ONLINESTUDIES

Sök bland Forskarstudier i Robotteknik i USA nätbaserat 2021

De som är intresserade av att ta en masterexamen har en mängd olika alternativ. Denna examen tar man vanligtvis efter att man tagit en kandidatexamen, och finns inom många olika ämnesområden. Varje program varierar från skola till skola.

Robotics, ett område som var bara teoretisk några decennier sedan, har blivit oumbärlig för ett antal industrier runt om i världen. Eleverna ska ha kunskaper i matematik och naturvetenskap för att ge en grund för kurser i teknik och ingenjörs som behövs för en karriär inom robotik.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Kontakta skolor direkt Bästa masterprogram i Robotteknik i USA Nätbaserade 2021

1 Resultat i Robotteknik, Amerikas förenta stater Filter

MicroMasters Program i Robotics (University of Pennsylvania)

edX
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
48 veckor
Engelska
Internet

Lär dig hur man konstruerar, bygger och programmerar robotar och stiger i ledningarna eller startar en karriär i ett av de snabbast växande tekniska fälten idag.

Läs mer