Read the Official Description

Master i och miljörevisionsordning

&nbsp

Den växande betydelsen av miljöledningssystem vinner i statliga politiken och därför är i verksamheten framgår av överflöd och allt strängare lagstiftning. Det är därför allt oftare krävs en siffra som specialiserat sig på miljöstyrning inom företagen.

&nbsp

Mästaren i och miljörevisionsordning slå samman området innovation och kunskapshantering, att vara så integrerad del av en specialist i miljöstyrning och miljörevision, med stort mervärde jämfört med liknande erfarenheter och kapacitet, förmåga och kunskap att förstå strategier, system, processer, verktyg och metoder, stöd för att hantera projektionen av organisationer där miljön är berörda, ur perspektivet hållbar utveckling.

&nbsp

Detta program är ett måste för alla professionella som måste agera inom och utanför företaget, enligt principen om hållbarhet resurser som används. Således ger Master i och miljörevisionsordningen kunskapen för att göra snabbare beslut när som helst baserad på ekologiska, ekonomiska och sociala.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Allmänna mål:

 • Yrkeslärare i tvärvetenskaplig miljö, bidrar till framväxten av nya företag eller, om nödvändigt, söka uppdatera och förbättra sin förståelse av nya affärsmöjligheter som representerar miljö-variabel.
 • För att underlätta den nödvändiga integrationen av miljö-kulturella och tekniska politik variabel organisationer (företag och myndigheter).


Särskilda mål:

 • Identifiera de miljöaspekter som bestämmer korrekt drift av någon verksamhet och dem som etablerar det naturliga tillståndet för ekosystemen.
 • För att utvärdera miljöpåverkan av de flesta industriella verksamheter
 • Tillämpa begreppet hållbar utveckling på alla områden i samhället.
 • Genomför en intern bedömning av miljöförhållanden i företaget och föreslå en politik som tar hänsyn till miljön också vara ekonomiskt lönsamt.
 • Anpassning ett miljöledningssystem enligt ISO 14001 till alla företag.
  Känna till grundläggande hanteringen av ett avloppsreningsverk Station.
 • Föreslå korrigerande åtgärder för att minska och minimera effekterna av eventuella förorenande verksamheten.
 • Tillämpa gällande lagstiftning i alla de discipliner som studerar miljön.

&nbsp

&nbsp

Varaktighet, kredit-och kvalifikationsstruktur

&nbsp

När det gäller fördelningen av tiden säger:

 • Som ett avstånd program och inte är föremål för klasser, inte ange ett specifikt datum för debut, så den studerande kan anmäla sig när som helst, ges utrymme.
 • För akademisk utbildning och finns i minst sex månader långa programmet.
 • Den maximala tid som finns tillgänglig för att utföra programmet är två år. Under denna period ska den studerande har lämnat in alla relevanta utvärderingar och det slutliga projekt eller examensarbete.
Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
6 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum