Filter
Magisterexamen
Tempo: Alla

Jämför 9 masterprogram i Sport Nätbaserade

Att slutföra en magisterexamen kan vara ett effektivt sätt för en student att förbereda sig för avancerad karriär inom ett valt område. Dessa program kräver ofta två års intensiv studie, och studenter kan behöva en relaterad kandidatexamen som ska antas.

Vad är en Master i Sport? Sport, teknik, forskning, utvärdering och utveckling är alla komponenter i studien av sport. På kandidatnivå kan ett magisterprogram uppmuntra en student att bedriva en koncentration som är relaterad till fältet. Eleverna kan ägna sig åt att lära sig ny teknik inom idrottsutbildning. Andra program kan fokusera på rekrytering och programutveckling för idrottsföreningar. Det är också vanligt att programmen koncentrerar sig på teambyggnad, ledarskap och ledarskapsförmåga som krävs för att lyckas i sportbranschen.

Efter att ha tagit en examen på detta område, rapporterar många studenter att få många fördelaktiga färdigheter och egenskaper. Dessa färdigheter kan påverka en student både personligen och professionellt. Eleverna är ofta motiverade med betydande tidshanteringsförmåga. Ytterligare kommunikationsfärdigheter rapporteras också och kan i hög grad förbättra studentens interaktion med andra.

Kostnaden för att tjäna en examen kan omfatta undervisning, boende, transport, läroböcker, material och mer. Eleverna ska alltid undersöka den aktuella undervisningsinformationen för potentiella skolor och jämföra kostnaderna för att fatta ett välgrundat beslut före registrering.

Genom att tjäna en magisterexamen på fältet kan utbildningsstudenterna konkurrera om högre nivåer och kanske till och med söka tillträde till doktorandprogram. Den här utbildningsbakgrunden kan leda eleverna att uppfylla positioner inom många branscher, bland annat arbete som forskare i idrottsföreställning, sportjournalist, professionell sportlagschef, arrangör och sportkonsult.

Många doktorander är tillgängliga internationellt på olika universitet. Många program tillåter studenter att studera med online kurser eller hybrid kurser för att rymma fullständiga eller komplexa scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

9 Resultat i Sport

FutbolLab Spain Soccer Academy

Med "Master in Management of High Performance Teams (Universidad Isabel I)" kommer vi att lära oss att hantera laget i de högsta svårigheterna i världens höga konkurrens. ... [+]

presentation

Med "Master in Management of High Performance Teams (Universidad Isabel I)" kommer vi att lära oss att hantera laget i de högsta svårigheterna i världens höga konkurrens. Lär dig att hantera ditt spel din visdom och din kunskap i olika etapper av säsongen.

Vi planerar, utvärderar och utvecklar träningsprogram anpassade till tävlingen. Vi kommer att tillämpa metoder, strategier, tekniker och metoder som är lämpliga för varje tävling. Vi kommer att analysera och genomföra kvaliteterna hos spelarna i högpresterande scenen.

Å andra sidan kommer vi att överföra attityder och värderingar som kommunicerar med våra spelare på ett effektivt sätt.

... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
FutbolLab Spain Soccer Academy

Med "Master in Scouting och VideoAnalysis (Universidad Isabel I)" kommer vi att lära oss att analysera både på kollektiv nivå i spelets 4 momenter och i ABP (actions på s ... [+]

presentation

Med "Master in Scouting och VideoAnalysis (Universidad Isabel I)" kommer vi att lära oss att analysera både på kollektiv nivå i spelets 4 momenter och i ABP (actions på set pieces) av rivaliserande laget, såväl som vårt eget team. Å andra sidan analysera enskilda sektorssektorer, sektorsövergripande och fullständiga struktur situationer som vårt team antar som rival. Lär dig också att utföra individuella analyser för rekrytering.

Då är det fråga om VideoAnalysis, att när sektionen av skärningar av videon är klar kan vi gå med eller extrahera vad vi behöver och se den del som vi vill göra en djupare utredning.

Detta material är viktigt för första nivån lag som kräver att detta system utvärderar sina rivaler och se vilken typ av spel eller system de använder.... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk,Engelska
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
FutbolLab Spain Soccer Academy

"Master Sports Director of Football Clubs (Universidad Isabel I)" lär oss från basen hur man skapar en klubb, direkt och hantera en personal och dess spelare upp till tek ... [+]

presentation

"Master Sports Director of Football Clubs (Universidad Isabel I)" lär oss från basen hur man skapar en klubb, direkt och hantera en personal och dess spelare upp till teknisk personal.

Figuren hos sportdirektören i fotbollsverdenen har fått stor betydelse och styrka de senaste åren, med tanke på klubbarnas krav. Allt kommer att passera genom våra händer och med det ansvaret som följer med det.

Vi kommer att fördjupa oss inom idrottsenhetens ledning, i användningen måste vi ge det och hur man hanterar hela processen så att ingenting släpper ut vår kontroll.

Vi kommer att göra allt detta tack vare det samordningsteam och teknisk personal som vi kommer att ha i vår kostnad och organisationen av hela säsongen.... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
FutbolLab Spain Soccer Academy

Med "Master of Professional Football (Universidad Isabel I)" kommer vi att träna tränarna i denna sport i spelets kännedom, tolka kollektivt beteende, med de kontinuerlig ... [+]

presentation

Med "Master of Professional Football (Universidad Isabel I)" kommer vi att träna tränarna i denna sport i spelets kännedom, tolka kollektivt beteende, med de kontinuerliga interaktionerna som uppstår i den, diagnostisera vad som händer inom av en spelsituation, upptäcka åtgärdssystem och generera positiva attityder i träningsprocessen i förhållande till olika metoder, processer och interventioner.

Vi kommer också att lära oss allt som behövs för att leda ett lag, vilka viktigaste och viktigaste aspekter som förekommer i hanteringen av en garderob och att vi måste träna och i våra dagliga arbetssessioner.

En fotbolls professionell person är en person som ägnar sig åt hela sin tid till denna sport och som överför sin stora erfarenhet till spelarna och till kollegorna i Teknisk personal för att skapa en stabil och flytande förbindelse med hela sportprojektet.... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
FutbolLab Spain Soccer Academy

Med kursen "Master of Management and Sports Management (Isabel I)" lär vi oss att bli kvalificerad professionell, upptäcka de bästa marknadsföringsteknikerna. Sponsring o ... [+]

presentation

Med kursen "Master of Management and Sports Management (Isabel I)" lär vi oss att bli kvalificerad professionell, upptäcka de bästa marknadsföringsteknikerna. Sponsring och hantering av personliga resurser.

Behärskar alla begrepp och praxis i kontrollen av enheter, som börjar från krav och professionella krav att klargöra koncept, styra metoder och tillämpa dem på det dagliga arbetet.

Vi kommer att lära oss att hantera företagets resurser, skapa budgetar, organisera personalen för att kunna använda denna information och därmed kunna förbättra praxis och drift.

Upptäck de väsentliga egenskaperna för att uppnå en effektiv organisation, planera en sådan uppgift och använd lämpliga metoder för varje enskilt fall. Du kommer att känna perfekt alla nuvarande varianter av professionella hand och genom ett smidigt lärande system, med många exempel och praktiska övningar.... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
9 månader
Internet
Läs mer på svenska
UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Att förse dem med de nödvändiga strategierna, UNIBA presenterar Mästaren i Sports Performance: Modernisering och High Level (RETAN). Dess läroplanen är utformad för att g ... [+]

INLEDNING OCH MÅL

Utbildningen av lärare och coacher är nyckeln för att optimera processerna för modernisering och idrottsprestationer faktor, från de inledande faserna och dess idrottare nå den högsta nivån.

Således har innovation inom fitness och lära sig om ny teknik och trender inom idrottsträning blivit två viktiga aspekter för alla yrkesverksamma som vill utveckla sin karriär som tränare inom idrotten.

Att förse dem med de nödvändiga strategierna, presenterar UNIBA Master i Sport Performance: Modernisering och High Level (RETAN). Dess läroplanen är utformad för att ge deltagarna två viktiga aspekter. Å ena sidan, en specialisering i kollektiva eller individuella sporter. Och för det andra, gör det möjligt för dem att välja mellan två skol resvägar: Professional eller forskare.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk,Spanish (Spain)
Heltid
10 månader
Internet
Läs mer på svenska
Georgetown University Online

Känd som ett av de bästa programmen i världen är Georgetown Universitys magisterexamen för professionella studier inom sportbranschen ledig i ett onlineformat. Detta prog ... [+]

Känd som ett av de bästa programmen i världen är Georgetown Universitys magisterexamen för professionella studier inom sportbranschen ledig i ett onlineformat. Detta program, som erbjuds genom Institutionen för fortlöpande studier, ger studenterna de företagsledning och ledarskap som krävs för att starta en framgångsrik och effektiv karriär inom sportbranschen.

Detta fullt ackrediterade examenprogram består av en fakultet av framstående branschpraktikanter som medför anmärkningsvärd kompetens till varje kurs och levererar en praktisk och tillämpad inlärningsmodell grundad i principerna om ansvar, etik och service.

Som studenter från Sport Industry Management online-programmet kommer studenterna att ha en övergripande förståelse för idrottsbranschen inom områden som omfattar tillämpad etik, ledarskap, kritiskt och analytiskt tänkande, idrottsverksamhet och ansvar, kommunikation, strategisk planering, lagarbete och gruppdynamik , globala perspektiv och projektledning och implementering. Förutom dessa områden förbereder det globala tillvägagångssättet för programmet studenterna att bedriva en mängd positioner inom branschen över organisationer som innefattar:... [-]

Amerikas förenta stater Georgetown
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska
Johan Cruyff Institute

Huvudsyftet med Master i Sport Management är att träna dig att använda verktyg för att hjälpa dig att känna igen affärsmöjligheter, utveckla strategier, förutse förändrin ... [+]

INTRODUKTION

Huvudsyftet med den Master i Sport Management är att träna dig att använda verktyg som hjälper dig att känna igen affärsmöjligheter, utveckla strategier, förutse förändringar, optimera resurser och analysera information omdömesgillt, utan hinder av tid eller plats och anpassa studietakt till din individuella arbetsbörda och tillgänglighet.

Förkunskapskrav Ha en kandidatexamen, examensbevis eller motsvarande. Har 3 års erfarenhet inom Sports Management. Har utvecklat en karriär som professionell idrottsman. modalitet

Nätet. Också tillgängligt på campus i Barcelona (på spanska), Amsterdam (på engelska), och även blandas (delvis på campus i Barcelona och på nätet).... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelska,Spansk
Deltid
13 månader
Internet
Läs mer på svenska
Setanta College

Ett viktigt syfte med programmet är att ge utövare möjlighet att integrera kunskap från en rad olika områden till generation av prestationslösningar. Denna magisterexamen ... [+]

Kursbakgrund

Ett viktigt syfte med programmet är att ge utövare möjlighet att integrera kunskap från en rad olika områden till generation av prestationslösningar. Undervisnings- och inlärningsmetoder kommer att baseras på ett blandat lärandeformat som kommer att innehålla en kombination av onlineföreläsningar, självständig studie, arbetsbaserade bedömningar, bostadsveckor och regelbundna forumbidrag. Genom dessa metoder kommer utövare att få avancerad kunskap om teorier och vetenskapliga principer som grundar sig på sportprestanda, träning och coaching.

Detta program utgör grunden för makro- och mikroplaneringsbeslut som grundar sig på effektiv prestationsutbildning. Sammantaget ger vi ett samstämmigt tillvägagångssätt för att hantera och tillämpa nuvarande kompetenser och praxis som är nödvändiga för att förbättra konditionerings- och övervakningssystemet för den tillämpade tränaren eller utövaren inom en utveckling, elitrörelse, motion och sportmiljö. Dessa moduler, tillsammans med praktiken, kommer att göra det möjligt för utövaren att på ett progressivt sätt fatta effektiva beslut om programmering av förbättrad rörelsekvalitet och fitness / konditioneringsutveckling. Vidare kommer modulerna att förbättra utövarens förmåga att kritiskt bedöma och integrera teknik i en effektiv prestationsplan inom sina respektive miljöer.... [-]

Irland Ireland Online
September 2019
Engelska
Deltid
84 veckor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska