ONLINESTUDIES

Sök masterprogram i Robotteknik nätbaserat i Nordamerika 2021

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.

En utveckling ämnesområde som omfattar den senaste tekniken är robotik. Robotics innebär teknik, fysik, design, datavetenskap, och andra tekniker för att skapa maskiner som kan utföra uppgifter inom många branscher inom den offentliga och privata sektorn.

 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor direkt Topp Masterprogram i Robotteknik Nätbaserad i Nordamerika 2021

1 Resultat i Robotteknik, Nordamerika Filter

MicroMasters Program i Robotics (University of Pennsylvania)

edX
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
48 veckor
Engelska
Internet

Lär dig hur man konstruerar, bygger och programmerar robotar och stiger i ledningarna eller startar en karriär i ett av de snabbast växande tekniska fälten idag.

Läs mer