Magisterexamen i hotel management och restaurangbranschen - på nätet

Allmänt

Programbeskrivning

översikt

  • Modalitet: Online
  • Start: November
  • Längd: 1 läsår
  • Hp: 60
  • Regi: Ginesa Martínez del Vas

Presentación

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år.

"Under de senaste åren har turismen visat sig vara en överraskande stark och tuff och med en stor förmåga att bidra till ekonomisk återhämtning ekonomisk verksamhet, eftersom den genererar tusentals miljoner dollar i export och skapa miljontals arbetstillfällen. Detta har hänt i destinationer runt om i världen, men framför allt i Europa, eftersom regionen strävar efter att befästa sin utgång från en av de värsta ekonomiska perioder i sin historia ", säger Taleb Rifai, generalsekreterare för WTO, på Spanien öppnandet av den globala turist Forum i Madrid.

Dessa data tyder på att turistsektorn är en strategisk sektor för ekonomin och ett tydligt åtagande för framtiden. Därför blir det allt viktigare efterfrågan på utbildad personal och anpassas till verkligheten i de nya produktiva strukturer som bygger på ständig omvandling av företagsledning, vilket kan ses i hotellbranschen.

Turismsektorn och i synnerhet, hotellbranschen genererar en högre sysselsättningsgrad i hela världen. Dessutom när det gäller hotellbranschen är nära besläktad med andra nyckeln till utvecklingen av vissa områden eller regioner turism delsektorer; restauranger, evenemang, underhållning, wellness, sport, golf, bland annat., med sina åtföljande effekt på arbetskraftsutbudet.

Syften

Den officiella titeln Master examen i hotell- och restaurangbranschen Business syftar till att ge studenterna den utbildning som krävs för att uppnå både deras personliga utveckling, bildar professionella förvaltare på högsta nivå inom den internationella hotellbranschen.

Därför är läroplan utformad så att eleverna kan få nödvändig kunskap både teoretisk och praktisk och för att säkerställa deras professionella utveckling som chef. Således blir den praktiska utvecklingen av 500 timmar Mästare viktig del av inlärningsprocessen av studenten. Denna erfarenhet är viktigt för arbetsförmedling av studenter Mästarens stöds av våra olika yrkes medarbetare i värdshuset.

mottagare

  • Hospitality akademiker och kvalificerade och / eller turism
  • Akademiker och Utexaminerade i Business Administration and Management
  • Akademiker och kvalificerad statsvetenskap och offentlig förvaltning
  • Akademiker och Utexaminerade i lag
  • Akademiker och studenter i psykologi och sociologi
  • Akademiker och diplom i Statistiska vetenskap och tekniker
  • Akademiker och studenter i historia, antropologi och konsthistoria

Karriärmöjligheter

Denna Master kompletterar allmänbildning måste ha någon professionell inom turistnäringen för bättre förståelse och utveckling av alla aspekter av besöksnäringen och Restoration (Hospitality). Så det utbildar eleverna för konkurrens övning i detta område med hänsyn till de olika yrkesprofiler som finns i branschen.

På efterbehandling befälhavaren kan examen utöva inom flera områden, bland vilka omfattar:

  • Director Hotel
  • Ställföreträdande chef för Hotel
  • Director of logi
  • Director of Marketing
  • Commercial Director
  • inköpschef
  • kvalitetschef
  • Administrativ chef
  • mottagning manager
  • Public Relations
  • Bokningar ansvariga
  • Ansvarig för Benchmarking
  • Director of banketter, evenemang och konventioner
  • Director of Operations
  • HR-direktör
  • Community manager
  • Frilans hotellbranschen
  • Franchise expert
  • Director of Food & beberage

Läroplan

  • Modul I - Analys, beskrivning och trender i branschen. Nya affärsmodeller. Kultur service.
  • Modul II - Kunskap och hantering av kunder och marknader.
  • Sociala nätverk och online reputation management.
  • Modul III - Management Process restaurering. Produkter och tjänster.
  • Modul IV - Ekonomiska och finansiella förvaltningen av hotell- och cateringföretag. Kostnadsredovisning i gästfrihet företag.
  • Modul V - tillförselsystemet och dess funktioner
  • Modul VI - kvalitetsstyrning. Q standarder och prevention, miljöledning och hållbar turism
  • Modul VII - ledningskompetens och personalhantering
  • Modul VIII - TFM
  • Modul IX - Work Placement
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

La Universidad Católica San Antonio - UCAM, como universidad católica, se caracteriza por ofrecer a sus alumnos una formación integral, basada en los conocimientos teóricos y técnicos específicos de c ... Läs mer

La Universidad Católica San Antonio - UCAM, como universidad católica, se caracteriza por ofrecer a sus alumnos una formación integral, basada en los conocimientos teóricos y técnicos específicos de cada titulación más la formación humana anclada en los principios del humanismo cristiano, a esta labor se dedican un claustro docente de reconocido prestigio y un equipo de tutores personales, Läs mindre
Murcia , Spain Online + 1 Mer Mindre