ONLINESTUDIES

Se alla Masterexamina i Teknologistudier i Nederländerna Nätbaserat 2021

Masterprogram erbjuds inom ett flertal olika ämnesområden, och nästan oavsett vad man studerar kan man ta en masterexamen och på vis förbättra sina meriter. Denna examen tar i allmänhet ett till tre år att få, även om kraven kan variera.

Teknologi kan definieras som en samling processer som används för att skapa varor eller tjänster. Teknologi handlar därför om kunskap om sådana processer eller om själva processerna, som ofta är kopplade till maskiner eller anordningar.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Kontakta universitet Topp Masterprogram i Teknologistudier i Nederländerna Nätbaserat 2021

2 Resultat i Teknologistudier, Nederländerna Filter

Master of Science in Data Science (Online)

European Leadership University
Magisterexamen
<
Deltid
<
16 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Master of Data Science-programmet består av 60 ECTS-poäng kurser med ett slutprojekt. Du kan genomföra 9 moduler på 12 till 15 månader och få din magisterexamen i datavetenska ...

Läs mer

Master i datavetenskap

Amsterdam Institute of Technology
Magisterexamen
<
Deltid
<
16 månader
Engelska
Internet

Master in Data Science-programmet vid Amsterdam Institute of Technology är ett deltidsprogram på nätet som förbereder dig för att vara en allomfattande datavetare med både tek ...

Läs mer