$close

Filter

Visa resultat

Sök bland 9 Forskarstudier i Livsmedelsvetenskap nätbaserat

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även slut… Läs mer

Ett masterprogram är ett fördjupningsprogram som kräver ungefär två års studier, med kurser forskning och eventuellt en uppsats. Detta avancerade studieprogram gör det möjligt för studenterna att ytterligare specialisera sig inom ett område som intresserar dem.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap Nätbaserad

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Rome Business School
Italien online, Italien

Rome Business School Online Master i Food & Beverage Management erbjuder allmän ledarutbildning i kombination med specifika kompetenser för produktionskedjan för att produ ... +

Rome Business School Online Master i Food & Beverage Management erbjuder allmän ledarutbildning i kombination med specifika kompetenser för produktionskedjan för att producera specialister som kan hantera mat- och dryckesindustrins utmaningar i ett internationellt och multikulturellt sammanhang. -
Magisterexamen
Deltid
Engelska
Okt 2022
Internet
 
Euroinnova International Online Education
Atarfe, Spanien

Tack vare denna onlinemästare i professionell kock och kock, med officiell universitetsutbildning, kommer den att lära dig tekniker och kunskaper inom det kulinariska området ... +

Tack vare denna onlinemästare i professionell kock och kock, med officiell universitetsutbildning, kommer den att lära dig tekniker och kunskaper inom det kulinariska området och bli expert på området. När du väl är specialiserad kommer du att kunna bli en mästerkock genom att vara en högkvalificerad kock som leder sitt eget köksteam. Alla stora restauranger har en mästerkock som ansvarar för att välja teman och förbereda menyer samt utvärdera och hantera beredningen och processen i köket. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
800 timmar
Spansk
Internet
 
Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Huelva, Spanien

Master i livsmedelsarv skulle vara den första att erbjuda denna examen i Spanien. Med tanke på den sociala efterfrågan på specialister inom mat (bortom gastronomi) föreslår vi ... +

Master i livsmedelsarv skulle vara den första att erbjuda denna examen i Spanien. Med tanke på den sociala efterfrågan på specialister inom mat (bortom gastronomi) föreslår vi en examen som erbjuder teoretisk och praktisk kunskap för att gå med i de nya jobbnischerna relaterade till detta kunskapsområde. -
Magisterexamen
Heltid
Spansk
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, ... +

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter. -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
 
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanien +1 Mer

Huvudsyftet med mästaren är att utbilda yrkesverksamma i kommunikationsförmåga och tekniker som kan skapa, utforma och implementera kommunikationsstrategier för gastronomiska ... +

Huvudsyftet med mästaren är att utbilda yrkesverksamma i kommunikationsförmåga och tekniker som kan skapa, utforma och implementera kommunikationsstrategier för gastronomiska projekt, samt att överföra värden och kultur i kulinariska företag: från restauranger till reklamkulturcentra. -
Magisterexamen
Heltid
9 månader
Spansk
Okt 2022
31 Okt 2022
Internet
 
Mondragon Unibertsitatea
Bilbao, Spanien

Universitetsmagisterexamen i gastronomilärarutbildning är ett program som syftar till att utbilda yrkesverksamma som vill ha en gedigen pedagogisk och specifik didaktisk bas f ... +

Universitetsmagisterexamen i gastronomilärarutbildning är ett program som syftar till att utbilda yrkesverksamma som vill ha en gedigen pedagogisk och specifik didaktisk bas för att arbeta inom gastronomiområdet. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Spansk
Internet
 
UCAM - University Online
Guadalupe, Murcia, Spanien

Con el Máster en Dirección Hotelera y Gastronomía aprenderás a diseñar productos y servicios adaptados a las nuevas tecnologías, definir objetivos estratégicos de organizacion ... +

Con el Máster en Dirección Hotelera y Gastronomía aprenderás a diseñar productos y servicios adaptados a las nuevas tecnologías, definir objetivos estratégicos de organizaciones y empresas relacionadas con el sector del turismo, conocer las últimas tendencias en el sector hotelero y de la restauración, así como todas las herramientas y estrategias para la dirección de los departamentos implicados. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
10 - 20 månader
Spansk
Internet
 
Euroinnova International Online Education
Atarfe, Spanien

I denna Master in Food and Beverage Management är fokuserad på hotell- och restaurangsektorn där det är hög efterfrågan, fler och fler människor vill vara en del av denna värl ... +

I denna Master in Food and Beverage Management är fokuserad på hotell- och restaurangsektorn där det är hög efterfrågan, fler och fler människor vill vara en del av denna värld. Många är specialiserade på mat- och dryckeshantering. Utseendet på nya jobb genererar stora möjligheter inom det internationella gästfrihetsområdet som kräver högsta kvalifikation som denna magisterexamen för att positionera sig i frontlinjen och täcka behoven med målet att vara den mest konkurrenskraftiga möjliga på grund av den stora existerande konkurrensen redan inom sektorn mellan hotell och restauranger. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
725 timmar
Spansk
Internet
 
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanien

En el panorama de la restauración actual; cambiante, donde el sector reclama agilidad y adaptación con gran rapidez de cambio frente a las circunstancias y normativas donde al ... +

En el panorama de la restauración actual; cambiante, donde el sector reclama agilidad y adaptación con gran rapidez de cambio frente a las circunstancias y normativas donde al mismo tiempo las últimas tendencias gastronómicas van ganando terreno. El sector reclama especialistas, expertos y responsables con dotes de gestión y dirección, aplicadas al cambio y a la innovación. El máster en Dirección e Innovación en restaurante da respuesta a los cambios y adaptaciones que reclama el sector de la mano de profesionales que se encuentran en primera línea de acción. -
Magisterexamen
Heltid
12 månader
Spansk
Okt 2022
Internet