masterprogram i Inredningsarkitektur nätbaserad

Sök bland 5 Masterexamina i Inredningsarkitektur Nätbaserat

Inredningsarkitektur

Att erhålla en magisterexamen är ett bra alternativ för dem som vill tjäna en examen utan att tillbringa en lång tid i skolan. Denna grad tar vanligtvis en till tre år att slutföra.

Vad är en mästare i inredningsdesign? Programmet erbjuder vanligtvis en kombination av tekniska och designkurser, eftersom professionella inredare måste skapa inredning som uppfyller både estetiska och rumsliga krav. Kurser som är inriktade på material som används i design är en grund för denna examen, eftersom de utbildar studenter om de materialtyper som är de bästa alternativen för olika projekt från dekorativa och strukturella ställen. Designstudiekurser använder en praktisk metod för att lära eleverna hur man ska konceptualisera och göra sina idéer påtagliga. Att mastera affärsaspekten i detta yrke är dock lika viktigt, så många skolor innehåller kurser i affärsperspektiv och professionella presentationer.

Designprojekt tenderar att vara detaljorienterade och kräver en stark känsla av organisation, och de flesta kandidater i ett inredningsprogram är mycket skickliga på att hålla alla fakta raka. Studenterna utvecklar också en förståelse för olika designtrender, vilket gör att de kan tillgodose kundernas förväntningar på ett stort antal estetiska ämnen. Kandidater lämnar programmet med kunskap om hur man gör sina mönster i kvadratmeter och form av rum också.

Kostnaden för att tjäna en mästare i inredning beror till stor del på institutionen och landet där det är färdigt. Det är bäst att skaffa en uppskattning från varje intressekollegium.

Det finns ett brett utbud av karriär inom detta område som studenter kan bedriva. Visualiseringsspecialister ansvarar för att översätta konceptkoncept för projekt genom verktyg, inklusive skisser och renderingar gjorda för hand eller 3D-bildbehandling. Projektdesigners är ungefär som kapten på ett fartyg, som samarbetar med specialister som att bygga informationshanteringsdesigners och möbler, armaturer och möbeldesigners för att säkerställa att projekt uppfyller kundernas kriterier och är upp till industristandarder. Att bygga informationshanteringsdesigners fokuserar på de tekniska aspekterna av projekt, inklusive scheman, planer, produktionsritningar och specifikationer.

Öppna dörren till en värld av möjligheter som en mästare i inredningsdesign erbjuder. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Magisterexamen i urban design, arkitektoniska och rörlighet utrymmen

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Heltid 12 månader May 2019 Spanien Barcelona

Detta program syftar till att utveckla ledarskap och utformning av stadsrum. Programmet lägger särskild tonvikt på hållbarhet och bygga en tvär vision att uppnå en omfattande och ecologizante kunskap om den byggda miljön. [+]

Förvärvar kunskap om design utrymme från en tvär perspektiv

Programmet riktar sig till utveckla ledaregenskaper och utformning av stadsrum. Programmet lägger särskild tonvikt på hållbarhet och bygga en tvär vision att uppnå global kunskap om den byggda ecologizante.

Ur en planskild perspektiv som innebär att lära sig olika skalor, är programmet riktar sig till proffs som är specifikt involverade i processen för att skapa offentliga platser och stadsområden.

Detta är den första Masters innehåller fördjupade studier kopplade till Sciences komplexitet. Sciences som främjar ett nytt sätt att närma sig verkligheten och ger oss nya verktyg för att designa städer.... [-]


Máster en diseño de interiores

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Heltid 12 månader May 2019 Spanien Barcelona

Haz frente a proyectos de interiorismo adaptándote a las necesidades de los usuarios que ocuparán el espacio. [+]

Observa a tu alrededor y mira el espacio que te rodea, de una manera u otra ha sido pensado desde una intencionalidad, ha sido diseñado para satisfacer una necesidad concreta, de resolver una problemática. En esencia, esta es una de las facetas que define el diseño, una disciplina relativamente joven en su enseñanza, pero que forma parte de nuestro ADN y que emana de nuestra capacidad creativa para buscar soluciones para aquellos problemas que nos van surgiendo. Para esto es necesario un proceso de transformación que empieza en el campo de la idea y que acaba por desarrollar en este caso espacios tangibles, viviendas donde habitar y desarrollar una parte de la vida de todo ser humano.... [-]


Internationell mastergrad i inredningsdesign och inredning International Master Degree in Interior Design och 3D - Double Degree (Diplom certifierad av en europeisk notarie)

ESNECA
Online Deltid 600 öppettider Öppen antagning Spanien Spain Online

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare inom grafisk och fotografisk sektor och alla som avser att skaffa sig nödvändig teknisk kunskap för en utmärkt förvaltning av programmering och inredning och dekorationsteknik. [+]

mottagare

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare inom grafisk och fotografisk sektor och alla som avser att skaffa sig nödvändig teknisk kunskap för en utmärkt förvaltning av programmering och inredning och dekorationsteknik.

modalitet

Master-läget är on-line och Tutorizada

När inskrivna ska studenten få koder inom 24 arbetstimmar.Vårt team av lärare och handledare kommer att kontakta eleven upp till 48 timmar efter inskrivning för att vägleda eleven följa med honom i början och längs banan, och svara på alla frågor som kan uppstå.varaktighet

Kurslängden är 600 timmar.

mängdUrsprungliga beloppet $ 2976Faktiska beloppet: $ 744... [-]

Magisterexamen i arkitektur och inredning på nätet

MADIN USAL
Online Deltid 10 månader September 2019 Spanien Salamanca

Mästaren vill bli en tränings möjlighet att ge nyutexaminerade en första kontakt med den professionella världen, yrkesverksamma kort erfarenhet en möjlighet att specialisering och mycket erfarna medarbetare en möjlighet att förnya sig, uppdatera och komplettera sina kunskaper. [+]

Datum: Fria och Anpassad. Rekommendation: 10 månader (oktober juli) PROV: 60.

BESKRIVNING

Vi förstår att det bästa sättet att lära sig är genom praxis, och det bästa sättet att bli en inredningsarkitekt arbetar med ett projekt av inredningsarkitektur som sker i den professionella världen.

Mästaren vill bli en tränings möjlighet att ge nyutexaminerade en första kontakt med den professionella världen, yrkesverksamma kort erfarenhet en möjlighet att specialisering och mycket erfarna medarbetare en möjlighet att förnya sig, uppdatera och komplettera sina kunskaper.

MÅL

Det första målet för Master i arkitektur och inredning är att skapa professionella kunna navigera den professionella världen.... [-]


Online Master i inredning och gästfrihet

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Online Heltid 1 år May 2019 Spanien Spain Online

Denna mästare erbjuder en pedagogisk och formativ vision för designers som vill fördjupa sig i den specifika kunskapen om inredningsutrymmen, i alla format där det presenteras inom professionellt område: bostad, arbetsplats, hotell eller gastronomiska utrymmen. [+]

Online Master i inredning och gästfrihetMål för master

Denna mästare erbjuder en pedagogisk och formativ vision för designers som vill fördjupa sig i den specifika kunskapen om inredningsutrymmen, i alla format där det presenteras inom professionellt område: bostad, arbetsplats, hotell eller gastronomiska utrymmen.

På detta sätt kommer eleverna avsluta sina förstå studier vilka aspekter av sitt yrke som måste finnas i färd med att utforma ett projekt, såväl som potentiella yrkesverksamma med vilka konstruktören måste arbeta i ständig samverkan när företaget projekt med inredning.

Skapa och hantera projekt holistiskt inredning.Kunna generera nya koncept för innovation.Höj forsknings- och innovationsstrategier för att möta förväntningarna centrerade funktioner och materiella behov.Uppfylla kraven i juridiska personer.Assimilera nya sociala och kulturella värden.Vet de tekniska aspekterna som är nödvändiga för att lösa designprojekt av invändiga utrymmen.... [-]