Masterexamen nätbaserade

jämför 845 Masterexamina Nätbaserat

Master

Ett nätbaserat masterprogram kan vara exakt vad du behöver för att slutföra din utbildning och förbättra dina framtidsutsikter. Nätbaserade masterprogram ger studenter möjlighet att få kunskap genom mer djupgående studier inom sitt valda område. Studenterna kan också välja ett kompletterande men nytt studieämne för att få tillgång till nya potentiella arbetsbanor. I alla fall är en nätbaserad masterexamen en av de bästa möjligheterna dagens studenter har.

Fördelar med att ta en nätbaserad masterexamen

Gå ett nätbaserat masterprogram och du kommer att se hur många fördelar det har. Först och främst kan du välja vid vilket universitet som helst i hela världen du vill ta din avancerade examen vid, eftersom de flesta skolor erbjuder dem. Det finns många utmärkta möjligheter till studier som låter dig utforska andra kulturer och sätt att tänka på. Men varför online?

Nätbaserad masterexamina ger studenter möjlighet att studera när som helst, var som helst, utan att behöva oroa sig för riskerna med exempelvis en sprängd budget. Du kan till exempel ta del av en läroplan i ett land i Europa utan att behöva resa för att göra det.

Olika sorters masterprogram

Masterprogram finns i alla storlekar och former. Du hittar helt säkert ett program som passar dina specifika behov på ett av de många universitet som finns i hela världen. Några alternativ inkluderar:

  • Program inom konst och humaniora
  • Företagsekonomi- och managementprogram
  • Teknik- och teknologiprogram
  • Program om lagar och förordningar
  • Naturvetenskapliga program
  • Biologi-, livs- och hälsovetenskapsprogram

Universitet som erbjuder masterprogram på internet kan göra ändringar i läroplanen när det erbjuds online. Men de flesta skolor erbjuder ändå internetbaserade program som är fulla av information och expertis. Du får lära dig om det du inte kan något om och du får mer djupgående kunskap än genom att bara jobba inom ämnesområdet eller helt enkelt nöja sig med en kandidatexamen.

Skillnader i kostnader och varaktighet

De flesta masterprogrammen världen över varar i 18 månader till 3 år. De flesta tar ungefär två år. Men när du ska gå ett masterprogram på internet kommer du att ha möjlighet att påskynda denna tidsram beroende på hur mycket tid du vill ägna åt dina studier.

När det gäller kostnader kan dessa variera väsentligt. På de dyraste universiteten betalar du lika mycket för en fyraårig utbildning som för en som avslutats på halva tiden. Nätbaserade program tenderar emellertid att vara mycket billigare och studenterna kommer att kunna använda sig av lån för att täcka kostnaderna.

Tänk på att en masterexamen gör det möjligt att vidga karriärambitionerna. Du kommer sannolikt att få det där jobbet du vill ha. Det kommer vara möjligt att säkra dig den karriär du har drömt om eller klättra på karriärstegen där du befinner dig nu. Och du kan göra allt detta hemifrån.

Läs Mer

Magister På Nätet - Financial Management

Instituto Europeo de Posgrado
Online Deltid 14 månader September 2018 Spanien Madrid Spain Online + 1 fler

Mästaren i Financial Management ger studenter som specialist inom detta affärsområde, som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att övervinna de utmaningar som uppstår när finansiella upptar positionerna för ledningsansvar ... [+]

Mästare Online - Financial Management

Mästaren i Financial Management ger studenter som specialist inom detta affärsområde, som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att övervinna de utmaningar som uppstår när finansiella upptar ståndpunkter ledningsansvar.

Vilka är programmets mål?

Syftet med Master i Financial Management är att utbilda yrkesverksamma och kompetenta chefer som kan hantera och svara effektivt på problemen i de områden och de finansiella företag genom förvärv av mycket praktiska kunskaper och färdigheter som behövs för att klara dessa utmaningar.

Varför välja oss?

Inlärnings metoden bygger på "case-metoden", video klasser, virtuella möten och interaktiva övningar. Studenten har ett veckoschema arbete och privatliv följer en handledare. Fakulteten består av yrkesverksamma i branschen.... [-]


Masters In Public Health

University of Illinois Springfield
Online Heltid Deltid June 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Folkhälsan är en viktig funktion i det moderna samhället. Det är, enligt medicinska institutets ord, "Vad vi som ett samhälle gör kollektivt för att försäkra de förhållanden där människor kan vara hälsosamma." [+]

Om mästarna i folkhälsan

Folkhälsan är en viktig funktion i det moderna samhället. Det är, enligt medicinska institutets ord, "Vad vi som ett samhälle gör kollektivt för att försäkra de förhållanden där människor kan vara hälsosamma."

Folkhälsoarbetare måste hantera otaliga problem:Förebyggande och kontroll av sjukdomar,Tillgång till kvalitetshälsovård,Miljöskydd,Hälsobehoven hos speciella populationer,Dataanalys och utvärdering,Policy planering och administration,Miljömässig rättvisa, ochFrämjande av hälsa.

Även om vissa positioner kräver specialistutbildning, kräver de flesta en stark tvärvetenskaplig grund för träning.

Vårt uppdrag

Programmets uppdrag:... [-]


Online-mästare I Byggledning

NewSchool of Architecture and Design
Online Heltid 1 år October 2018 Amerikas förenta stater San Diego

Som byggprojekt växer allt mer komplexa, så gör efterfrågan på specialiserade management nivå personal. Newschool fullt på nätet Master of Construction Management förbereder eleverna att trivas i denna roll och utmärka sig i olika yrken som kretsar kring den byggda miljön. Tillsammans med grundläggande undervisning runt alla delar av byggbranschen, placerar programmet särskild tonvikt på att utveckla färdigheter som en affärsansvarig förberedd för bygghandelns nuvarande och framtida utmaningar. [+]

Som byggprojekt växer allt mer komplexa, så gör efterfrågan på specialiserade management nivå personal. Newschool fullt på nätet Master of Construction Management förbereder eleverna att trivas i denna roll och utmärka sig i olika yrken som kretsar kring den byggda miljön. Tillsammans med grundläggande undervisning runt alla delar av byggbranschen, placerar programmet särskild tonvikt på att utveckla färdigheter som en affärsansvarig förberedd för bygghandelns nuvarande och framtida utmaningar.

[-]

Befälhavaren Allmän Förvaltning

IUBH Fernstudium
Online Heltid Deltid 4 - 8 terminer Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Syftet med vår Mästare Distansutbildning (MA) General Management är att förbereda dig för antagandet av ledningsfunktioner på olika nivåer av förvaltningen av företag och organisationer. [+]

Mästare General Management

Syftet med vår Mästare Distansutbildning (MA) General Management är att förbereda dig för antagandet av ledningsfunktioner på olika nivåer av förvaltningen av företag och organisationer.

Alla studenter som registrerar, kommer också att få en iPad Mini Retina *. Så du har dina skript, instruktionsfilmer och podcaster alltid. * Åtgärd beroende på perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad Fakta om distansutbildning Master (MA) General Management

MA General Management Online Course

Examen: Master of Arts (MA) Varaktighet studie: antingen 4, 6 eller 8 terminer Språk: Tyska Poäng: 120 hp Trial Kurs: gratis 4 veckors studie Förlängning: fri med 24 månader möjliga Ackreditering: FIBAA, ZFU (nr 147111th) Studie Start: helst Tester: antingen på många studiecentra eller renodlat nätet ... [-]

Master I Socialt Arbete - Gemenskaps Specialisering

Sacred Heart University Online
Online Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Fairfield

Du kommer att utöka den nivåvård och hjälp du kan ge till utsatta befolkningar och vara en kraft av positiv förändring i din gemenskap när du tjänar din MSW-examen online på Sacred Heart University. [+]

Programmet erbjuder dig ett urval av klinisk eller samhällspraxis specialisering , men kunskap från var och en ingår i båda spåren för att integrera mikro- och makropraxis och bättre förbereda dig för övningens krav. Din avancerade, omfattande kunskap låter dig gå in i ledarroll och förändra effekt på flera nivåer av olika populationer.

Master of Social Work Curriculum

Medan den grundas i den liberala konsten, anpassar MSW-läroplanen på SHU sig till principerna om socialt arbete och den katolska intellektuella traditionen av akademisk excellens. Principerna om service till andra, respekt för mänsklig värdighet, engagemang för vetenskaplig utredning och social och ekonomisk rättvisa förstärks i kursen under hela programmet.... [-]


Magister I Utbildning I Lärande Design Och Teknik

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Geared mot K-12 utbildare och administratörer, Saint Marys universitet i Minnesota Online Master of Education i Learning Design och Teknologi par tekniska insikter med banbrytande forskning, så att du kan arkitekt utbildningslösningar för olika elever. Utforska transformerande utbildningsområden som student-centrerad inlärning med hjälp av teknik som ett sinnenhetsverktyg, personaliserar lärande och slår in i tankar för att optimera engagemang för både elever och lärare. [+]

Online Master of Education i Learning Design and Technology vid Saint Marys University of Minnesota integrerar pedagogisk teknikinsikt och banbrytande forskning om hur människor lär sig för att förvandla lärare till masterlärare, redo att ansluta sig till dagens mångsidiga elever.

Saint Marys progressiva program designades av K-12 och högre utbildning administratörer och utbildare i partnerskap med representanter från ledande teknologilärare; det går utöver teorin för att hjälpa dig att hitta nya sätt att utbilda och inspirera dina elever.

Läringsdesign och teknikens mastersprogram utrustar dig med verktygen för att omdefiniera studentinlärning för framtiden. Utforska transformerande utbildningsområden som student-centrerad inlärning, använda teknik som ett sinnenhetsverktyg, anpassa inlärning och tappa in i tankar för att optimera engagemang för både elever och lärare.... [-]


Online Masters Of Public Administration

University of Birmingham Online
Online Deltid 30 månader June 2018 Storbritannien Storbritannien (UK) Online

Våra 100% Online Masters of Public Administration hjälper dig att utöka din erfarenhet, fördjupa din kompetens och bli ledande och en pionjär för offentlig service både hemma och utomlands. [+]

Online Masters of Public Administration

Utöka din erfarenhet, fördjupa din kompetens och bli ledande och en pionjär för offentlig service hemma eller utomlands.

Bly positiv förändring

Våra Online Masters of Public Administration (MPA) är utformad för att erbjuda upptagna offentliga yrkesmän möjlighet att utveckla sin karriär på nationell och internationell nivå. Kursen har utformats för att erbjuda eleverna färdigheter och förtroende för att förändra sin karriär, oavsett om det är en flyttning till en ny avdelning inom den offentliga eller frivilliga sektorn eller en övergång till en rådgivande roll.

Undervisad av det prestigefyllda Institute of Local Government Studies (INLOGOV), är vår Online MPA perfekt positionerad för att uppmuntra till progressiva idéer. INLOGOV är det ledande brittiska centrumet för studier av lokal offentlig förvaltning, politik och styrning, känd nationellt som initiativtagare till innovativt tänkande för statstjänstemän.... [-]


Online Master I Förvaltning Och Strategisk Kommunikation Trendiga Märken

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Online Heltid 1 år May 2018 Spanien Spain Online

The Online Master i förvaltning och strategisk kommunikation Trendiga märken ger en uppdatering av den senaste branschtrender vision. Syftet med denna Master är att känna på marknaden som helhet att ansluta mode och konsument effektivt och översätta vad är riktningen i en attraktiv visuell förslag. [+]

Online Master i förvaltning och strategisk kommunikation Trendiga märkenMål för master

The Online Master i förvaltning och strategisk kommunikation Trendiga märken ger en uppdatering av den senaste branschtrender vision. Syftet med denna Master är att känna på marknaden som helhet att ansluta mode och konsument effektivt och översätta vad är riktningen i en attraktiv visuell förslag.

Med Online Master i förvaltning och strategisk kommunikation modemärken LABASAD fullständig mode cykel styrs från konceptualisering av produkten tills den är placerad i butiken och införs i påsen kunden.

Förvärva styling tekniker när dressing.Upprätta den nödvändiga grunden för att utveckla en samling.Vetskap om vikten av marknadsföring på försäljningsstället.Förstå hela ekosystemet efter modebranschen.Kombinera kreativitet, ledarskap och entreprenörsanda.Expandera kunskaper och förmåga att arbeta med innovationsteam.studieplan# 1 Modul - Historia och sektoranalyser i modeHistorien om mode: mode och trenderAnalys och positionering i modebranschen# 2 Module - dräktsamlingen: COLLECTION och förbereda sig för SKAPAFörberedelse och designkollektionerTillverkningsprocesser modedesignproduktionsstyrningMarknadsföringsstrategier och detaljhandeln marknadsföringGenomförande Insamling LookbookGenomförande Mode filmsamlingStyling och andra discipliner# 3 Modul - SPRIDA kollektionen: marknadsföring och kommunikationSkapa varumärkeReklam och Media RelationsKommunikation och PR vid modehändelserInfluencer och RRS i modebranschenFinal Mästare Projectåtkomst~~POS=TRUNC... [-]

Master of Information and Cybersecurity (MICS)

UC Berkeley School of Information
Online Heltid 20 månader September 2018 Amerikas förenta stater Berkeley

[+]

cyberbrott och cyberförsvar regering och nationell säkerhet ekonomi av cybersecurity kryptografi

I skolans närhet till Silicon Valley positionerar hon också sina elever och fakulteter i spetsen för världens teknologiska innovationscentrum. Centrum för långsiktig cybersecurity (CLTC) är en annan resurs online studenter kan komma åt.

Levande klasser ger dialog och diskussion mellan studenter och lärare. MICS-eleverna kan också bilda studie- och sociala grupper med kamrater och delta i instruktörskontorstimmar utanför levande klasser.

Kursen är engagerande och interaktiv, tillgänglig överallt med en Internetanslutning. MICS-programmet kan slutföras på 20 månader på nätet, vilket ger studenterna UC Berkeley-erfarenheten var de än är.... [-]


Magisterexamen I Industriell Säkerhet Och Miljöskydd.

Universidad Europea de Monterrey
Online Heltid Deltid Öppen antagning Mexiko Monterrey

Kurserna undervisas av 100% virtuella läge. Studenter kommer att vara yrkesverksamma som kan komma in på arbetsmarknaden med stor framgång. [+]

Kurserna undervisas av 100% virtuella läge. Studenter kommer att vara yrkesverksamma som kan komma in på arbetsmarknaden med stor framgång. Vid denna Behärskning du kommer att bli en professionell förmåga att verka som en förändringsagent eftersom de har kompetens för planering, forskning, design, utveckling, utvärdering, urval och genomförande av innovativa lösningar inom området industriell säkerhet och miljöskydd.

Mångsidigheten ger dig befälhavaren kommer att delta i bedömning och kontroll av miljörisker på en arbetsplats, plan eller bidra till genomförandet av medel för att rätta till miljöproblem, utveckla och samordna program för miljöprov eller övervaka olika förfaranden .... [-]


Nätet Magisterexamen I Kreativ Applikationsutveckling

Flexible Learning with Falmouth University
Online Deltid 2 år May 2018 Storbritannien Cornwall

I dagens värld är mobila appar allestädes närvarande och levererar lösningar till det moderna livet. Som ett medium för kreativt och konstnärligt uttryck ger de svar på vardagliga problem med smart design och användarinsikt. Apputveckling erbjuder en mängd kreativa möjligheter i en utvecklande arena som reagerar snabbt på tekniska framsteg. [+]

En online kurs med valfria ansikte mot ansikte verkstäder.

Tidig fågel rabatt upp till £ 1.000.

Kursöversikt

I dagens värld är mobila appar allestädes närvarande och levererar lösningar till det moderna livet. Som ett medium för kreativt och konstnärligt uttryck ger de svar på vardagliga problem med smart design och användarinsikt. Apputveckling erbjuder en mängd kreativa möjligheter i en utvecklande arena som reagerar snabbt på tekniska framsteg.

Falmouths MA i Creative App Development är utformad av branschexperter och svarar på dessa skift och ger dig chansen att expandera dina kreativa färdigheter för att utnyttja de möjligheter som finns i detta växande område.... [-]


Magister I Att Organisera Evenemang, Protokoll Och Affärsturism (MICE) (online)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Online Heltid April 2018 Spanien Barcelona Madrid

Master i Event Organisation, protokoll och turism Business Ostelea syftar till att utbilda personal och chefer för att leda affärsprojekt med fokus på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt aktier möten, incitament, konferenser och utställningar och konferenser och konventioner, mässor), behärska begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och skapa en utveckling av turismen med fokus på segmentet affärsturism kvalitet. [+]

Mästare i Event Organisation, protokoll och Tourism Business (MICE)

Master i Event Organisation, protokoll och turism Business Ostelea syftar till att utbilda personal och chefer för att leda affärsprojekt med fokus på planering och hantering av olika typer av händelser (särskilt aktier möten, incitament, konferenser och utställningar och konferenser och konventioner, mässor), behärska begreppen protokoll och kommunikationsstrategier och PR och skapa en utveckling av turismen med fokus på segmentet affärsturism kvalitet.

Varför studera Mästaren:

Denna Master är utvecklad i metodik Online Personlig Brand Management: Programmet omfattar utveckling av kompetens inom området personlig varumärkeshantering, som påverkar inlärning personliga marknadsföringsmetoder och anställbarhet i syfte att identifiera karriärmöjligheter i Spanien eller andra länder . Stress tekniker: Programmet innehåller sessioner på tekniker stresshantering, en viktig förmåga för alla manager i organisationen av händelser, vars psykokänslomässig balans beror på de effektiva ledningsgrupper. Syften ... [-]

Master I Internationella Relationer (online)

Queen Mary Online
Online Deltid 2 år September 2018 Storbritannien London

Detta masterprogram fokuserar på de traditionella geografiska områdena av internationella relationer samt nya områden av intresse i utvecklingsländerna. Den diskuterar den historiska betydelsen av globaliseringen och hur den relaterar till ett antal viktiga frågor i internationella relationer idag. [+]

Varför studera internationella relationer? Vilka är de viktigaste egenskaperna hos den internationella ordningen? Hur har globaliseringen förändrat internationella relationer? I vilken utsträckning är världsordning grundad på konflikt eller samarbete? Hur den globala finanskrisen påverkar den internationella politiken? Gör utländska militära interventioner i inbördeskrig hjälp eller hindra fredsskapande? Varför ekonomiska resurser sprids så ojämnt över hela världen, och vilka är utsikterna för global rättvisa?

Om du är intresserad av dessa frågor och är glada över att få utforska dem med likasinnade individer, men dina omständigheter eller åtaganden gör det svårt för dig att gå på universitet, då vår online internationella relationer MA är för dig. ... [-]


Magisterexamen I Marknadsföring, Kommunikation Och Event Mode

FDModa - LCI Barcelona
Online Heltid 2 terminer September 2018 Spanien Barcelona

Mästaren i marknadsföring, kommunikation och evenemang Mode främsta mål är att utbilda framtidens proffs som vet hur man ska identifiera, utvärdera och välja möjligheter på marknaden, inrättande optimala strategier inom kommunikation och varumärke i en bransch där innovation är kontinuerlig och mycket konkurrenskraftig. [+]

Undervisningsspråk: Spanska

Mästaren i marknadsföring, kommunikation och evenemang Mode främsta mål är att utbilda framtidens proffs som vet hur man ska identifiera, utvärdera och välja möjligheter på marknaden, inrättande optimala strategier inom kommunikation och varumärke i en bransch där innovation är kontinuerlig och mycket konkurrenskraftig. Proffs som kan positionera en produkt på marknaden, och göra den känd, antingen genom annonsering, genom pressen eller genom att organisera ett evenemang.

Syfte:

För att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som behövs för att genomföra en framgångsrik marknadsföring. Upprätta den mest lämpliga kommunikationskanal. Med hjälp av de olika verktygen för reklam som ett sätt att fördela en produkt. Lär dig att planera, organisera och utveckla varje fall i modevärlden. ... [-]


Magister Av Socialt Arbete (msw)

Walden University
Online Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online Minneapolis + 1 fler

Gör dig redo att avancera din socialt arbete karriär med en online Master of Social Work (MSW) från Walden University. Detta online magisterexamen program hjälper dig att utveckla den kompetens som krävs för att [+]

Förbered dig på att avancera din socialt arbete karriär med en CSWE-ackrediterade Master of Social Work (MSW) från Walden University. Detta online magisterexamen program hjälper dig att utveckla den kompetens som krävs för att bli en socialarbetare. Designad för att möta behoven hos studenter som arbetar, kan Walden online grad program att välja mellan tre graders kompletteringsalternativ, så att du kan avsluta programmet inom en tidsram som fungerar för dig. Vår MSW program utnyttjar skriftliga fallstudier; prisbelönta, kundanpassade video fallstudier; i person residens; och praktiska erfarenheter för att förse dig med verkliga lära sig att förbättra dina kunskaper om området. Programmet kan förbereda dig att göra karriär i en mängd olika inställningar, såsom sjukhus, privatpraktik, myndigheter social service och mentala vårdcentraler.... [-]