Senaste dagarna för att anmäla! Det gemensamma UOC-FAO-doktorsexamen i Food Security Program Management lärs av ett internationellt team med omfattande erfarenhet av fält. Med denna utbildning kommer eleverna att förstå livsmedelssäkerheten och vara bättre förberedda att genomföra och stödja matsäkerhet arbete i sina samhällen. Detta år långa online-diplom består av två specialiseringar Mat Säkerhet: Advocacy och Action och konsekvensbedömning av Food Security Programs och ett slutprojekt. Detta diplom kan betraktas som hälften av UOCs magisterexamen i mat, kultur och International Food Governance.

Mål

  • Definiera tryggad livsmedelsförsörjning som ett brett begrepp som används för att bestämma människors allmänna välbefinnande.
  • Förstå begreppet sårbarhet och hur det tillämpas på livsmedelsförsörjningen.
  • Inse betydelsen av en tryggad livsmedelsförsörjning analys för att utlösa lämpliga åtgärder för att ta itu med osäker livsmedelsförsörjning.
  • Identifiera på ett praktiskt sätt de viktigaste punkterna för bedömning och avaluation av livsmedelsförsörjningsprogram.
  • Förstår behovet av att identifiera de bakomliggande orsakerna och egenskaperna hos osäker livsmedelsförsörjning.
  • Förstå de grundläggande åtgärderna för att övervaka och utvärdera inriktnings aktiviteter.
  • Bekräfta tryggad livsmedelsförsörjning som en politisk fråga skär igenom olika sektorer.

Competencies

Detta program kommer att förbereda dig att möta efterfrågan på kunniga och välutbildade mat systemanalytiker och ledare genom att främja praktisk och kritisk lärande med ett internationellt perspektiv. Studenter vid institutionen för Food Systems, kultur och samhälle har normalt bakgrunder i ett område som är relaterat till sektorn jordbruks- och livsmedels eller en akademisk bakgrund inom jordbruket, antropologi, ekonomi, miljöstudier, utveckling, folkhälsa eller sociologi.

Student profil

Programmet lockar människor som vill specialisera sig på jordbruks- och livsmedelssektorn samt de som är intresserade att arbeta i detta område. Många har redan arbetslivserfarenhet i livsmedelssektorn och funderar på att bredda sina kunskaper och färdigheter för att avancera.

Akademiska krav

Kurser i Institutionen för livsmedels- Systems, kultur och samhälle är öppna för alla med ett bra grepp om engelska. UOC är ett öppet universitet vilket innebär att även om du inte har ett gymnasium eller universitetsexamen kan du fortfarande ta våra kurser. För att vara berättigad till magisterexamen måste du ha en erkänd akademisk examen. Om du inte har en erkänd akademisk examen då kommer du att få ett likvärdigt intyg i stället för en examen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 15 fler kurser från UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
2,585 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum