close

Filter

Visa resultat

Sök masterprogram i Robotteknik nätbaserat i Nordamerika 2021

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem. En utveckling ämnesområde som omfattar den senaste tekniken är robotik. Robotics innebär teknik, fysik, design, datavetenska… Läs mer

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.

En utveckling ämnesområde som omfattar den senaste tekniken är robotik. Robotics innebär teknik, fysik, design, datavetenskap, och andra tekniker för att skapa maskiner som kan utföra uppgifter inom många branscher inom den offentliga och privata sektorn.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor direkt Topp Masterprogram i Robotteknik Nätbaserad i Nordamerika 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Lär dig hur man konstruerar, bygger och programmerar robotar och stiger i ledningarna eller startar en karriär i ett av de snabbast växande tekniska fälten idag.

Lär dig hur man konstruerar, bygger och programmerar robotar och stiger i ledningarna eller startar en karriär i ett av de snabbast växande tekniska fälten idag. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
48 veckor
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält