Filter
Magisterexamen
Tempo: Alla

jämför 5 Masterprogram i Kostvetenskap Nätbaserad

Ofta kräver vissa karriärvägar en utbildning utöver en kandidatexamen som heter en magisterexamen. Detta kompletterar din befintliga utbildning och nästa steg för att förbereda dig för att komma in på ditt karriärområde.

Om du vill ha en inverkan på nuvarande och framtida livsmedel är en magisterexamen i livsmedelsvetenskap en utmanande och givande studieperiod. Vad är en Master i matvetenskaper? Det är en avancerad utbildning som kan förbereda dig för framgång inom det komplexa matvetenskapsområdet. Ett mångsidigt program kan du studera matkemi, mjölkvetenskap, sensorisk utvärdering, avfallsteknik för livsmedelsförädling eller ett antal andra spännande områden.

De färdigheter du får med denna unika grad kommer inte bara att tjäna din karriär utan ditt vardag, och ju mer du lär dig om mat, desto mer sannolikt kommer du att vara att tillämpa denna kunskap på en näringsrikt hälsosam livsstil. Under dina studier kan du bli bekant med hållbarhet, vilket kan uppmana dig att skapa hållbarhet i andra aspekter av ditt liv. Du kan förbereda dig för att hantera matväxter, vilket kan leda dig med ledarskapsförmåga som gör dig till en bättre kommunikator.

En mastergrads värde är oändlig men kostnaden beror på en rad olika överväganden. Dessa sträcker sig från din specifika skolas kredit- och studieavgift till var du går i skolan och hur lång tid det tar för dig att ta examen.

Kandidater med en magisterexamen i livsmedelsvetenskap har oftast möjlighet att utforska ett överflöd av karriärvägar. Det kan innebära att skapa och perfekta ny mat som produktutvecklare, ge andra den kunskap som de behöver för att äta hälsosammare som folkhälsoutbildare, och säkerställa andras säkerhet som livsmedelsinspektör.

Du kan tjäna din mästare i livsmedelsvetenskap i olika inställningar över hela världen. Skolor kan ge dig möjlighet att delta i klassen online, på campus eller till och med genom ett hybridschema som innehåller båda alternativen. Heltidsstudenter fyller vanligtvis sin mastergrad i så lite som två år. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

5 Resultat i Kostvetenskap

IMF Business School Portugal

Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet kan du anpassa den vetenskapliga kunskapen inom livsmedelssektorn till de rättsliga bestämmelserna i ständig förändring och för ... [+]

Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet kan du anpassa den vetenskapliga kunskapen inom livsmedelssektorn till de rättsliga bestämmelserna i ständig förändring och förbättra kvaliteten normer inom livsmedelsområdet. Studera denna Master kan du också få kunskap om mångfalden av livsmedelsindustrin som finns på marknaden och processer som gäller för vardera.

Ekonomisk utveckling av livsmedelsindustrin lagar och bestämmelser i Europeiska unionen, gör producenter och leverantörer är mer ansvarig för en leverans av livsmedel till säkrare och hälsosammare konsumenter. Det är i detta sammanhang som en professionell alltmer sökt av organisationer, teknisk kvalitet och livsmedelssäkerhet, som är ansvariga för att säkerställa och garantera kvaliteten på produkter och processer och därmed nöjda kunder och konsumenter. Det är viktigt siffran revisor livsmedelssäkerhet och kvalitetskontroll, som ansvarar för design, utveckling, implementering och revision av livsmedelshygien och säkerhetssystem.... [-]

Portugal Portugal online
Öppen antagning
Portuguese (Brazil)
Deltid
720 timmar
Internet
Läs mer på svenska
CESIF

Denna magisterexamen syftar till akademiker inom kemi, biologi, farmaci, veterinärmedicin, livsmedelsteknik, agronomer eller universitetsexamen relaterad till området för ... [+]

En som borde

Denna magisterexamen syftar till akademiker inom kemi, biologi, farmaci, veterinärmedicin, livsmedelsteknik, agronomer eller universitetsexamen relaterad till området för livsmedel.

MÅL

Målet med Mästare livsmedelssäkerhet Det är att ge studenterna en djup, aktuell och fullständig bild av alla aspekter av säkerhet och kvalitet inom livsmedelsindustrin.

VARAKTIGHET

1.500 timmarna. 90 timmar av virtuella klasser, 20 timmars virtuella tutorials, 950 timmars eget arbete och 440 timmar ägnas åt förberedelserna inför slutprojekt.

DOKUMENTATION

Under den tid kursen kommer varje student att ha tillgång till den virtuella Campus, till all relevant dokumentation till de områden planeras. It allt innehåll i studier och stödja material som behövs för en sund utveckling av kursen ingår.... [-]

Spanien Spain Online
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Kristianstad University Sweden

Masterprogrammet i mat- och måltidsvetenskap ge studenterna möjlighet att använda en oberoende, kritisk och tvärvetenskaplig helhetssyn att arbeta med forskning och utvec ... [+]

Den Masterprogrammet i mat- och måltidsvetenskap ge studenterna möjlighet att använda en oberoende, kritisk och tvärvetenskaplig helhetssyn att arbeta med forskning och utveckling av mat och måltider för olika grupper. Från startpunkten av måltiden konsumenten, kommer relevant forskning ses över för att studenten att fördjupa, bredda och uppdatera sina kunskaper, tillämpa den i olika aktiviteter, och delta i forskningsprojekt.

Struktur och innehåll

Programmet omfattar 60 högskolepoäng. Praktiken är en valbar kurs på 7,5 hp. Programmet ges på nätet. Obligatoriska kurser (45 poäng) är markerade med *

* Komplexiteten i livsmedelsval: The Public Meal från ett konsumentperspektiv 7,5 hp * Mat, Överkonsumtion och konsument kritik 7,5 hp * Tillämpad Statistik i hälsovetenskap, 7,5 hp * Mat för många: tvärvetenskapligt angreppssätt och metodik, 7,5 hp ... [-]
Sverige Kristianstad
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och vis ... [+]

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För Proffsen

Den Master of Nutrition och Culinary Arts (Food Service Management, MBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.

I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och visa en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management). Studenter är utrustade med användbara hälsokonsult verktyg för att komma in på arbetsmarknaden och mer effektivt bidra till organisationer inom detta område.... [-]

Schweiz Zurich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
16 - 20 månader
Internet
Läs mer på svenska
IMF Business School

Magisterexamen i livsmedelssäkerhet och kvalitet gör det möjligt att anpassa sig till vetenskaplig kunskap inom livsmedelsområdet, till dess ständigt föränderliga lagstif ... [+]

Magisterexamen i livsmedelssäkerhet och kvalitet gör det möjligt att anpassa sig till vetenskaplig kunskap inom livsmedelsområdet, till dess ständigt föränderliga lagstiftningsbestämmelser och att uppdatera de kvalitetsstandarder som gäller för livsmedelssäkerhet. Genom att studera magisterexamen i livsmedelssäkerhet och IMF kvalitet kan vi också få ett brett fokus på olika livsmedelsindustrier som finns på marknaden och kunskapen om de processer som tillämpas i dem.

Utvecklingen av livsmedelsindustrin, EU: s bestämmelser och lagstiftning gör producenter och leverantörer ansvariga för att erbjuda konsumenterna trygg och hälsosam mat. I detta sammanhang krävde en professionell alltmer i organisationer, tekniker inom kvalitets- och livsmedelssäkerhet som ansvarar för att säkerställa och säkerställa kvaliteten på produkter och processer och därmed tillfredsställelse hos kunder och konsumenter. Siffrorna i livsmedelssäkerhets- och kvalitetskontrollrevisoren som ansvarar för utformning, utveckling, genomförande och revision av hygien- och livsmedelssäkerhetssystemen är nödvändiga.... [-]

Spanien madrid
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska