ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i Teknologiförvaltning i Mexiko Online 2021

De som är intresserade av att ta en masterexamen har en mängd olika alternativ. Denna examen tar man vanligtvis efter att man tagit en kandidatexamen, och finns inom många olika ämnesområden. Varje program varierar från skola till skola.

Yrkesverksamma som har erfarenhet av ledarskap och som letar efter ett mer modernt användningsområde för sina färdigheter går ofta över till in teknisk ledning. Det gör det möjligt för dem att vara innovativa på hög nivå.   

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Kontakta universitet Topp masterprogrammen i Teknologiförvaltning i Mexiko Nätbaserade 2021

2 Resultat i Teknologiförvaltning, Mexiko Filter

Magisterexamen i design och förvaltning av tekniska projekt

UNIR - Mexico
Magisterexamen
Apr. 2021
<
Deltid
<
18 månader
Spansk
Internet

Master i design och hantering av tekniska projekt kommer att ge dig den kunskap som krävs för att hantera projekt på första nivå där du kommer att fokusera din aktivitet på de ...

Läs mer

Master i integrerade managementsystem

UNIR - Mexico
Magisterexamen
Maj 2021
<
Deltid
<
18 månader
Spansk
Internet

Master i integrerade ledningssystem kommer att ge dig den senaste uppdaterade kunskapen som krävs på marknaden för att uppnå en differentiell fördel tack vare samverkan mellan ...

Läs mer