ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i Teknologi i Spanien på internet 2021

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.

Personer som vill fördjupa sin kunskap om datorsystem eller elektriska apparater för arbetsplatsansökan kan önska sig att genomföra ett program inom teknik. Dessa studenter kan ofta välja en branschspecifik nisch och utveckla skicklighet i design, konstruktion eller reparation med tekniska eller digitala enheter.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor direkt bästa Masterexamina i Teknologi i Spanien Online 2021

3 Resultat i Teknologi, Spanien Filter

Govtech Master i regering och teknik

Universidad Camilo José Cela
Magisterexamen
22 Okt 2021
<
Heltid
<
10 månader
22 Okt 2021
Spansk
Internet

Under denna doktorandkurs föreslår vi att vi lär oss direkt av erfarenhet och kunskap från framstående teknologer, forskare, kommunikatörer, politiker, chefer och professorer ...

Läs mer

Magisterexamen i design och förvaltning av tekniska projekt

UNIR
Magisterexamen
<
Deltid
Spansk
Internet

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt.

Läs mer

Master i miljöteknik och teknik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Magisterexamen
<
Deltid
<
6&nbsp;-&nbsp;24 månader
Internet

Master i miljöteknik och teknik gör en granskning ur teknisk synvinkel för de olika miljöproblem som härrör från industriell verksamhet och föreslår att lösningar och god prax ...

Läs mer