close

Filter

Visa resultat

Jämför masterprogram i Robotteknik nätbaserad

En masterexamen är en akademiskt examen som erbjuds vid många universitet och högskolor, antingen på campus eller som nätbaserade studier eller genom distansutbildningsprogram. Att ta denna avancerade examen kan ge studenterna större förståelse för sitt ämne och ökad erfarenhet inom sitt intresseområde. Robotics, ett område som var bara teoretisk några decennier sedan, har blivit oum… Läs mer

En masterexamen är en akademiskt examen som erbjuds vid många universitet och högskolor, antingen på campus eller som nätbaserade studier eller genom distansutbildningsprogram. Att ta denna avancerade examen kan ge studenterna större förståelse för sitt ämne och ökad erfarenhet inom sitt intresseområde.

Robotics, ett område som var bara teoretisk några decennier sedan, har blivit oumbärlig för ett antal industrier runt om i världen. Eleverna ska ha kunskaper i matematik och naturvetenskap för att ge en grund för kurser i teknik och ingenjörs som behövs för en karriär inom robotik.

Masterexamen i Robotteknik Online

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
edX
cambridge, Amerikas förenta stater

Lär dig hur man konstruerar, bygger och programmerar robotar och stiger i ledningarna eller startar en karriär i ett av de snabbast växande tekniska fälten idag.

Lär dig hur man konstruerar, bygger och programmerar robotar och stiger i ledningarna eller startar en karriär i ett av de snabbast växande tekniska fälten idag. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
48 veckor
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här