Allt oftare företag införa nya organisationsmodeller baserade på humankapital som en konkurrenskraftig skillnad.

Modern förvaltning av mänskliga resurser kräver närvaro och verkan av kvalificerade specialister inom området, bör arbetet ligga som har fått specialiserat sig på den breda ramen för utbildning i mänskliga resurser.


Som svar på denna efterfrågan, den öppna universitetet i Madrid (UDIMA) ger den officiella titeln Master i Management och Human Resources Management, vars läroplan publiceras i den officiella tidningen nummer 141 av den 13 juni 2013.

Ditt mål är att få personal med de allmänna och särskilda färdigheter som krävs för att integrera och utveckla personer inom affärsprojekt som inkluderar söker sitt engagemang för det, vilket bidrar till differentieringen av bolaget och dess hållbarhet.

Det är en examen med flera karriärmöjligheter: egenföretagande, anställning eller tjänsteman i tjänst hos regeringen aktivitet.

Adresserat till

Utexaminerade i juridik, ekonomi, teknik, sociologi, psykologi, pedagogik, statsvetenskap och kommunikation, sociala akademiker och diplom i Labour Relations ... som de vill utveckla sin karriär i mänskliga resurser och Labor Relations i bolaget eller inom Management Consulting och projekt.

Erkännande

officiell titel

Studenter som uppfyller kraven i den öppna universitetet i Madrid (UDIMA) kommer att tilldelas titeln Master i Management och Human Resource Management erbjuds av UDIMA, förutom titeln Professional Mästaren utfärdats av Center for Financial Studies.

KRAV: Ackreditering av universitetsexamen. Göra alla tester för bedömning och tentamen UDIMA.

Masterprogrammet [60 hp]

Utvecklingen av Master i Management och Human Resource Management innehåller följande moduler:

 • Datormodulen tillämpas på Human Resources: syftar till att lära studenten att hantera i en distansutbildning miljö, genom utbildning plattform UDIMA, och få ut mesta möjliga av de olika utbildningsaktiviteter.
 • Integrated Management Module Prevention Systems och kvalitets Företag: allmänna mål, övergripande mål att underlätta integreringen av förebyggande system och kvalitetsstyrning och personaladministration.
 • Modul Management, Human Resources Management and Development: allmänna målet är att utveckla dessa färdigheter vars program försöker göra organisationer lyckas rekrytera och behålla den mest lämpliga för dem, beroende på deras kultur och strategi människor.
 • Modul Human Resources Management: utvecklar "normativ" kunskap om yrket. HR professionella måste känna på djupet sociallagstiftning med två syften: för det första, noggrant respektera dess efterlevnad och för det andra, hur man väljer mellan lagligt möjliga alternativ som bäst tjänar syften kultur och organisationens strategi. Således inte HR professionella inte bli en ren applikatorn enligt normen, men kan förvandlas till en källa till konkurrenskraft för företaget.
 • Modul Management Development: allmänna målet är att underlätta förståelsen och utvecklingen av några viktiga färdigheter som alla yrkesverksamma och chefer bör ha.
 • Modul Examensarbete: syftar till att komplettera och samordna de teoretiska kunskaper som vunnits under Master, genom att tillämpa dem i en "riktig" scenario för att bekanta eleverna med utvecklingen av verksamheten i Management Human Resources.
 • I den officiella versionen av Master genomför lämpligt att dess innehåll i ett företag eller organisation där typiska aktiviteten i en professionell HR yrkesverksamhet utvecklas, så att externa rutiner också kommer att behöva skaffa sig de kunskaper och exakta kunskaper i utvecklingen av yrket.

Metodik

Närvaro och på nätet

Modalitet sker genom interaktiva klasser, där både individuellt arbete och deltagande i arbetsgrupper är balanserad, studenter förvärva och förbättra de kunskaper och färdigheter som krävs för utövandet av yrkesrollen de vill spela. De metoder som används är:

 • Upplösning av fallen.
 • Rollspel och video-utbildning.
 • expository metod.
 • Färdighetsträning.
 • Delta i seminarier och konferenser.
 • Utföra övningar.
 • Lag. Debatter och diskussioner.
 • Final Mästare Project, etc.

Vi strävar efter att utveckla elevernas deltagande, öka sin kapacitet för beslutsfattandet och konsensus hitta lösningar på komplexa problem.

För att erhålla diplom hjälp 90 100 krävs klasser och passera de föreslagna hela Master tester.

På lägesraden är öppen registrering period året.

Program undervisas på:
Spansk

Se 10 fler kurser från UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
12 månader
Deltid
Pris
4,800 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum