close

Filter

Visa resultat

Jämför Masterexamina i Matlagningskonst Online

Studenter som har slutfört en baccalaureat och har lust att fortsätta att lära sig inom sitt område, kanske vill överväga en magisterexamen. Detta två till treåriga program ger en fördjupad undersökning av en grupp ämnen inom ett visst område av studier eller expertis. Vad är en master i kulinariska konster? Studerande som är passionerade om konsten och vetenskapen om mat och som v… Läs mer

Studenter som har slutfört en baccalaureat och har lust att fortsätta att lära sig inom sitt område, kanske vill överväga en magisterexamen. Detta två till treåriga program ger en fördjupad undersökning av en grupp ämnen inom ett visst område av studier eller expertis.

Vad är en master i kulinariska konster? Studerande som är passionerade om konsten och vetenskapen om mat och som vill ha karriär inom matberedning och service kan vara bra kandidater för denna examen. Läroplanen balanserar övning med teorin. Kurser kan äga rum i klassrummet, i köket och i fältet. Studenter tenderar att studera ämnen som sträcker sig från kemi, vetenskap och teknik till mat till konditorivaror och vin och dryckesförvaltning. Programmen är allmänt tillgängliga i världens kulinariska huvudstäder, inklusive städer som Los Angeles, New York, Chicago, Paris och Barcelona.

Denna grad bygger de färdigheter som krävs för att hantera den utmanande miljön i ett hotell eller restaurangkök. Eleverna ska lära sig att vara ledare, lagspelare och beslutsfattare. De bör också utveckla en uppskattning för vin och matkultur runt om i världen. Livsmedelshantering är utmärkt förberedelse för alla snabba anställningar som kräver en hög organisationsförmåga.

Kostnaden och varaktigheten för dessa program varierar kraftigt beroende på plats. De flesta involverar externships på lokala restauranger.

På masternivå kan eleverna få utbildning både i mat och affärer som förbereder dem att ta ställning till ledande befattningar inom restaurang-, catering- och gästbranschen. Restaurangbranschen lär sig traditionellt från grunden. Kandidater kan börja sin karriär som linje kockar och flytta genom köket ledningar för att så småningom bli verkställande kockar. För de som är mer intresserade av affärer än i praktisk matlagning är restaurangledning och ägande alternativ. Konstnärliga och kreativa typer kan överväga matstyling, fotografi eller journalistik.

En magisterexamen i kulinariska konster är ett pass till den spännande världen av gastronomi. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich , Schweiz

I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och visa en ... +

I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och visa en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management). -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
16 - 20 månader
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här