masterprogram i Teknologistudier Online

Se 95 Masterprogram i Teknologistudier på internet

Teknologistudier

En online eftergymnasial utbildningsprogram kan ge akademiker med bakgrund och utbildning de behöver övervägas experter inom sitt område. Studenter som examen med en magisterexamen är kvalificerade för en rad olika övre nivå karriärer. De som vill anmäla dig till en forskarutbildning typiskt måste först fullfölja ett masterprogram.

Vad är en online Master i teknik? En online Mästare i Teknik är en högre utbildning som ger eleverna fördjupade kunskaper om tekniska ämnen, såsom systemanalyser, webbtjänster, datorgrafik, signalbehandling och kommunikationsnät. Eleverna lär sig också breda ämnen, såsom ledning, som kan bidra till att förbereda dem för framgångsrika tekniska yrken. Program inskrivna kan välja kurser som bäst överensstämmer med deras karriär intressen, inklusive särskilda IT-projekt, informationshantering och rådgivning.

Studenter väljer att ta emot en magisterexamen i teknik av många skäl. Program akademiker är utrustade med färdigheter som ger dem en fördel gentemot mindre utbildade arbetssökande. De blir också bättre chefer genom att lära sig att organisera projekt och direkta anställda i hela projekteringen och genomförandet. De som har avancerade grader anses ofta för företagens positioner övre nivå.

Olika universitet ut olika avgifter och studiebelopp för magisterexamen i teknologiprogram. I vissa fall kan online-program vara billigare än program på plats. Eleverna uppmuntras att studera deras alternativ och välja ett program som är en bra passform för deras behov.

De som framgångsrikt examen från en online Master i teknik program har vanligtvis många karriärmöjligheter är öppna för dem, inklusive IT chefer, direktörer, dator och kommunikatörer, datorgrafik designers och webbtjänster. Det finns gott om alternativ att välja mellan i både den offentliga och den privata sektorn. Uppåtgående rörelse i en karriärväg är också möjligt för dem som slutföra denna typ av avancerad utbildningsprogrammet.

Studenterna har ett brett utbud av möjligheter för att driva en online-Master i teknik. Online-kurser kan vara ett idealiskt val för dem som vill skriva in sig i internationella universitet. För att initiera registreringsprocessen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Master of Information and Cybersecurity (MICS)

UC Berkeley School of Information
Online Heltid 20 månader September 2018 Amerikas förenta stater Berkeley

[+]

cyberbrott och cyberförsvar regering och nationell säkerhet ekonomi av cybersecurity kryptografi

I skolans närhet till Silicon Valley positionerar hon också sina elever och fakulteter i spetsen för världens teknologiska innovationscentrum. Centrum för långsiktig cybersecurity (CLTC) är en annan resurs online studenter kan komma åt.

Levande klasser ger dialog och diskussion mellan studenter och lärare. MICS-eleverna kan också bilda studie- och sociala grupper med kamrater och delta i instruktörskontorstimmar utanför levande klasser.

Kursen är engagerande och interaktiv, tillgänglig överallt med en Internetanslutning. MICS-programmet kan slutföras på 20 månader på nätet, vilket ger studenterna UC Berkeley-erfarenheten var de än är.... [-]


Masters I Datahantering Och Teknisk Innovation

OBS Business School
Online Heltid Deltid 12 månader May 2018 Spanien Barcelona Madrid + 2 fler

Mästaren i Data Management och teknisk innovation OBS är utformad för att ge chefer och specialister (Data Manager) nycklarna till förvaltning av informationssystem i en organisation, med särskild hänsyn till Data Management miljön och, mer specifikt, Big Data. Detta är ett projekt för att göra det mesta av tekniken i förhållande till masterprogram ... [+]

Master i Data Management och teknisk innovation

Mästaren i Data Management och teknisk innovation OBS är utformad för att ge chefer och specialister (Data Manager) nycklarna till förvaltning av informationssystem i en organisation, med särskild hänsyn till Data Management miljön och, mer specifikt, Big Data.

Detta är ett projekt för att göra det mesta av tekniken, mot program som visar vad den teknik som finns gör Masters. Teknik är ett verktyg och service som ska bidra till att uppnå strategiska mål i bolaget.

karriär~~POS=TRUNC

Några av de sektorer som kan arbeta är:

Investment banking och private Retail Company General tillverkning och produktion Telekommunikation icke-statliga organisationer Försäkringsbolagen e-handel och sociala medier Kapitalförvaltning Multinationella företag SMF IT-företag Multilaterala finansinstitutioner Mål för Master i förvaltning och teknisk innovation Data ... [-]

Nätet Magisterexamen I Kreativ Applikationsutveckling

Flexible Learning with Falmouth University
Online Deltid 2 år May 2018 Storbritannien Cornwall

I dagens värld är mobila appar allestädes närvarande och levererar lösningar till det moderna livet. Som ett medium för kreativt och konstnärligt uttryck ger de svar på vardagliga problem med smart design och användarinsikt. Apputveckling erbjuder en mängd kreativa möjligheter i en utvecklande arena som reagerar snabbt på tekniska framsteg. [+]

En online kurs med valfria ansikte mot ansikte verkstäder.

Tidig fågel rabatt upp till £ 1.000.

Kursöversikt

I dagens värld är mobila appar allestädes närvarande och levererar lösningar till det moderna livet. Som ett medium för kreativt och konstnärligt uttryck ger de svar på vardagliga problem med smart design och användarinsikt. Apputveckling erbjuder en mängd kreativa möjligheter i en utvecklande arena som reagerar snabbt på tekniska framsteg.

Falmouths MA i Creative App Development är utformad av branschexperter och svarar på dessa skift och ger dig chansen att expandera dina kreativa färdigheter för att utnyttja de möjligheter som finns i detta växande område.... [-]


Modellering Och Simulering Mig

Old Dominion University
Online Heltid Deltid January 2019 Amerikas förenta stater Norfolk

Utforska innovativa lösningar för ekonomisk utveckling, hälsovård och transportfrågor med ODU online datormodellering, simulering och visualisering grad. Vårt program ger en stark, gemensam ämne kärna, men också ger dig möjlighet att utforma en studieplan för att möta dina intressen och mål. Resultatet kommer att hjälpa dig att förvandla din kunskap från teori till praktik ... [+]

Utforska innovativa lösningar för ekonomisk utveckling, hälsovård och transportfrågor med ODU online datormodellering, simulering och visualisering grad.

Vårt program ger en stark, gemensam ämne kärna, men också ger dig möjlighet att utforma en studieplan för att möta dina intressen och mål. Resultatet kommer att hjälpa dig att förvandla din kunskap från teori till praktik.

Obligatoriska kurser 30 timmar kredit

Du kommer att ta 12 poäng i grundläggande kurser och väljer 18 poäng av valbara kurser. Vissa valfria kan ha förutsättningar. Ditt program kommer att kulminera i en omfattande undersökning och kort kritik.

Online Learning Environment

Tillgång kursmaterial på nätet från vilken plats som helst. Vissa klasser kommer att ha levande, vanliga online mötestider, medan andra inte. Instruktören kan schemalägga uppgifter och prov på bestämda tider. Alla kurser följer ODU ordinarie akademiska kalendern.... [-]


Chef För Informationssystemhantering

Walden University
Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online Minneapolis + 1 fler

Vill du få en djupare förståelse för den roll tekniken spelar för att uppnå organisatoriska mål och strategier? Walden University Master of Information Systems Management är utformad [+]

Förbered för informationssystem högstadie och teknik ledande positioner inom brett spektrum av företag, myndigheter, utbildning och ideella inställningar. Kombinera hantering kurser och avancerade IT-utbildning, Walden Master of Information Systems Management (MISM) Programmet förbereder dig till:

Utvärdera, design och hantera informationskritiska system dagens företag. Bly tvärfunktionella team och IT-initiativ för att möta de viktigaste organisatoriska mål. Avancera till ledande positioner.

Utformat för att snabbt och billigt bygga din IT-karriär kan du också tjäna ett examensbevis i informationssystem efter att ha fullgjort dina fyra första kurser. * Som Walden-student kan du välja när, var och hur du lär dig tack vare vår online-format och MobileLearn®. Genom denna utbildning teknik kan du lyssna på kurser på din MP3-spelare, tillgång till klassrum från din iPhone, ladda ner kurser till din laptop, och mer.... [-]


Magister I Stor Datarkitekt

Edureka
Online Deltid July 2018 Indien Indien Online

Edureka's Masters Program erbjuder en djup kunskap om Hadoop ekosystem, AI & Deep Learning med Tensor Flow och realtidsbehandling med användning av Spark och NoSQL databassteknik. Som en del av detta program får du tillgång till 11 specialiseringskurser och 10 + projekt. Hela programmet är en strukturerad inlärningsväg rekommenderad av ledande branschexperter och säkerställer att du omvandlar dig till en expert Big Data Architect. [+]

Edureka's Masters Program erbjuder en djup kunskap om Hadoop ekosystem, AI & Deep Learning med Tensor Flow och realtidsbehandling med användning av Spark och NoSQL databassteknik. Som en del av detta program får du tillgång till 11 specialiseringskurser och 10 + projekt. Hela programmet är en strukturerad inlärningsväg rekommenderad av ledande branschexperter och säkerställer att du omvandlar dig till en expert Big Data Architect.

05 kurser 12-18 timmar per kurser 31 färdigheter

Den Big Data Architect Masters Program Är utformad för att hjälpa dig att förstå vad insikter stora data kan ge genom praktisk erfarenhet av de verktyg och system som används av stora datavetenskapare och ingenjörer. Den kommer med djup utbildning i stor datateknik som Hadoop, Spark & ​​Scala, AI & Deep Learning med TensorFlow, MongoDB och Cassandra.... [-]


Global Master I Cybersecurity

ISDE
Online och Campus-kombinerat Deltid 11 månader October 2018 Spanien Madrid Barcelona + 1 fler

Global Master i Cybersecurity tillhandahåller omfattande utbildning om viktiga delar av cybersäkerhet, både från juridiskt och tekniskt perspektiv. Ett komplett program med de bästa professionella, så att våra studenter kan förvärva de färdigheter som krävs för att arbeta i den här nya miljön. [+]

Eftersom företag växer globalt och introducerar ny teknik ökar också deras säkerhetsproblem. Information som brukade hållas internt nu strömmar genom olika nivåer och enheter, vilket uppenbarligen ökar exponeringen för alltmer sofistikerade cyberattacker.

Detta innebär en ny utmaning för advokater, som behöver bekanta sig med utvecklingen på de juridiska aspekterna av denna nya verklighet.

Global Master i Cybersecurity tillhandahåller omfattande utbildning om viktiga delar av cybersäkerhet, både från juridiskt och tekniskt perspektiv. Ett komplett program med de bästa professionella, så att våra studenter kan förvärva de färdigheter som krävs för att arbeta i den här nya miljön.... [-]


Master Of Information Systems (Executive)

The University of Melbourne - Online
Online Heltid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Australien Online + 1 fler

Master of Information Systems (Executive) är en unik online-kurs som omfattar kritiska områden inom informationssystemhantering och digital verksamhet. Som student i kursen utvecklar du avancerad förmåga att stödja, hantera och förändra affärsprocesser genom informations- och kommunikationsteknik (IKT). Online-kursstrukturen gör att du kan planera din studie kring dina karriärmöjligheter och du kan välja mellan en rad olika ämnesområden, inklusive IT-strategi, nya teknologier, informationssäkerhet och outsourcing och kontraktsgivning. Du kommer också att ha möjlighet att samarbeta med höguppdragande kamrater och världsexperter. [+]

Den Master of Information Systems (Executive) Är en unik online-kurs som täcker kritiska områden inom informationssystemhantering och digital verksamhet.

Som student i kursen utvecklar du avancerad förmåga att stödja, hantera och förändra affärsprocesser genom informations- och kommunikationsteknik (IKT). Online-kursstrukturen gör att du kan planera din studie kring dina karriärmöjligheter och du kan välja mellan en rad olika ämnesområden, inklusive IT-strategi, nya teknologier, informationssäkerhet och outsourcing och kontraktsgivning. Du kommer också att ha möjlighet att samarbeta med höguppdragande kamrater och världsexperter.

Vi har utformat kursen för att producera strategiska ledare inom informationssystem och digital verksamhet, särskilt på ledningsnivå. Studenter på kursen kommer att få strategisk expertis att påverka beslutsfattandet på högsta nivå och kommer att lära sig avancerade samarbetsförmåga för att hantera komplexa lag. Kursen innehåller nya trender och de senaste branschkraven för att säkerställa att ditt lärande är relevant och praktisk.... [-]


MBA Informationsteknik - Dubbel Examen Carnegie Mellon University (online) (MTI-i)

Tecnológico de Monterrey
Online Heltid Deltid 5 terminer July 2018 Mexiko Mexico Online + 1 fler

I konkurrenskraftiga företag, är konvergens ett av de riktlinjer som krävs när ett företag problem kräver flera discipliner för att lösa dem. Två av de viktigaste av dessa discipliner är management och informationsteknologi. [+]

beskrivning

I konkurrenskraftiga företag, är konvergens ett av de riktlinjer som krävs när ett företag problem kräver flera discipliner för att lösa dem. Två av de viktigaste av dessa discipliner är management och informationsteknologi.

Proffs som kan röra sig i dessa båda områden är de som kan få en bättre strategisk inriktning och ge mer i varje beslut och handling att följa.

Adresserat till

MBA i Information Technology - Dubbel examen med Carnegie Mellon University syftar till: Yrkesverksamma som vill stödja omvandlingen av organisationer genom användning av informationsteknik (IT) i alla strategiska affärsområden, teknik, produktion och informationsteknik.... [-]


University Of Illinois Magister Av Datavetenskap I Datavetenskap

Coursera
Online Deltid 24 - 36  September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

En flexibel och prisvärd grad från ett av de bästa datavetenskapsprogrammen i världen, fokuserat på ett av de hetaste områdena i det nya årtusendet. [+]

Översikt

En flexibel och prisvärd grad från ett av de bästa datavetenskapsprogrammen i världen, fokuserat på ett av de hetaste områdena i det nya årtusendet.

Anmäl dig till Master i datavetenskap i datavetenskap (MCS-DS) och få tillgång till den beräkning och statistiska kunskap som behövs för att göra stora data till meningsfull insikter. Bygg kompetens inom fyra kärnområden inom datavetenskap-data visualisering, maskininlärning, data mining och cloud computing-samtidigt som du lär dig nyckelkompetens inom statistik och informationsvetenskap. Denna helt online grad är en prisvärd gateway till en av de mest lukrativa och snabbast växande karriärerna i det nya årtusendet.... [-]


Magisterexamen I Programvaruteknik Och Datorsystem

UNIR
Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Mästaren i Software Engineering and Information Systems UNITE syftar till att slutföra utbildningen av IT-personal och utrusta dem på bara ett år, kunskap om miljöer webb, IT-säkerhet och programvaruteknik. [+]

Mästaren i Software Engineering and Information Systems UNITE syftar till att slutföra utbildningen av IT-personal och utrusta dem på bara ett år, kunskap om miljöer webb, IT-säkerhet och programvaruteknik.

Denna officiella examen född som svar på en industri av informationsteknik (IT) alltmer komplexa kräver specialiserade och mångsidiga profiler kan styra projekt som omfattar från genomförandet för att utforma och strategi programvara på en företag.

Detta online magisterexamen i programvaruteknik du kommer att förvärva de kunskaper som behövs för att:

Utforma funktionaliteten hos en programvarukvalitet, flexibel och lätt att underhålla med hjälp av UML-systemet modelleringsspråket. Planera och följa upp utvecklingsprojekt genom verktyg som MsProject eller Sinnaps. Mjukvaruutveckling know-plattform (Eclipse, JDeveloper, Visual Studio Pro ...), och integrerade utvecklingsmiljöer (IDE) för att utveckla olika typer av applikationer, desktop, mobil och moln. Installera och konfigurera en IIS och Apache webbserver på en dator som är konstruerad för att ge och tjäna webbinnehåll i ett lokalt nätverk eller Internet. Analysera processen och faserna av revisionen Information Systems (Paros Tool). översikt Poäng: 60 hp Varaktighet: ett läsår Start: November 9, 2017 Metod: 100% på nätet med ansiktstester Disciplin: College of Engineering and Technology (ESIT) Undersökningar proctored prov vid den utgången av varje kvartal Tillgång till PhD: Denna officiella mästare möjligt införlivande i officiella forskarskolor och förbättra din poäng, förutsatt att motsvarar samma kunskapsområde i omfattningen av invändningar, listar tillfälliga, tävlingar överföringar och jobb. Kolla in reglerna för uppköpserbjudandet. Läroplan Metoder, utveckling och kvalitet Engineering Software Ledning och Project Management Software Software Development Platforms Computing webbklient Computing... [-]

Magister Arkitekt Ansökan Online Programutvecklare (Etna)

IONISx
Online Deltid 26 månader Öppen antagning Frankrike France Online Belgien Belgien Online Algeriet Algeriet Online Kanada Canada Online Republiken Kongo Congo ROC (Brazzaville) Online Elfenbenskusten Cote d'Ivoire Online Franska Guyana French Guiana Online Franska Polynesien Franska Polynesien Online Gabon Gabon Online Luxemburg Luxemburg Online Libanon Libanon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Madagaskar Madagaskar Online Martinique (Fr.) Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Reunion (Fr.) Reunion Online Schweiz Schweiz Online + 34 fler

Vänd innovativa idéer till konkreta lösningar är nyckeln till den digitala ekonomin: Bli expert på programmering och tillämpningar. [+]

Vänd innovativa idéer till konkreta lösningar är nyckeln till den digitala ekonomin: Bli expert på programmering och tillämpningar.

Varför denna DATOR MASTERS ONLINE ETNA?

Du vill hitta ett jobb i datorn efter uppgradering dina färdigheter, karriär omorientering, eller som en del av en grundutbildning? Etna programmet kan du få tillgång till program från en dator skola erkänd total flexibilitet.

Fullt på nätet, är denna kurs för kandidaten (s) som har professionella och personliga liv i avgift eller som vill påskynda deras lärande.

HANDEL

En inkörsport till digitala yrken i hög efterfrågan:

programvara arkitekt Projektledare Application Developer datorprogram ingenjör IT-konsult FÄRDIGHETER OCH MÅL ... [-]

Master Of Management I Informationssystem På Nätet

Jon M. Huntsman School of Business, Utah State University
Online Heltid Deltid 2 år August 2018 Amerikas förenta stater Logan + 1 fler

MMIS Online-programmet har samma innehåll som vårt program på campus, men är inriktat mot den yrkesverksamma. Från och med hösten 2017 driver vi gränserna för hur vi levererar utbildning. Det tvååriga 33-kreditprogrammet kommer att omfatta alla som är intresserade av att slå samman företag och teknik. Välkommen till MMIS Online. [+]

MMIS Online

MMIS Online-programmet har samma innehåll som vårt program på campus, men är inriktat mot den yrkesverksamma. Från och med hösten 2017 driver vi gränserna för hur vi levererar utbildning. Det tvååriga 30-kreditprogrammet kommer att omfatta alla som är intresserade av att slå samman företag och teknik. Välkommen till MMIS Online.

Vad behöver jag veta för att kunna söka onlineprogrammet?

Om du är intresserad av att ansöka om den nya, MMIS Online, fyll i standardapplikationen och begär onlinealternativet. Det finns ett fält för att lägga till relevanta kommentarer till din ansökan innan du skickar in. Ange din önskan att studera online i dessa kommentarer.... [-]


Civilingenjör I Cybersecurity Policy

George Washington University
Online Deltid 3 år September 2018 Amerikas förenta stater Washington DC

Online-ingenjören i teknik i cybersäkerhetspolicy och efterlevnad är ett tvärvetenskapligt program som drar kurser från tre studieområden över SEAS: datavetenskap, el- och datavetenskap, teknikteknik och systemteknik. Syftet med M.Eng. (CPC) -graden är att fånga de senaste trenderna och frågorna från cybersäkerhetsområdet för att ge eleverna de verktyg och färdigheter som krävs för att hålla sig i spetsen för denna snabbt föränderliga disciplin. Programmet förväntas attrahera potentiella studenter med tekniska grader, såväl som icke-tekniska grader som vill studera de komplicerade frågorna om cybersäkerhetspolitik och efterlevnad. [+]

Online-ingenjören i teknik i cybersäkerhetspolicy och efterlevnad är ett tvärvetenskapligt program som drar kurser från tre studieområden över SEAS: datavetenskap, el- och datavetenskap, teknikteknik och systemteknik. Syftet med M.Eng. (CPC) -graden är att fånga de senaste trenderna och frågorna från cybersäkerhetsområdet för att ge eleverna de verktyg och färdigheter som krävs för att hålla sig i spetsen för denna snabbt föränderliga disciplin. Programmet förväntas attrahera potentiella studenter med tekniska grader, såväl som icke-tekniska grader som vill studera de komplicerade frågorna om cybersäkerhetspolitik och efterlevnad.

School of Engineering and Applied Science (SEAS) vid George Washington University har samlat stora sinnen i branschen och regeringen sedan 1884. Under hela denna tid har den utvecklats för att hjälpa proffs att möta dagens tekniska utmaningar.... [-]


MA I Educational Technology And Innovation

Universidad UNIACC
Online Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Graduate Master i Educational Technology och innovation kommer att råda verktyg för utbildningsinstitutioner på alla nivåer av utbildning i utformningen och genomförandet av projekt som bygger på intensiv användning av pedagogiska teknik, med hjälp av teorier och inlärningsstrategier. [+]

Graduate Master i Educational Technology och innovation kommer att råda verktyg för utbildningsinstitutioner på alla nivåer av utbildning i utformningen och genomförandet av projekt som bygger på intensiv användning av pedagogiska teknik, med hjälp av teorier och inlärningsstrategier. I sin tur kan du leda och hantera integrationsprojekt och teknisk innovation inom utbildning; designa, implementera, utvärdera och hantera erfarenheter av lärande, förstärkt med intensiv användning av virtuella arbetsredskap, och producera lärresurser med hjälp av multimedia och interaktiv teknik.

behörighet/>Chilenska och utländska sökande in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget/>... [-]