ONLINESTUDIES

Se Masterexamina i Molntjänster på internet i Nordamerika 2021

En masterexamen är en akademiskt examen som ger studenterna en djupgående och högspecialiserad utbildning inom det område de valt. Att ta denna examen kan leda till förbättrade jobbutsikter tack vare den kunskap och erfarenhet man får inom sitt valda område.

Cloud computing är en utbildning som eftersträvas av de som är intresserade av information och teknik och tillämpningen av fjärrlagringssystemintegration i affärs- och konsumentinställningar. Information om nätverks- och serverprogram kompletterar grundläggande mjukvarukunskap som ofta utgör huvuddelen av detta program.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta skolor direkt bästa Masterexamina i Molntjänster Online i Nordamerika 2021

2 Resultat i Molntjänster, Nordamerika Filter

MSCS - Cloud Security Architect specialisering

EC-Council University
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Specialiseringen i Cloud Security Architect fokuserar på planering, analys, design, konfigurering, testning, implementering, underhåll och stöd för en organisations lokala inf ...

Läs mer

MicroMasters Program i Cloud Computing (University of Maryland University College)

edX
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
32 veckor
Engelska
Internet

Få kompetens i ett av de hetaste fälten i IT, eftersom du lär dig hur du utformar, implementerar och hanterar cloud computing-system.

Läs mer