ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i Teknologistudier i Finland Online 2021

De som är intresserade av att ta en masterexamen har en mängd olika alternativ. Denna examen tar man vanligtvis efter att man tagit en kandidatexamen, och finns inom många olika ämnesområden. Varje program varierar från skola till skola.

Även om teknologi kan verka vara något som uppstått i senare tid har vi människor faktiskt använt teknologi helt sedan vi började skapa verktyg med utgångspunkt i naturresurser. Till exempel kan förståelsen för eld och hur den kunde användas i förhistorisk matlagning betraktas som en del av den teknologiska utvecklingen.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Kontakta universitet Mest populära Masterprogram i Teknologistudier i Finland på internet 2021

1 Resultat i Teknologistudier, Finland Filter

Masterexamen i teknik (MEng), Printed Intelligence

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Magisterexamen
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

I magisterprogrammet ska studenten bekanta sig med design och tillämpning av tryckt intelligens. Den tryckta tekniken används inom fler och fler områden, såsom konstruktion, f ...

Läs mer