Magisterexamen i hållbarhet och energieffektivitet

IMF Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Magisterexamen i hållbarhet och energieffektivitet

IMF Business School

Det finns ett behov i hela världen i forskning, optimering och användning av nya energikällor. Företag och privatpersoner efterfrågar allt utvecklingen av nya smarta lösningar för att integrera bioklimatiska metoder och få att energieffektiviteten ökar.

Denna situation, läggs till bommen i förnybar energi över hela världen, innebär att behovet av specialiserad och teknisk personal med mycket specifik utbildning i att utveckla sådana projekt. Svaret på detta behov genom MFI-koncernen och Camilo José Cela universitetets Masters i hållbarhet och energieffektivitet.

Läroplanen utvecklats för Masters är berättigade att lära sig att identifiera energibehoven och föreslå tillämpning av tekniker för sparande och effektiv användning av elverktyg och integrera kunskaper inom området hållbarhet och effektivitet energi.

Syftar till att

Proffs intresserade specialiserat eller förbättra sina kunskaper inom området hållbarhet och energieffektivitet, utveckla de färdigheter som behövs för att behärska lagen, grunderna och hantering av energirelaterade projekt.

MÅL Online Master i energieffektivitet och hållbarhet

Förvärvar hög kompetens inom hållbarhet och energieffektivitet. Du kommer också lära sig att:

 • Analysera begrepp och aspekter av energifrågan: energikällor, energiteknik, användningsområden och tillämpningar, miljöpåverkan, etc.
 • Tillämpa gällande lagstiftning som gäller för generation, konsumtion och energibesparingar.
 • Identifiera energibehov och föreslå tillämpning av tekniker för sparande och effektiv användning av energi i uppbyggnaden, industrisektorn, den primära sektorn och transportsektorn.
 • Fastställa vilka åtgärder besparingar och effektivitet i produktion, distribution och transport av energi är.
 • Utför allmän ekonomisk och finansiell förvaltning av energieffektivitetsprojekt.
 • Designa, implementera och utveckla olika modeller av ledningssystem för energieffektivitet.
 • Integrera förvärvade kunskaper.

Metodik och utvärdering

METODIK

Studenterna har en nästa generations teknologiplattform med kompletterande innehåll, tillgång till nyheter, artiklar av intresse, aktiviteter som föreslås av handledaren och area forum. Genom plattformen, har de direkt och personlig kontakt med lärare som är specialiserade på olika delar av programmet, yrkesverksamma som ger praktisk vision med sin erfarenhet inom sektorn.

IMF erbjuder alla sina elever en kostnadsfri konsultation linjen, permanent och personlig, både telefon, e-post eller via den interna brevlådan Virtual Campus, med sin handledare. Dessutom kan du ordna personliga eller virtuella tutorials för att lösa tvivel eller vägledning på banan.

Eftersom MFI är fast beslutna att online-lärande innehållet av befälhavaren kan laddas ner i pdf-format, men också ge dig möjlighet att få kursmaterialet i bokform. manualer studien fullt uppdaterad och har stor teknisk, lätt att förstå och med en tydlig praktisk kall stringens.

UTVÄRDERING

Studenter kan ta på den virtuella campus övningar självbedömning i varje modul av utbildningen, att självdeklarera kunskap om innehållet.

Dessutom erhålla titlar Master av MFI Business School och Master av University Camilo José Cela är föremål för att passera ett slutprov i någon av de tillgängliga metoder.

Karriärmöjligheter

I slutet av vår Master i hållbarhet och energieffektivitet är du redo att träna på de områden som har störst strategisk betydelse för företaget som:

 • Rådgivare i energi- och miljöpolitik.
 • Designmodeller Ledningssystem energieffektivitet.
 • energikonsult och genomföra kostnadsbesparingar och effektivitet.
 • Projektledare för energieffektivitet.

Pris och stipendier

I MFI erbjuda våra studenter stora betalningsmöjligheter:

 • Bidrag på upp till 70%
 • Finansiering upp till 12 månader utan ränta eller bank ingripande (se villkor)
 • Betalning: Kontant (rabatt 5%) / avbetalning utan ränta
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Price
Pris
8,200 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan