ONLINESTUDIES

Jämför masterprogram i Programvaruutveckling i Spanien Nätbaserade 2021

Masterprogram erbjuds inom ett flertal olika ämnesområden, och nästan oavsett vad man studerar kan man ta en masterexamen och på vis förbättra sina meriter. Denna examen tar i allmänhet ett till tre år att få, även om kraven kan variera.

Ingenjörsutbildningar i programvaruutveckling fokuserar på att utveckla och skapa programvara och datorbaserade tekniska system. Mjukvaruingenjörer kan välja att arbeta i en mängd olika branscher. Till exempel kan de arbeta med att utveckla program för det militära, eller så kan de skapa datorsystem för användning på sjukhus och kliniker.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Börja idag bästa Masterexamina i Programvaruutveckling i Spanien Nätbaserade 2021

2 Resultat i Programvaruutveckling, Spanien Filter

Magisterexamen i programvaruteknik och datorsystem

UNIR
Magisterexamen
<
Deltid
Spansk
Internet

Master i Online Software Engineering av UNIR syftar till att slutföra utbildningen av IT-proffs och utrusta dem med kunskaper om webbmiljöer, informationssäkerhet och programv ...

Läs mer

Master i strategisk ledning i programvaruteknik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Magisterexamen
<
Deltid
<
18 månader
Internet

På grund av dess verkställande orientering är Master in Strategic Management in Information Technology Specialization Software Engineering inriktad på att utbilda dynamiska, k ...

Läs mer