$close

Filter

Visa resultat

Hitta Masterprogram i Internationell administration nätbaserat

Masterutbildningar, som finns i många olika områden i studien, kan hjälpa eleverna att förbereda för tuffa och utmaningar deras framtida arbetsplats. Med kunskap och erfarenhet från att ta emot denna avancerade examen, många studenter går vidare för att uppnå sina personliga och yrkesmässiga mål och att göra en skillnad i det valda området. Vad är en online Master in International… Läs mer

Masterutbildningar, som finns i många olika områden i studien, kan hjälpa eleverna att förbereda för tuffa och utmaningar deras framtida arbetsplats. Med kunskap och erfarenhet från att ta emot denna avancerade examen, många studenter går vidare för att uppnå sina personliga och yrkesmässiga mål och att göra en skillnad i det valda området.

Vad är en online Master in International Administration? Detta utbildningsprogram ger studenterna med specifik kunskap inom området internationell förvaltning, med fokus på de ekonomiska, sociala och politiska strategier som finns över hela världen. Denna grad kan fyllas i cirka två års sikt efter att ha tagit en kandidatexamen, och eftersom det är tillgängligt på nätet, är studenter vanligtvis ges mycket mer flexibilitet i hur och när de deltar i klassen och slutföra sina kurser.

Individer som examen med en Master i International Administration finslipa sina färdigheter i kritiskt tänkande och resonemang, kommunikation och organisation som de studerar för sin examen. Dessa färdigheter kan vara till nytta för karriärer inom många olika områden, vilket gör utexaminerade mycket önskvärt att potentiella arbetsgivare.

Kostnaden för att tjäna en MA i internationell administration varierar beroende på skola och längden på programmet. Eleverna ska undersöka deras program noggrant för att fullt ut förstå de kostnader som är förknippade med att ta emot sin examen.

Ta emot en magisterexamen i internationell förvaltning hjälper till att förbereda studenterna för karriärer inom en mängd olika branscher såsom utbildning, förvaltning, näringsliv, offentlig förvaltning och ideellt arbete.Med sin unika internationella erfarenheter och perspektiv, akademiker med denna grad är särskilt efterfrågan på jobb som kan ta dem runt om i världen, som arbetar som diplomater, utländska ambassadörer, politiska rådgivare och analytiker, verksamhetschefer, planeringsansvariga och internationella medarbetare för forskning företag, skolor och kommuner.

Tjänar en examen på nätet kan hjälpa eleverna får graden de vill utanför den traditionella klassrum. Att börja tjäna din Master in International Administration, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Presidio Graduate School
San Francisco, Amerikas förenta stater

Vår examen inom offentlig förvaltning är unik eftersom vi integrerar principer för hållbara och rättvisa lösningar i alla kurser och ger studenterna möjlighet att tänka och ag ... +

Vår examen inom offentlig förvaltning är unik eftersom vi integrerar principer för hållbara och rättvisa lösningar i alla kurser och ger studenterna möjlighet att tänka och agera helhetsmässigt. Oavsett om vi till exempel diskuterar klimatförändringar, rasrättvisa, hälso- och sjukvård eller stadsplanering kommer du att lära dig hur man använder en kraftfull systemtänkande lins för att förstå hur man skapar verklig, bestående effekt. Du kommer fram med förtroende och kompetens för att förändra policy, programimplementering och public service som skapar rättvis social förändring. -
Magisterexamen
Deltid
2 år
Engelska
Internet