ONLINESTUDIES

Hitta masterprogram i Teknologistudier i Schweiz Nätbaserat 2021

Efter avslutad grundutbildning väljer många studenter att gå ett masterprogram. Denna typ av examen kan förbättra ens arbetsutsikter och ge den kunskap som krävs för att få en framgångsrik karriär.

Något av det bästa med teknologi är att när den så att säga är inbäddad i maskiner och apparater behöver användaren för det mesta inte förstå detaljerna i hur tekniken fungerar. Till exempel behöver inte vanliga datoranvändare förstå mekaniken i hårddisken för att kunna dra nytta av en dator.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Kontakta universitet mest populära Masterprogram i Teknologistudier i Schweiz Nätbaserade 2021

3 Resultat i Teknologistudier, Schweiz Filter

Magisterexamen i Information & kommunikationsteknik management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 månader
Engelska
Internet

Master (MBA) i informations- och kommunikationsteknik Technology Management kurs är utformad för studenter som vill bli ledande inom IT-branschen.

Läs mer

Master européen informatique

INEAD
Magisterexamen
<
2 år
Franska
Internet

Mästare Européen ** délivré par la Fédération Européenne des Ecoles (Fede) - Föreningen Régie par le droit Suisse (CCS.art 60-79). Le master Européen est un diplôme européen V ...

Läs mer

Nätet Master of Science i informationsteknik

Boutique Universities Consortium
Magisterexamen
Sep 2021
<
Deltid
Engelska
Internet

University of the Potomac är rankad # 2 i USA för "Small Högskolor som kostar minst men dra mest Resultat" enligt The Street, finanstidskriften. Potomac erbjuder hela MBA läro ...

Läs mer