Read the Official Description

Magisterexamen i filantropi och utveckling (Online)

En magisterexamen i filantropi och utveckling kommer att hjälpa dig att gå vidare som ledare i fundraising och filantropi. LaGrange College 25-månaders program kombinerar två veckors nedsänkning erfarenheter på campus under sommaren med flexibiliteten hos nätet kurser vara klar i höst och vårterminen.

Den enda graden av sitt slag i sydöstra, är programmet utformat för att ge praktisk kunskap och verkliga kunskaper. Oavsett din fundraising fokus, sätta det du lär i bruk omedelbart. Samtidigt rör sig mot en examen, kommer du att kunna slutföra forskning som flyttar dina personliga karriärmål. Projekten kan utformas för direkt tillämpning på din arbetsplats eller intresseområde.

Georgiens äldsta privata institutioner för högre utbildning, LaGrange College ligger en timme söder om Atlanta på Interstate 85 och är konsekvent rankad som topp-10 och "bästa värde" college av US News & World Report. Knuten till United Methodist Church syftar LaGrange att ge en transformerande upplevelse som både utmanar sinnet och inspirerar själen.

Designad för yrkesverksamma

Lagrange magisterexamen i filantropi och utveckling erbjuder flera klara fördelar:

Flexibel - delta i klassen på nätet under hösten och våren, sedan delta i en två veckors nedsänkning erfarenhet av sommaren på campus, en timme söder om Atlanta. Balans tjäna din examen samtidigt din professionella och familjeförpliktelser.

relevant - En examen inriktad på praktiska färdigheter kommer att driva din karriär och position du för avancemang. Under programmet kommer du att kunna nätverka med insamlings yrkesverksamma från runt om i landet.

I god tid. Du kommer att kunna slutföra programkraven på bara 25 månader. En examen är inte utom räckhåll.

Kredit för Experience - Du kan tjäna akademiska kredit baserat på din tidigare yrkeserfarenhet. Få ett försprång på din examen.

Kostnader

Kostnaderna för magisterexamen i filantropi och utvecklingsgrad inkluderar $ 675 per kredit timme, plus mat och husrum för två veckor hemvist perioder under sommaren. Total kostnad uppskattas till $ 27.300 (vilket inkluderar undervisning, rum / styrelse och avgifter). Ekonomiskt stöd finns att tillgå.

Översikt

Graden består av 36 termin timmar:

  • 24 timmar tjänat på campus under tre (två veckor) sommar nedsänkning hemvist sessioner
  • 12 timmar tjänat på nätet mellan sommardopp erfarenheter

Programmet förbereder ledare och administratörer inom större gåvor, kampanjer planerade ge årliga fond och utnyttjande av nya och sociala medier i fundraising. Ytterligare kurser i samtida och historiska filantropiska frågor, etik, forskning och ledarskap kommer att utrusta dig för avancemang inom världen av ideella fundraising.

Filantropi och utvecklings studenter har möjlighet att tillbringa två veckor i vart och ett av de tre somrar studerar med kamrater i en levande / lärgemenskap på den vackra LaGrange campus nära historiska centrum LaGrange, Georgien. De kommer att få tillgång till state-of-the-art Lewis Library och andra resurser instruktions i mitten av en levande campus rik på historia.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by LaGrange College »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
25 månader
Heltid
Pris
27,300 USD
Total kostnad beräknas till $ 27.300
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum