Magisterexamen i ledarskap (online)

University of Jamestown

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen i ledarskap (online)

University of Jamestown

Master of Arts i ledarskapsprogram ger ledare etiska och praktiska ledarskap för företag och ideella organisationer att trivas i det 21: a århundradet.

Bra ledarskap är absolut nödvändigt för företag och ideella organisationer att trivas i början av 2100-talet. Tyvärr är det också en av de mest elusiva och utmanande attributen för de flesta organisationer att främja sina medarbetare och volontärer. Universitetet i Jamestowns ledarskapsprogram grundar sig på en ledarskapsfilosofi som syftar till att omvandla organisationer. Den är utformad för att ge ledande ledare den teoretiska bakgrunden och praktiska färdigheter som behövs för att hjälpa företag och ideer att navigera i en värld som blir mer komplicerad dagligen . Vi vårdar ledare som förstår hur man arbetar i ett alltmer diversifierat och globalt samhälle, vet hur viktigt etiskt ledarskap är för någon organisation och har enastående kommunikationsförmåga. Våra elever lär sig att vara problemlösare som får betydelsen av organisationernas "mänskliga sida" och behovet av att balansera den sidan med den kvantitativa sidan av en organisation.

Universitetet i Jamestowns ledarskapsprogram är strukturerat för att återspegla de värderingar som styr läroplanen och som sådan kommer eleverna att lära sig i en "kohortmodell" där de tar klasser med samma grupp studenter varje termin så att de kan lära sig i samhället, göra livslånga professionella och personliga förbindelser, och hjälpa varandra att utvecklas som ledare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
15,768 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Jamestown, North Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Jamestown, North Dakota
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan