Filter
Magisterexamen
Tempo: Alla

jämför 69 Masterexamina i Studier i administration Nätbaserat

Människor som har höga akademiska mål inom administrationen arbetar ofta mot att tjäna en online magisterexamen. Även om detta kräver ofta minst två års skolgång än en grundexamen, för vissa, de möjligheter som väcker, kampanjer och karriärväxling är väl värt den extra kostnaden och tiden som specialiserat sig på ett visst område.

Vad är en online Master i administration? Generellt ger denna grad eleverna undersöka olika aspekter av administration och gör det möjligt för dem att polera sina talanger inom sitt val. Det finns ett brett spektrum av discipliner som med ämnen som inkluderar ledande affärsanalys, utvärdering av komplexa affärssituationer, effektivt förvalta en verksamhet och den dagliga verksamheten, hantering personalfrågor, utveckling av strategiska planer leder till goda resultat och arbetar tillsammans med ett företag team.

Det finns många fördelar som studenterna kan njuta av när de examen Master i administrationsprogrammet. Förutom att bli specialiserade på ett visst område, kan eleverna söka mer prestigefyllda positioner och tjäna högre löner. Online kurser förenkla ofta den akademiska processen för studenter som är upptagen med andra livssituationer.

En examen kan variera i kostnad mellan olika utbildningsinstitutioner. Olika skolor har satt tuitions beroende på intensiteten i studien, plats, varaktighet av program och andra detaljer. I vissa fall kan institutioner erbjuder ekonomiskt stöd till dem som är berättigade.

Akademiker i detta program är vanligtvis kunna erbjuda sina talanger till världen i många olika branscher. Studenter kan få arbete med företag, myndigheter, sjukhus eller små företag som behöver en professionell med dessa kunskaper.Jobb är fullt utrustat med regissör, ​​administrativ chef, antagning samordnare, administrativ samordnare, kliniska administratör, medicinsk praxis chef och chefen för praktik. Dessutom kan administratörer bli frilanskonsulter och erbjuda företag sina kunskaper samtidigt som du arbetar för sig själva.

Online program är ofta idealiska för studenter som bor i en avlägsen del av världen eller kan ha en hektisk livsstil. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

69 Resultat i Studier i administration

University of Birmingham Online

Led positiv förändring, studera det senaste internationella tänkandet och mästerspecifika offentliga strategin med Birminghams 100% Online Masters of Public Administratio ... [+]

Online Masters of Public Administration

Universitetet i Birminghams 100% Online Masters of Public Administration hjälper dig att utvärdera din inverkan inom lokal styrning och strategisk offentlig förvaltning .

Levereras genom det prestigefyllda institutet för kommunala studier (INLOGOV) - Storbritanniens ledande centrum för studier av lokal förvaltning av offentliga tjänster, politik och styrning - är detta program perfekt beläget för att uppmuntra till progressiva idéer och innovativt tänkande utan att behöva sätta fot på campus .

"Detta program var utan tvekan den mest lämpliga akademiska vägen för mig. Jag kunde ha gått till många andra konkurrenskraftiga skolor för att få mina mästare, men universitetet i Birmingham erbjöd ett världsberömt rykte för excellens, den mest flexibla, prisvärdhet, uppmärksam akademisk personal och viktigast av allt. den praktiska deltidstiden. "(Vanna Curi, Online Masters of Public Administration).... [-]

Storbritannien UK Online
Mars 2020
Engelska
Deltid
30 månader
Internet
Läs mer på svenska
San Jose State University - School of Information

Master of Archives and Records Administration på San José State University School of Information förbereder eleverna för karriär inom de snabbt växande områdena av regist ... [+]

Översikt

Master of Archives and Records Administration på San José State University School of Information förbereder eleverna för karriär inom de snabbt växande områdena av registerhantering, företagsarkiv och informationsstyrning.

Avancerad teknik

Eleverna lär sig att använda sofistikerad teknik för att organisera, bevara och ge tillgång till en växande mängd digitala och analoga tillgångar. Kandidater från MARA online-utbildningsprogram kommer att vara bland de få informationspersonal som är specialutbildade för att hantera de oersättliga, men ändå mycket utsatta digitala materialen som nu produceras av företag, regeringar och ideella institutioner.

Certifieringsberedning... [-]
Amerikas förenta stater San Jose
Augusti 2020
Engelska
1 - 7 år
Internet
Läs mer på svenska
University of Missouri Truman School of Public Affairs

En magisterexamen i offentliga angelägenheter från MU kan hjälpa dig att vidareutveckla din befintliga karriär inom offentlig eller ideell offentlig tjänst. Om du tror po ... [+]

Online Master of Public Affairs

En magisterexamen i offentliga angelägenheter från MU kan hjälpa dig att vidareutveckla din befintliga karriär inom offentlig eller ideell offentlig tjänst. Om du tror positivt samarbete över hela allmänheten är privata och ideella sektorer det bästa sättet att tjäna samhället, det kan vara graden för dig.

University of Missouri har erbjudit offentlig service utbildning för över 50 år. Harry S Truman School of Public Affairs grundades 2001 och har 14 TSPA, 26 anslutna och 8 adjungerade fakultetsmedlemmar och ingår i universitetets högskola för konst och vetenskap.

Truman-skolan fortsätter studien och övningen av styrelse i Missouri, nationen och världen. Uppdraget för Truman-skolans MPA-program är att förbereda en mångsidig studentkår för etiskt ledarskap inom den offentliga, ideella och privata sektorn. MPA-programmet bygger på Truman-skolans tvärvetenskapliga undervisning, forskning och samhällstjänst, universiteten som helhet och utövare för att ge studenterna en rad perspektiv och erfarenheter som främjar värden för allmänhetens service och demokratisk diskurs. Genom sina kursformer bygger studenter kunskap om politiska processer och ledningsprinciper och utvecklar kritiskt tänkande och analytiska färdigheter som gör det möjligt för dem att avancera i karriärer i en snabbt föränderlig offentlig tjänst.... [-]

Amerikas förenta stater Columbia
Oktober 2019
Engelska
Heltid
9 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Old Dominion University

Om du redan har erfarenhet inom den offentliga sektorn, kommer ODU MPA program ger dig möjlighet att förbättra din professionella kunskaper, färdigheter och förmåga att a ... [+]

Om du redan har erfarenhet inom den offentliga sektorn, kommer ODU MPA program ger dig möjlighet att förbättra din professionella kunskaper, färdigheter och förmåga att avancera dina karriärer. Även om du har liten eller ingen erfarenhet inom dessa områden, kan du bygga en grund för framtida framgångar med denna grad.

Detta program är utformat för att förbättra din kunskap och kompetens i fem kontext områden:

Offentlig förvaltning processer, inklusive offentlig budgetering och personalsystem; Organisatoriska designprocesser och beteenden; Politiska, juridiska och etiska begrepp och frågeställningar inom den offentliga förvaltningen; Kvantitativa och kvalitativa analystekniker; och Politisk analys och utvärdering av programmet. ... [-]
Amerikas förenta stater Norfolk
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) -programmet är utformat för personalpersonal och chefer / chefer med 4 års erfarenhet som ser för at ... [+]

Programöversikt

Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) -programmet är utformat för personalpersonal och chefer / chefer med 4 års erfarenhet som ser för att utveckla sin karriär till senior HR eller ledande befattningar.

Programmet erbjuder djup kunskap och färdigheter inom mänskliga resurshantering som skiljer deltagare från sina kamrater och gör det möjligt för dem att kommunicera effektivt med andra chefer på regional, nationell och global nivå. Kandidater från Rutgers MHRM-program är HR-ämnesexperter med hög förmåga att ansluta och tillämpa HR-funktionen och dess praxis till organisationsstrategi inom sina organisationer.

Viktiga funktioner i vårt Online Graduate Program... [-]
Amerikas förenta stater Piscataway Township
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Seton Hall University Online

Online MPA i ideell förvaltning från Seton Hall University ger en grund för alla aspekter av den offentliga förvaltningen som krävs för att fungera som en effektiv ledare ... [+]

Om oss

Seton Hall grundades 1856 och är ett av landets ledande katolska universitet. Rich i historien är Seton Hall också en institution som stiger upp. Våra forskningsbidrag har stigit med 75 procent och 11 av våra fakulteter har fått Fulbright utmärkelser.

Genom online-program som vår Civilingenjör i ideell förvaltning erbjuder vi en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och en optimismskultur som driver stora tankar. Vi odlar de typer av ledare som anpassar personlig ambition med ett djupt engagemang för medborgerligt gott.

Ackreditering

Alla Seton Hall University-program är regionalt ackrediterade av Middle States Association of Colleges and Schools. Master of Public Administration i icke-vinstdrivande (MPA) -programmet är också ackrediterat av Nätverket av skolor för allmän ordning, frågor och administration (NASPAA) och kartläggs till läroplanens riktlinjer för Nonprofit Academic Centres Council (NACC). Detta säkerställer att utexaminerade får en public service-utbildning anpassad till industristandarder och behov.... [-]

Amerikas förenta stater South Orange
September 2019
Engelska
Deltid
24 - 36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Rome Business School

Online Master i International Human Resources Management erbjuder dig en utbildning av excellens, praktikplatser, karriärservice, internationellt nätverk och många andra ... [+]

Startdatum: varje år, i mars och oktober.

Numera är mänskliga resurser en avgörande faktor för företag och ideella organisationer för att få en konkurrensfördel. Individen kompetens, motivation, innovationsförmåga och övergripande professionell prestationskvalitet bestämmer organisationens framgång.

Ur ett sådant perspektiv måste företag och institutioner utrusta sig med experter som kan fullt ut förstå individens centrala roll och övervaka de relaterade ledande processerna, såsom urval, anställning, utbildning, kommunikation, utveckling och kompensation.

Struktur (1 år)Sex månader av föreläsningarSex månader tillägnad internationella praktikplatser och projektarbeteBesök på internationella företag och organisationerPraktikplatser i USA, Dubai eller EuropaIntegrativt kulturprogramSeminarier och evenemangMålmottagareakademiker eller akademikerrekryterare;utbildare;bussar;yrkesverksamma som arbetar i andra sammanhang än mänskliga resurserentreprenörer som vill förvärva avancerad utbildning inom personalhantering.InnehållDel 1 - Allmän ledningDel 2 - Professionaliserande lärorDel 3 - Teman fokuserarDel 4 - Studie- och forskningsseminarierDel 5 - Särskilt innehållLärningsalternativ och kursavgifter... [-]
Italien Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Queens University of Charlotte Online

Queens University of Charlotte Online Master of Health Administration erbjuder en tillämpad läroplan byggd på universell affärspraxis och principiellt ledarskap översatt ... [+]

Queens University of Charlotte Online Master of Health Administration erbjuder en tillämpad läroplan byggd på universell affärspraxis och principiellt ledarskap översatt till vård miljö. Detta praktiska tillvägagångssätt utvecklar din verksamhetskompetens, kritiska tänkande färdigheter och ledarskapskompetenser så att du kan möta utmaningarna och förändringarna i det invecklade hälsovårdssystemet. Ditt ledarskap kan bidra till effektivare organisationer, friskare samhällen och lyckligare patienter.

Ackreditering och ranking

Queens University är rankad nr 22 i sydöstra av US News and World Report .

Onlineprogrammet kan slutföras på så lite som 24 månader och är idealiskt för nuvarande vårdpersonal. Varje kurss starka betoning på tillämpat lärande innebär att du kan ta de färdigheter du lär dig och omedelbart tillämpa dem i dina dagliga uppgifter så att du kan börja göra en skillnad direkt. Du lär dig att:... [-]

Amerikas förenta stater Charlotte
Januari 2020
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
London School Of International Business - LSIB

Vårt MA Human Resource Management-program är högt värderat och har ett internationellt rykte för kvalitet. Programmet är utformat för dem som vill bedriva högre karriärer ... [+]

Vårt MA Human Resource Management-program är högt värderat och har ett internationellt rykte för kvalitet. Programmet är utformat för dem som vill bedriva högre karriärer nivå inom human resource management (HRM) och omfattar grundläggande färdigheter för din professionella utveckling och framtida karriär. Tillsammans med internationellt fokus får du väsentlig kunskap för att bli HR-professionell. Programmet ger stor vikt vid att tillämpa denna kunskap i praktiska affärsmiljöer. Program Relevant och Flexibelt och levererat inom 10 månader och har rankats som en värdefull investering med de flesta av våra studenter betygsätter den högt när det gäller avkastning på investeringar och programinnehåll.... [-]

Storbritannien London UK Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
10 månader
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Förbättra dina utbildningar och karriärmöjligheter inom hälsovården Hälso- och sjukvårdscheferna spelar en nyckelroll i dagens snabbväxande vårdmiljö. ... [+]

Detta är en spännande tid för vårdhantering. Fältet växer och förändras varje dag. Och få skolor får dig att förbereda dig för det, som om du vill. MPA är ett 48-kreditprogram för studenter som söker en bred tvärvetenskaplig utbildning inom hälsovårdshantering.

Programmet har utformats för att förbereda akademiker för roller som sjukvårdsledare i en snabbt föränderlig vård miljö. Programmet är lämpligt för studenter som förutser karriär inom en rad olika vårdfaciliteter i offentliga, privata och ideella miljöer.

Hälsovårdsledning Snabba faktaTvärvetenskaplig utbildning inom hälsovårdshanteringKurser erbjuds kvällar och helgerHälso- och sjukvårdspersonal som professorerHögtalare från hälsovårdsområdetProgramutfallPO1 ... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

American University Online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programmet kombinerar vår skola för offentliga frågor "topprankade, nationellt erkända och N ... [+]

Varför välja mellan politik och administration när du kan lära dig och förbättra kärnkompetensen i båda disciplinerna? American University Online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programmet kombinerar vår skola för offentliga frågor "topprankade, nationellt erkända och NASPAA-ackrediterade MPA och MPP-gradsprogram till en grundläggande, mycket marknadsförbar referens.

Ligger i Washington, DC, placerar American University dig i mitten av regeringens samspel. Som student vid American University är du unikt positionerad för framgång genom vårt studentcentrerade inlärningsmetod, parat med kraften i det amerikanska omfattande alumni-nätverket och -anslutningar.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska
University of Delaware Online

Lär dig av en tvärvetenskaplig fakultet av erfarna utövare att bygga de strategier som behövs för att hjälpa till att forma politik och genomföra effektiva lösningar inom ... [+]

Dagens tjänstemän inom offentlig service behöver möta utvecklande utmaningar med effektiva ledarskap och ledarskap. Skolan för offentlig politik

Detta flexibla onlineprogram grundar sig på en modell för att integrera teori och praktik i tillämpliga lösningar. Det kommer att utmana dig att undersöka fallstudier och tillämpa bästa praxis för att förbättra din grund i public service management strategi och förbereda för ledarroll roller.

I detta 36-kredit (30-månaders) -program kommer du att:

Utforska den senaste forskningen om framväxande behov inom offentlig serviceFå kunskap och ledarskap att leda organisationer genom dagens mest pressande utmaningarStudieplaner utvecklad av en fakultet av utövare på området... [-]
Amerikas förenta stater Newark
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
30 månader
Internet
Läs mer på svenska
EAE Business School

Den internationella Master i Supply Chain Management EAE tar området verksamhetschefer som förstår logistikprocesser och stort mervärde för sina företag och använda dem f ... [+]

Den internationella Master i Supply Chain Management EAE tar området verksamhetschefer som förstår logistikprocesser och stort mervärde för sina företag och använda dem för att öka konkurrenskraften för ditt företag. Proffs som kan utforma, genomföra och upprätthålla en strategisk vision för direktoratet för insatsområdet och särskilt logistik och integrerad förvaltning av leveranskedjan, som känner och använder ett brett spektrum av tekniker och verktyg för förvaltning och vet utnyttja IT-system.

Kort sagt, denna Master syftar på de logistiska chefer som har behov av att utnyttja nya nischer global affärsutveckling.

Huvudpunkter punkter~~POS=HEADCOMP 1. Företagsbesök ... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
UADIN Business School

Den världsomspännande erkända SAP-certifieringen verifierar färdigheter och kunskap. För närvarande är de profiler som är certifierade i SAP de mest efterfrågade och bäst ... [+]

Världens första intelligenta ERP-svit

Det är inte ett alternativ, SAP implanteras över hela världen i stora företag , verkligheten är att det praktiskt taget inte finns något stort nationellt eller multinationellt företag som inte använder den här produkten.

Från UADIN Business School väljer UADIN Business School deltagarna i varje utgåva, utgåvor begränsade till ett visst antal elever. En exklusiv träningsmodell garanterar framgång. Ökningen av användningen av SAP i företag har blivit exponentiellt med åren. Företag kräver professionella med officiell certifiering som vet och vet hur man styr SAP för att hantera inköp och logistik effektivt. Att få en konkurrensfördel är kapital.... [-]

Spanien Spain Online
September 2019
Spansk
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
The University of Scranton Online

MBA-MHA-graden kombinerar de två läroplanerna i ett bekvämt program. Tjäna din examen snabbare och med färre poäng än att ta varje program separat. MBA-MHA erbjuder bred ... [+]

Dual Master of Business Administration-Master of Health Administration

MBA-MHA kombinerar läroplanerna för University of Scrantons AACSB-ackrediterade MBA och CAHME-ackrediterade MHA. Detta dubbla examensprogram kombinerar en övergripande förståelse för affärsfunktionerna med de operationer och system som är specifika för hälso- och sjukvården, vilket resulterar i kompetensen att framgångsrikt hantera branschens affärssida. Eleverna lär sig att balansera affärsrealiteter, till exempel kostnaderna, med behovet av att tillhandahålla kvalitetsvård och positiva patientresultat.

Programmet kan slutföras på kortare tid och med mindre poäng än att ta båda programmen separat: Den totala kredittimmeavgiften för detta online-dubbla examenprogram är 65 hp, en besparing på 13 till 18 hp och kan slutföras på ungefär två och en halv år när den tas på heltid. Krav omfattar en fältkomponent, som kan fyllas i på en plats som är lämplig för studenten.... [-]

Amerikas förenta stater Scranton
September 2019
Engelska
Heltid
30 månader
Internet
Läs mer på svenska