Read the Official Description

Masters i utformning, förvaltning och administration Project (MDGDP)

&nbsp

Förskottet för naturvetenskap och teknik projekt har lett till stora förändringar i de olika aspekterna av ett projekt.

&nbsp

Dessa förändringar har givit en mer noggrann förvaltning aspekter, med en metodologiska instrument fullständig och korrekt. Likaså har alla delar av förvaltningen fått en mer framträdande plats på grund av vikten av deltagande av mänskliga resurser i utvecklingen av ett projekt. Med tanke på den pågående projektet misslyckanden, det finns stort behov av att konsolidera och förbättra kvaliteten på utformningen av den samma, vilket innebär att scenen som den kreativa processen och kognitiva utveckla och formulera grunderna i ett projekt, som kräver ledning av kunskap och en rätt håll.

&nbsp

Masterprogrammet i Design Management och Projektledning (MDGDP) ansluter dessa tre element vara så integrerad ett projekt specialist med förmåga, skicklighet och kunskap om:

  • Utforma ett projekt;
  • Hantera ditt projekt från start till post mortem reflektion och,
  • Direkta alla enskilda människors insatser dubbla och kollektivt för att projektets mål och intressen de drabbade.

Tack vare denna integrerade vision, programmet för Masters i Design, Management och Projektledning behov Management och få att kombinera alla de delar av vetenskap och projekt teknik bland annat:

  • Förstå den kreativa processen att generera idéer att projiceras;
  • Tolkningen av internationella normer och standarder för projektledning Och,
  • Lednings-och verkställande kompetens att styra arbetet med att genomföra ett projekt.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Mål:


Tåg proffs att skaffa kreativt tänkande, verkställande och förvaltande lämplig för utformning, förvaltning och projektledning.


Särskilda mål:

  • Erbjuda och använda lämpliga metoder för att utforma ett projekt som svarar på en förutbestämd sekvens av framsteg, och tillåter omedelbar tillämpning på enskilda fall och artiklar, som i sin tur gör att behärska och förstå de faktorer som motivation, avsikt, syfte och teleologi av ett projekt.
  • Identifiera och analysera verksamheter och ansvarsområden projektledare i alla sina kompetensområden, och föreslå verktyg för att utföra varje steg i livscykeln för ett projekt och omfattar alla de kunskapsområden av projekt ( integration, omfattning, tid, kostnad, kvalitet, resurser, kommunikation, risk och upphandling, bland annat.).
  • Lär dig att tolka internationella standarder relaterade till fältprojekt, tillämpas på faser av ett projekt och underlätta den efterföljande certifiering av studenter till institutioner såsom International Project Mangement Association (IPMA), spanska sammanslutningen av Project Engineering (AEIPRO) eller Project Management Institute (PMI).
  • Förstå och hantera processer för skapande, produktion, utveckling och spridning av individuella och kollektiva kunskaper i termer av samarbete och kooperativ uppgifter som underlättar och förbättrar framväxten av livskraftiga, konkreta och hållbara verkliga problem, och vars förverkligande avslöjas i figuren av ett projekt.
Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum