Magisterexamen I Business Administration (MBA)

Universidad Nebrija

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen I Business Administration (MBA)

Universidad Nebrija

2: a bästa MBA i Madrid, enligt vd Magazine Global Ranking

kännetecken

MBA-programmet är ett program som erkänns av European Higher Education Area, som syftar till att utbilda chefer och spanska och latinamerikanska företagare utbildade för att genomföra och effektivt driva sina företag.

Expert kompletterande program i entreprenörskap är en titel Nebrija University lärs ut i samband med MBA, som specialiserar sig på entreprenörskap.

kompetensen

Studenter i Master of Business Administration (MBA) når de grundläggande ledningskompetens för att utöva yrket, tack vare förverkligandet av kompletterande teoretisk utbildning. Färdigheter och kompetenser som lagarbete, ledarskap, debatt, konfliktlösning och bestämdhet odlas kontinuerligt under hela programmet.

Nebrija, företag och du

För att se första hand affärs verklighet där sektorn är, Nebrija konstaterar i sitt program, som bygger på direktkontakt med de bästa professionella och de bästa företagen, genom föreläsningar och forum aktiviteter.

Syften

Detta program har följande mål:

 • Mästare förvaltningsstrategier och ledningsprocesser i allmänhet och nyföretagande i synnerhet.
 • Visa egna särdrag av familjeföretag och verktyg som behövs för deras utveckling.
 • Skapa ett nätverk av kunskap och nätverk mellan spanska och utländska affärsmän, främst latinamerikaner, genom relationer med nyckelpersoner entreprenörer.
 • Bana väg för doktorander de som är intresserade av att föra en college akademisk karriär.

Antagningskriterier

Programmet riktar sig till studenter, akademiker och diplom kvalifikationer för att vara internationellt krävs för att få tillgång till officiella Masters grader.

Antagningsprov, som syftar till att analysera en studerandes förmåga att komplettera magisterprogrammet i Business Administration (MBA), utvärderar profilen och kapacitet kandidat, så kräver inte tidigare förberedelser, och gör att studenter få en bredare och personlig för sina akademiska och karriärvägledning alternativ.

Efter presentationen av akademisk dokumentation och ett personligt brev, kommer kandidaten träffa programansvarig, som skall lägga fram sitt förslag till antagning kommittén.

Antagningsenheten kommittén

Antagningskommittén består ansvarig för avdelningen själv, generalsekretariatet och Institutionen för marknadsföring och antagning. Antagningsenheten Kommittén analyserar föreslagna programchef och dokumentation från kandidaten och godkänner eller avslår begäran.

Kandidaten erhåller skrivet på resultatet av informationsantagningsprocessen, som kommer på telefonen, och formalisering av inskrivning i programmet, definitiva dokumentation, vederbörligen legaliserad, måste du leverera och alla detaljer för att slutföra processen antagning.

Tack

University MBA karaktär innebär automatisk igenkänning av krediter som tagits för att få tillgång till doktorandprogram av de spanska och europeiska universitet, samt erkännande av MBA-examen i något land i Europeiska området för högre utbildning.

Student Profile

Profilen söks är av grad, student, ingenjör eller tekniker eller arkitektur, eller diplom. Ingen universitetsutbildning inom ett visst område är nödvändigt. Utvärdera kvaliteter för att förutsäga deras framgångsrika integration i gruppen, såsom förmåga till dialog, öppenhet, vilja att dela och delta aktivt i utvecklingen av kursen, etc. Programmet tack vare de olika bakgrunder deltagarna förbättras eftersom det främjar kunskap att hantera internationella affärer och interkulturellt utbyte.

Öppna Masters kommer att bli nödvändigt att ha ett spanskt eller annan utfärdats av en institution för högre utbildning i European Higher Education Area berättigar utfärdande landet för att få tillgång till undervisning om Master universitetsexamen.

De kan också få tillgång till utexaminerade från utländska utbildningssystemen till European Higher Education Area utan godkännande av deras titlar, efter kontroll av universitetet att de intygar en utbildningsnivå som motsvarar motsvarande officiella spanska universitetsexamen och berättigar i vilket land som utfärdar behörighet för tillträde till forskarutbildning. Tillgång på detta sätt innebär inte, i alla fall, förhandsgodkännande av titeln som innehas av den sökande eller hans erkännande av andra skäl än att studera läror Mästaren ändamål.

ALLMÄNNA FÄRDIGHETER

 • CG1.- Studenten måste skaffa uppdaterad från olika affärsområden kunskap.
 • CG2.- Studenten måste kunna systematiskt förstå relevant information om företaget, dess sammanhang och hur man tillämpa den på komplexa situationer, med hänsyn till hur det påverkar andra avdelningar.
 • CG3.- Studenten måste behärska tillräckligt färdigheter för att göra det möjligt för dem att få och analysera information, bedöma dess relevans och validitet, syntetisera och anpassa sig till sammanhanget.
 • CG4.- Studenten ska kunna systematiskt och kreativt behandla komplicerade och oförutsägbara situationer med kritisk bedömning, ofullständig information, ta risker, fatta beslut och kommunicera dem till någon publik.
 • CG5.- Studenten måste kunna korrekt kommunicera både muntligt och skriftligt, med den senaste tekniken.
 • CG6.- Studenten ska kunna agera självständigt i planering och genomförande av projekt och beslut.
 • CG7.- Studenten ska kunna spela olika roller i en grupp, inklusive ledaren.
 • CG8.- Studenten måste kunna känna igen behovet av förändring och har den nödvändiga förmågan att hantera den.
 • CG9.- Studenten ska kunna agera självständigt inom ramen för ansvarsfullt frihet.
 • CG10.- Studenten ska kunna skapa värde för företaget genom sin kreativitet och delaktighet.
 • CG11.- förmåga att integrera i organisationen och bolagsstyrningsvärden och effektiva jämställdhetspolitik, särskilt mellan män och kvinnor och uppmärksamhet på funktionshinder.

Karriärmöjligheter

Akademiker i Master of Business Administration (MBA) är specialutbildade för att tjänstgöra i ledande roller i alla typer av företag, medan specialisering i skapelsen ger dem ett speciellt värde, inte bara i entreprenörskap processer med nyföretag men i alla förändringsprocesser och innovation som utvecklas inom befintliga företag.

Förändring är inte längre ett alternativ, utan en skyldighet, och företagen kan inte nöja anpassa sig till denna förändring, men bör inte ge upp leda den. Och för att utföra med effektivitet och professionalism, studenter i Master i Business Administration (MBA) är särskilt kvalificerad.

Karriärer (Samhällskunskap)

Han är ansvarig för att utveckla kopplingar mellan behov och intressen av studenter och efterfrågan på studenter / yrkesverksamma från företag och institutioner avdelning.

statsvetenskap Den har en gedigen kunskap om akademiska och yrkesmässiga varje elev profil, vilket gör det möjligt att anpassa behoven hos var och en av partnerföretagen till utbildningsbehov och yrkesmässiga intressen för varje student.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk


Senast uppdaterad December 24, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
2 terminer
Deltid
Heltid
Price
Pris
8,160 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum: Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Dec. 22, 2018
Dates
Feb. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Dec. 22, 2018