Magisterexamen i stadsförnyelse, rehabilitering och design (online)

Allmänt

Programbeskrivning

 • Stadsförnyelse, rehabilitering och DESIGN.
 • Datum: Fria och Anpassad. Rekommendation: 9 månader (oktober-juni)
 • MODE: ONLINE
 • PROV: 60

BESKRIVNING

Mästaren härrör från behovet av att utbilda yrkesverksamma med en innovativ profil, som specialiserat sig på förvaltning och utveckling av de aspekter som har präglat svaret medborgare och staden under de senaste åren.

Vi tror att vi kan skapa en ny professionalism kunna planera och hantera stads- och landsbygdsmiljön genom ny teknik, nya system för hållbar och intelligent hantering och särskilt sedan för säkra, hälsosamma och hållbara livsmiljöer.

MÅL

Akademiker som är intresserade av att bilda sin professionalism i förnyelse och stads ledningssystem och medborgare, med särskild tonvikt på samarbete mellan medborgare, hållbar rehabilitering och design som motorer förnyelse.

MÅL

Mästaren syftar till att underlätta den praktiska tillämpningen av de ämnen som lärs ut. Av denna anledning arbetar för närvarande med två olika stadsmiljöer. Miranda del Castañar (Salamanca) i samarbete med kommunfullmäktige i denna stad i vad som gäller skyddade lantlig miljö.

Dessutom och vad som påverkar en möjlig tillämpning av begreppet smarta städer med grannskapet och trakten föreningen Zoes West Salamanca. Barrio West har alla egenskaper för att genomföra offentlig politik på stadsförnyelse. hög densitet stadsmiljö, med åldrande befolkning, föråldrad enligt behov att minska utsläppen och tillgänglighet och offentliga utrymmen låg kvalitet baserade på vägtrafik byggnader.

Vi förstår att detta är en plats av stort intresse att undersöka detta nya sätt att förstå interventionen i staden och även tillämpa ny teknik. Det är av intresse att integrera en intensiv social vision och identitet baserad på kultur genom initiativ som "Urban Gallery", "Vi är och Punto", "Zoes grönt" ... har en hög stöd stadsdel och en positiv bedömning stad.

Vi tror att vi kan höja några gemensamma åtgärder i denna miljö att rusa möjligheten av den praktiska tillämpningen av begreppen "smarta städer" i sådana miljöer.

END UTKAST Masters och METODER

Slutet Masters Projektet omfattar 15 poäng och kommer att gå igenom personliga tutorials på nätet eller i person, som Student möjlighet. Projektet kommer att slutligen utsatt allmänheten oralt i domstol, antingen personligen eller genom videokonferens.

Samarbetande organens OCH FÖRETAG

Zoes grannskaps Association, City of Miranda del Castañar.

UTVECKLING

MODUL 1

Den första modulen tillägnad stadsförnyelse tar fenomenet smarta städer eller smarta städer den nya gränsen som innebär fler discipliner vi kan föreställa oss. Arkitektur, stadsplanering, Engineering samhällsvetenskap och alla beteenden som interagerar med modern livsmiljö.

Temat för smarta städer är ett innovativt tema som döljer och nackdelar som eleverna lära sig att analysera och urskilja.

 • 1. Principer stadsförnyelse.
 • 2. Urban Environments I. Regenerering
 • 3. Regenerering av Urban Environments II.
 • 4. Regenerering av kulturmiljöer.
 • 5. Regenerering av landsbygdsmiljö.

MODUL 2

I denna andra modul specifika frågor om rehabilitering kommer att utvecklas, ska studenten lära lämplig teknisk terminologi, men är mycket personlig undervisning varje elev markera sin egen nivå.

Vi tror att en särskild modul om rehabilitering som behövs för att förstå stadsförnyelse fullt ut tillämpa den nya tekniken för att förbättra boendeförhållanden, tillgänglighet för säkra, hälsosamma och tillgänglig miljö.

 • 6.Conocimientos Arkitektur S.XX.
 • 7. Förfaranden i arkitektonisk rehabilitering.
 • 8. Förnyelse av Byggnad S.XX.
 • 9. Energi Rehabilitation i byggnader.
 • 10. Restoration Procedures Architectural

MODUL 3

Modul inredning historisk titta på att använda design som ett verktyg för regenerering av miljön bebodda och ekonomisk motor, överväger emellertid konditioneringen av materialet, socio kulturella, och historiska preexistences (förstås som historiskt inte specifikt arv och analysera genomförbarheten av projekt under olika synvinklar,

 • 11. Urban Design.
 • 12. Inredning för Hospitality och turism. Design och fritid.
 • 13. utställningar, montrar och scenografi. Design och kultur.
 • 14. Inredning hälsa, utbildning och kontor. Design och samhälle.
 • 15. Inredning Residential and Commercial. Design, anpassning och konditionering.

AVDELNING CERTIFIERING

Master i Urban Regeneration, rehabilitering och Diseño.Habilita som tekniker i Urban Regeneration, rehabilitering och design.

ARBETSBELASTNING

60 hp.

pris

4,500 euro

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Nuestra metodología académica presencial y online se basa sobre 3 puntos fundamentales: formación personalizada, enseñanza práctica y cercanía del profesorado.

Nuestra metodología académica presencial y online se basa sobre 3 puntos fundamentales: formación personalizada, enseñanza práctica y cercanía del profesorado. Läs mindre