ONLINESTUDIES

Se masterprogrammen i Molntjänster i USA Nätbaserad 2021

Masterprogram erbjuds inom ett flertal olika ämnesområden, och nästan oavsett vad man studerar kan man ta en masterexamen och på vis förbättra sina meriter. Denna examen tar i allmänhet ett till tre år att få, även om kraven kan variera.

Cloud computing är en utbildning som eftersträvas av de som är intresserade av information och teknik och tillämpningen av fjärrlagringssystemintegration i affärs- och konsumentinställningar. Information om nätverks- och serverprogram kompletterar grundläggande mjukvarukunskap som ofta utgör huvuddelen av detta program.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta universitet mest populära masterprogram i Molntjänster i USA nätbaserad 2021

2 Resultat i Molntjänster, Amerikas förenta stater Filter

MSCS - Cloud Security Architect specialisering

EC-Council University
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Specialiseringen i Cloud Security Architect fokuserar på planering, analys, design, konfigurering, testning, implementering, underhåll och stöd för en organisations lokala inf ...

Läs mer

MicroMasters Program i Cloud Computing (University of Maryland University College)

edX
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
32 veckor
Engelska
Internet

Få kompetens i ett av de hetaste fälten i IT, eftersom du lär dig hur du utformar, implementerar och hanterar cloud computing-system.

Läs mer