ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i Teknologiförvaltning i USA nätbaserade 2021

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.

Yrkesverksamma som har erfarenhet av ledarskap och som letar efter ett mer modernt användningsområde för sina färdigheter går ofta över till in teknisk ledning. Det gör det möjligt för dem att vara innovativa på hög nivå.   

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor direkt Mest populära masterprogram i Teknologiförvaltning i USA Nätbaserat 2021

3 Resultat i Teknologiförvaltning, Amerikas förenta stater Filter

Master of Professional Studies in Technology Management

Georgetown University Online
Magisterexamen
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Georgetown Online Master of Professional Studies in Technology Management förbereder eleverna att framgångsrikt leda teknikinitiativ, utveckla banbrytande affärslösningar och ...

Läs mer

MicroMasters Program i hanteringsteknik

edX
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
36 veckor
Engelska
Internet

Lär dig hur du leder en organisation till framgång genom att förutse och utnyttja störande förändringar som orsakas av teknik och marknadstrender.

Läs mer

Modellering och simulering ME

Old Dominion University
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Utforska innovativa lösningar för ekonomisk utveckling, sjukvård och transportfrågor med ODU: s online datormodellering, simulering och visualisering. Vårt program ger en star ...

Läs mer