensen av organisatoriska dynamik och förändring agent av de organisationer och deras strategier .

&nbsp

Enligt detta perspektiv ger Master i Strategic Management i Informationsteknologi (MDETI), stiftelsen och kunskap som krävs för att förstå IKT i samband med organisationer och globala samhället, med integrerat strategiskt perspektiv, de sociala och ekonomin. På grundval av detta slutar Master i strategisk informationsteknik ger grunderna företagsinnovation som ser till att den organisatoriska strategier och IKT-strategier är i linje och överensstämmer med utvecklingen av ett företag från den strategiska till människor förvaltning med fokus på permanent och kontinuerlig förändring.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Mål:

  • Förstå och behärska den strategiska processen av IKT som en del av verksamheten utvecklingsstrategi.

&nbsp

Särskilda mål:

  • Att förstå fenomenet informationssamhället och Change, som grunden för nya affärsstrategier baserade även i näringslivet innovationer.
  • Vet verksamheten teknik som möjliggör och underlättar generation företagsinnovation.
  • Att känna till och behärska de element som stödjer organisatorisk förändring förvaltningen med IKT, deras effekter och deras arrangemang på ett affärsprojekt och teknik.
  • Förstå och behärska de verktyg och tekniker som gör att strategiska affärsbeslut konstruera, bygga och driftsätta en affärsstrategi som bygger på IKT.
  • Lära sig och behärska färdigheter och människor ledningsverktyg för strategisk inriktning och IT företag.

&nbsp

&nbsp

Vem är

&nbsp

Den föreslagna utbildningen metodik, tillsammans med klarhet, rymd och design pedagogiskt innehåll, att styra den strategiska Master i Informationsteknik, professionella av olika grader (ingenjörer, läkare, jurister, advokater etc.) som vill förvärva kunskaper, färdigheter och resurser som krävs för att hantera en ledande position och IKT-system, styra en organisationsförändring projekt med hjälp av IKT, eller som vill råda företag som behöver svara på konkurrenskraft nya affärer.

Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
18 - 24 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum